Рецепт Крильця курячі смажені
Якщо ви купили курячі крильця, але не знаю,, що з ними зробити, то просто підсмажте їх. Такий безпрограшний варіант приготування порадує ваших домашніх, адже смажені крильця дуже смачні.
опис приготування:
Не знаю, що приготувати на вечерю? До вас несподівано нагрянули гості, яких необхідно смачно і ситно нагодувати? Тоді вам слід прочитати про те, як приготувати крильця курячі смажені, щоб здивувати всіх таким смачні і простим стравою.
- крила курячі— 900 грам
- часник— 2 зубчики
- Соєвий соус— 70 мілілітрів
- мед— 2 Ст. ложки
- Томатна паста— 3 Ст. ложки
- лимон— 1/2 штуки
- Масло рослинне— 1 Ст. ложка
- спеції, сіль— За смаком
Розігрійте рослинне масло без запаху в сковороді з високими бортиками. Ідеально підійде вок, в ньому найзручніше підсмажувати м'ясо і птицю. Викладіть підготовлені крильця в сковорідку, обсмажте з усіх боків до золотистої скоринки.
Тепер підготуйте соус, адже без нього смажені крильця будуть не такими смачними. Для цього в мисці змішайте соєвий соус, томатну пасту і рідкий мед. поперчіть, посоліть і додайте будь-які спеції на ваш розсуд. Ретельно перемішайте всі інгредієнти.
Соус вилийте до крильцям, які смажаться на сковороді. Зменшіть вогонь і прожарюйте крильця з соусом, поки більша частина рідини не випарується і соус не загусне. Готові крильця подавайте з зеленню, салатом і гарніром.
Подібні рецепти
Тушковані курячі крильця
Коли збирається компанія і проводить довгий час разом, хочеться чимось перекусити. На допомогу приходять легкі гарячі страви. дивіться, як приготувати крильця курячі в медово-гірчичному соусі. опис приготування: думаю, що багатьом стане в нагоді мій рецепт про те, як приготувати крильця в соус...
Крильця курячі в духовці
Пікантні курячі крильця - улюблені ласощі багатьох людей. Цю страву можна побачити в фастфудах, але воно не менш популярне і в ресторанах. А домашня подача може зібрати за столом велику компанію. опис приготування: Цей рецепт порадує любителів гострого, хрусткої скоринки і соковитого філе. А ц...
Крильця курячі в клярі
Кляр був придуманий у Франції і перекладається на російську, як "; рідкий ";. Це рідке тісто створює відмінну корочку для інгредієнтів, які зазвичай обсмажуються. Існує маса страв в такій техніці. опис приготування: Більш за все мені подобається, коли таким чином обсмажується курка. Зовні - пр...
Крильця курячі
Рецепт чудової гарячої закуски з курячих крилець. Особливо смачно жарким літом під холодне пиво. опис приготування: Змішуємо соус з інгредієнтів. Вмочуємо кожне крильце в суміші. Складаємо крила в миску і відкладаємо в сторону на 2-3 годину (в прохолодному місці). Змащуємо деко майонезом і вик...
Ко-ко Рислінг (курячі ніжки смажені)
Нещодавно я дізналася, як приготувати ко-ко рислінг (курячі ніжки смажені) - відмінний спосіб обсмажування курячого м'яса з грибами і спеціями. Особливістю страви є те, що його потрібно проварити в соусі. опис приготування: завдяки тому, що всі інгредієнти цієї страви дуже ароматні, гомілки зн...