Рецепт Каша перлова з яловичиною

Рецепт Каша перлова з яловичиною
Кількість порцій: 4 Час приготування: 2 г. 20 хв.
Каша перлова з яловичиною — це дуже смачне і корисне блюдо, яке ми будемо готувати в горщиках. ситне, красиве і дуже апетитне блюдо стане прикрасою Вашого буденного столу.

опис приготування:

Готується каша перлова з яловичиною дуже просто, але довго. Для приготування цієї страви ми використовуємо горщики, запікаючи все в духовці протягом двох годин. Так само ми використовуємо сушіння білі гриби і перлову кашу, які необхідно заздалегідь замочувати в окропі.

Як зробити це блюдо максимально смачним? моя порада проста — використовувати різноманітні приправи. До шматочках м'яса я додаю дрібно нарубані в'ялені помідори, які надають страві легкий пікантний відтінок. У використанні приправ немає ніяких обмежень. Пробуйте і Вам обов'язково сподобається.

Успіхів і приємного апетиту!


  • яловичина— 400 грам
  • Перлова каша— 1 Склянка
  • Цибуля— 1 штука
  • морква— 1 штука
  • Жменя білих сушених грибів— 1 штука
  • сіль, перець, спеції— — За смаком
Каша перлова з яловичиною - фото крок 1 Подготовим все необходимые компоненты для приготовление данного блюда.

Каша перлова з яловичиною - фото крок 2 Грибы заливаем кипятком и даем им постоять пару часов.

Каша перлова з яловичиною - фото крок 3 Тоже самое делаем с перловой кашей.

Каша перлова з яловичиною - фото крок 4 М'ясо нарізаємо невеликими кубиками.

Каша перлова з яловичиною - фото крок 5 К мясу добавляем оливковое масло, сушений кріп, помідори, соль перец и хорошенько перемешиваем.

Каша перлова з яловичиною - фото крок 6 Полукольцами нарезаем лук и мелкими кубиками морковь. Обсмажуємо все на рослинному маслі, постійно перемішуючи.

Каша перлова з яловичиною - фото крок 7 В горшочек выкладываем крупу, потім гриби.

Каша перлова з яловичиною - фото крок 8 Мясо обжариваем на сильном огне, чтоб появилась румяная корочка.

Каша перлова з яловичиною - фото крок 9 На грибы выкладываем слой обжаренных овощей.

Каша перлова з яловичиною - фото крок 10 Потім шар м'яса.

Каша перлова з яловичиною - фото крок 11 Все заливаем горячей водой. Но не до конца!

Каша перлова з яловичиною - фото крок 12 Накрываем крышечкой и отправляем запекаться в разогретую до 180 градусів духовку приблизно на 2 годину.

Каша перлова з яловичиною - фото крок 13 дістаємо горщик, перемішуємо і подаємо до столу. Смачного!

Подібні рецепти

Каша перлова

Каша перлова розсипчаста

Рецепт приготування каші з зерен ячменю. опис приготування: Перлова каша зустрічається на нашому столі вкрай рідко, а даремно. Ячмінь багатий незамінними амінокислотами, а що міститься в ньому лізин має противірусну дію. Він же допомагає виробляти колаген, уповільнюючий поява зморшок і розглад...

Кокосовий суп з яловичиною та цибулею

Кокосовий суп з яловичиною та цибулею

Рецепт приготування супу незвичайного супу з кокосовим молоком, яловичиною і цибулею-шалот. опис приготування: В не дуже великій каструлі нагріти масло на середньому вогні. Додати 3/4 склянки цибулі-шалот, готувати, часто помішуючи, до золотистого кольору, від 3 до 4 хвилин. використовуючи шум...

Кукурудзяні коржі з яловичиною і сальсою

Кукурудзяні коржі з яловичиною і сальсою

Рецепт приготування кукурудзяних коржів з яловичиною і сальсою з редису і авокадо. опис приготування: нагріти духовку, вистелити деко алюмінієвою фольгою, відкласти в сторону. У мисці обережно перемішати разом авокадо, редис, Kinzu, чилі, сік лайма і масло, приправити сіллю. Накрити поліетилен...

Каша з гарбуза на воді

Каша з гарбуза на воді

Корисна і смачна гарбузова каша повинна бути в раціоні кожної людини. Рекомендую вам простий рецепт приготування каші з гарбуза на воді на всі випадки життя! опис приготування: Зазвичай гарбузову кашу готують з рисом або пшоном. Чому б не приготувати її з галушками? До речі, їх необов'язково р...

Каша з гарбуза традиційна

Каша з гарбуза традиційна

розповідаю, як приготувати кашу з гарбуза традиційну, без зайвих інгредієнтів, самим класичним способом. Тільки самі основні інгредієнти — і нічого зайвого. каша виходить — вищий клас! опис приготування: Каша з гарбуза — корисний сніданок, готувати який рекомендую кожному, принаймні, коли є св...