Рецепт Каша перлова з яловичиною
Каша перлова з яловичиною — це дуже смачне і корисне блюдо, яке ми будемо готувати в горщиках. ситне, красиве і дуже апетитне блюдо стане прикрасою Вашого буденного столу.
опис приготування:
Готується каша перлова з яловичиною дуже просто, але довго. Для приготування цієї страви ми використовуємо горщики, запікаючи все в духовці протягом двох годин. Так само ми використовуємо сушіння білі гриби і перлову кашу, які необхідно заздалегідь замочувати в окропі.
Як зробити це блюдо максимально смачним? моя порада проста — використовувати різноманітні приправи. До шматочках м'яса я додаю дрібно нарубані в'ялені помідори, які надають страві легкий пікантний відтінок. У використанні приправ немає ніяких обмежень. Пробуйте і Вам обов'язково сподобається.
Успіхів і приємного апетиту!
- яловичина— 400 грам
- Перлова каша— 1 Склянка
- Цибуля— 1 штука
- морква— 1 штука
- Жменя білих сушених грибів— 1 штука
- сіль, перець, спеції— — За смаком
Грибы заливаем кипятком и даем им постоять пару часов.
Тоже самое делаем с перловой кашей.
М'ясо нарізаємо невеликими кубиками.
К мясу добавляем оливковое масло, сушений кріп, помідори, соль перец и хорошенько перемешиваем.
Полукольцами нарезаем лук и мелкими кубиками морковь. Обсмажуємо все на рослинному маслі, постійно перемішуючи.
В горшочек выкладываем крупу, потім гриби.
Мясо обжариваем на сильном огне, чтоб появилась румяная корочка.
На грибы выкладываем слой обжаренных овощей.
Потім шар м'яса.
Все заливаем горячей водой. Но не до конца!
Накрываем крышечкой и отправляем запекаться в разогретую до 180 градусів духовку приблизно на 2 годину.
дістаємо горщик, перемішуємо і подаємо до столу. Смачного!
Подібні рецепти
Каша перлова розсипчаста
Рецепт приготування каші з зерен ячменю. опис приготування: Перлова каша зустрічається на нашому столі вкрай рідко, а даремно. Ячмінь багатий незамінними амінокислотами, а що міститься в ньому лізин має противірусну дію. Він же допомагає виробляти колаген, уповільнюючий поява зморшок і розглад...
Кокосовий суп з яловичиною та цибулею
Рецепт приготування супу незвичайного супу з кокосовим молоком, яловичиною і цибулею-шалот. опис приготування: В не дуже великій каструлі нагріти масло на середньому вогні. Додати 3/4 склянки цибулі-шалот, готувати, часто помішуючи, до золотистого кольору, від 3 до 4 хвилин. використовуючи шум...
Кукурудзяні коржі з яловичиною і сальсою
Рецепт приготування кукурудзяних коржів з яловичиною і сальсою з редису і авокадо. опис приготування: нагріти духовку, вистелити деко алюмінієвою фольгою, відкласти в сторону. У мисці обережно перемішати разом авокадо, редис, Kinzu, чилі, сік лайма і масло, приправити сіллю. Накрити поліетилен...
Каша з гарбуза на воді
Корисна і смачна гарбузова каша повинна бути в раціоні кожної людини. Рекомендую вам простий рецепт приготування каші з гарбуза на воді на всі випадки життя! опис приготування: Зазвичай гарбузову кашу готують з рисом або пшоном. Чому б не приготувати її з галушками? До речі, їх необов'язково р...
Каша з гарбуза традиційна
розповідаю, як приготувати кашу з гарбуза традиційну, без зайвих інгредієнтів, самим класичним способом. Тільки самі основні інгредієнти — і нічого зайвого. каша виходить — вищий клас! опис приготування: Каша з гарбуза — корисний сніданок, готувати який рекомендую кожному, принаймні, коли є св...