Рецепт Королівський паску

Рецепт Королівський паску
Кількість порцій: 5-6 Час приготування: 19 г. 0 хв.
Рецептом королівського паски зі мною поділився приятель. Вийшов неймовірно смачний паску!

опис приготування:

Приготуємо королівський паску в домашніх умовах. відразу попереджаю, вас чекає тривалий і досить трудомісткий процес приготування. Доведеться витратити цілий день, щоб приготувати чудові королівські паски. Прикрашається випічка глазур'ю або розтопленим білим шоколадом. хай щастить!

  • молоко— 500 мілілітрів
  • яйця— 10 штук
  • цукор— 0,6 кілограма
  • сіль— 0,5 чайних ложки
  • лимон— 1 штука
  • апельсин— 1 штука(Cedra)
  • Мускатний горіх мелений— 1 Чайна ложка
  • обкладинка— 1 Чайна ложка
  • цукор ванільний— 2 штуки(пакетики)
  • дріжджі сухі— 100 грам
  • Ізюм— 200 грам(білий та чорний)
  • борошно— 2 кілограма
Королівський паску - фото крок 1 Вбиваємо яйця в глибоку миску, додаємо сіль. Накриваємо миску плівкою і поки ставимо в сторону. Можна прибрати в прохолодне місце, якщо вдома жарко.

Королівський паску - фото крок 2 Розчиняємо в теплому молоці дріжджі, додаємо ложку цукру і 10 ст.л. борошна. Ставимо опару в тепле місце на 35 хвилин.

Королівський паску - фото крок 3 Розтопити вершкове масло і з'єднайте з яйцями. додайте цукор, мускатний горіх, корицю і ванільний цукор. Також додайте сік лимона і апельсинову цедру. перемішуємо.

Королівський паску - фото крок 4 До цього часу підійде опара.

Королівський паску - фото крок 5 Вливаємо в опару яєчну суміш, перемішуємо. Поступово вводимо борошно, замішуємо тісто.

Королівський паску - фото крок 6 Тісто вимішуємо досить довго. Воно не повинно прилипати до посуду. Якщо треба, додайте трохи борошна.

Королівський паску - фото крок 7 В кінці додайте заздалегідь запарений ізюм.

Королівський паску - фото крок 8 Накриваємо тісто рушником і ставимо в тепле місце для підйому. Потім обминали тісто і ще двічі даємо йому піднятися. Процедура разового підйому триває не менше двох годин!

Королівський паску - фото крок 9 Перед останнім підйомом розкладіть тісто за формами, попередньо змазаним маслом і присипаним манкою.

Королівський паску - фото крок 10 Прогрейте духовку до 180 градусів. випікаємо 30-50 хвилин. Готовність перевіряємо дерев'яною шпажкою, яка повинна виходити сухою з випічки. Смачного!

Подібні рецепти

Королівський картопляний салат

Легкий салат з буряком

Всі ми любимо картоплю, це не секрет. Але багато хто з нас готують тільки пару-трійку страв з неї. Я запропоную вам сьогодні для різноманітності ще два види салату з картоплі з оригінальними заправками. опис приготування: Ось два рецепта, як приготувати королівський картопляний салат. Обидва г...

Королівський суп

Королівський суп

Пропоную спробувати неймовірно смачний королівський суп з рибою і тигровими креветками. Перше блюдо постої в приготуванні, але ароматне і дуже корисне. опис приготування: Для приготування супу можна вибрати будь-яку білу або червону рибу. У мене білий амур, він вдало підходить для супу, дає см...

Королівський торт без борошна

Королівський торт без борошна

оригінальний десерт, в основі якого повітряні коржі з безе і волоських горіхів, перешаровані смачним шоколадним кремом на жовтках. Це чудове і неймовірно гармонійне поєднання. Спробуйте! опис приготування: При приготуванні цього торта, особливу увагу слід звернути на процес випікання безе. Дуж...

Крабовий салат «Королівський» з апельсином

Крабовий салат «Королівський» з апельсином

Для всіх любителів експериментувати на кухні хочу показати дуже просту, але при цьому оригінальну і свіжу ідею, як приготувати крабовий салат "; Королівський" з апельсином. заінтриговані вже? опис приготування: Класичний салат з крабовими паличками доповнюють свіжим огірочком, рисом, різної зе...

Консервированная черешня

Консервированная черешня

Взимку хочеться ягід, особливо я люблю солодку черешню. звичайно, свіжі ягоди складно чимось замінити, але консервована за цим рецептом черешня виглядає як свіжа і смак у неї — надзвичайний! опис приготування: Мій рецепт консервованої черешні розрахований на один літр води. Паличка кориці пови...