Рецепт Картопляна піца

Рецепт Картопляна піца
Кількість порцій: 8 Час приготування: 4 г. 0 хв.
Рецепт приготування піци з скибочками картоплі, цибулею і розмарином.

опис приготування:

За цим рецептом виходить дві невеликі піци діаметром 20 см або одна велика піца діаметром 35 см.

  • солі— 1 1/2  чайних ложки
  • цукру— 3/4 чайних ложки
  • води— 1 Склянка(холодної )
  • сухих дріжджів— 1 Чайна ложка
  • картоплини— 2 штуки
  • цибулини— 1/2 штуки
  • оливкового масла— 4 Ст. ложки
картопляна піца - фото крок 1 1. Змішати в мисці борошно, 1/2 чайної ложки солі, цукор, дріжджі електричним міксером, повільно додати 1 стакан холодної води. Збивати на низькій швидкості. Змінити насадку на гак для тіста і продовжувати змішувати протягом приблизно 10 хвилин, поки тісто не стане гладким і еластичним. Покласти тісто в змащену маслом миску і дати постояти від 2 до 4 годин, поки воно не збільшиться в об'ємі вдові. Розділити тісто на дві половинки. Викласти кожну половинку на посипану борошном поверхню і дати постояти принаймні 1 час, поки тісто знову не збільшиться в об'ємі.

картопляна піца - фото крок 2 2. Коли тісто підніметься вдруге, нарізати картоплю дуже тонким ножем. Потім замочити скибочки в крижаній воді, щоб видалити надлишок крохмалю і запобігти зміні кольору. Злити воду і перемішати з 1/2 чайної ложки солі, відставити убік на 10 хвилин. Злити накопичену воду. У середній мисці змішати картоплю, нарізаний кубиками цибулю і 1 столову ложку оливкової олії, відкласти в сторону.

картопляна піца - фото крок 3 3. Розігріти духовку до 230 градусів. Підготувати два дека, змазаних олією. Сформувати з кожної половинки тесту коло і викласти на деко.

картопляна піца - фото крок 4 4. Рівномірно викласти картопляну начинку на всю поверхню тесту до самого краю або відступаючи 2,5 см від краю, якщо ви хочете отримати корочку. приправити залишилися 1/2 чайної ложки солі і 3 столовими ложками оливкової олії. посипати розмарином, якщо використовуєте його.

картопляна піца - фото крок 5 5. Випікати піцу до золотистого кольору, близько 20 хвилин. Вийняти з духовки і дати злегка охолонути, потім нарізати на шматки і подавати. Картопляна піца подається при кімнатній температурі.

Подібні рецепти

Картопляна піца з розмарином

Картопляна піца з помідорами

Рецепт приготування піци з картоплею, цибулею, розмарином і сиром Пармезан. опис приготування: Завдяки картоплі піца виходить неймовірно ситної. теплої води— 450 мілілітрів солі— 4 чайних ложки kartofelin— 6-8 штук свежемолотого чорного перцю— 1/2 чайних ложки тісто для піцци— За смаком свіж...

Картопляна піца з ковбасою на сковороді

Картопляна піца з ковбасою на сковороді

Картопляна піца на сковороді — наше улюблене дачне блюдо, по-перше не потрібно використовувати тісто, по-друге, не потрібна духовку, по-третє, така піца прекрасно поєднується з пивом. опис приготування: Дуже просте дачне блюдо — картопляна піца на сковороді — це, насправді, дуже і дуже смачна ...

Картопляна бабка з фаршем

Картопляна бабка з фаршем

Пропоную вам цікавий рецепт картопляної бабки з фаршем. Готується вона з сирої картоплі, а виходить дуже ситної, смачною і апетитною. Спробуйте - і вам обов'язково сподобається! опис приготування: Картопляна бабка з фаршем - прекрасне самостійне блюдо. Подавайте його зі сметаною, кетчупом або ...

Картопляна бабка в мультиварці

Картопляна бабка в мультиварці

Картопляна бабка - чудове друга страва, популярне у слов'янських народностей, зокрема - в білоруській кухні. Спробуйте приготувати цю смакоту в мультиварці. Адже це дуже просто! опис приготування: Картопляна бабка в мультиварці виходить дуже соковитою, смачною і корисною. Подавайте її до столу...

Картопляна юшка з індичкою

Картопляна юшка з індичкою

Це дуже простий, ніжний і смачний суп. Аромат індички підкреслюється селерою і майораном, а легкий солодкуватий смак пташиного м'яса відмінно гармонує з картоплею. опис приготування: Для юшки можна взяти цілу гомілку, а можна обійтися і просто кісточками із залишками м'яса. Найголовніше - пере...