Рецепт Коричне печиво

Рецепт Коричне печиво
Кількість порцій: 8 Час приготування: 45 хв.
Рецепт приготування печива з меленою корицею, коричних чіпсами, вершками і ваніллю.

опис приготування:

Перед ароматом цього ніжного розсипчастого печива неможливо встояти ...

  • борошна— 3 склянки
  • цукру— 1/3 склянки
  • розпушувача— 5 чайних ложок
  • кориці— 1/2 чайних ложки
  • вершкового масла— 1 Склянка
  • вершків— 3/4 склянки
  • яйце— 1 штука
  • ванільного екстракту— 1 Чайна ложка
  • додатково:цукру— 1/2 склянки
  • кориці— 1 Чайна ложка
коричне печиво - фото крок 1 1. Розігріти духовку до 175 градусів. У великій мисці змішати разом борошно, 1/3 склянки цукру, 1/2 чайної ложки меленої кориці і розпушувач.

коричне печиво - фото крок 2 2. Масло нарізати на шматки, потім змішати з маслом сухі інгредієнти до тих пір, поки суміш не буде нагадувати грубі крихти.

коричне печиво - фото крок 3 3. Додати коричні чіпси і перемішати. Додати вершки, яйце і ванільний екстракт.

коричне печиво - фото крок 4 4. Влити масу в борошняну суміш, помішуючи обережно виделкою.

коричне печиво - фото крок 5 5. Викласти тісто на робочу поверхню. Суміш буде дуже пухкої і може розвалюватися. Акуратно розкачати тісто у велике коло або великий прямокутник. Відпали шматочки тіста змішати з корицею і посипати масою поверхню розкачане тісто, злегка притискаючи їх.

коричне печиво - фото крок 6 6. Розрізати тісто на скибочки (якщо тісто круглої форми) або на трикутники (якщо тісто прямокутної форми). Викласти тісто на деко і запікати протягом 20-25 хвилин. Дати повністю охолонути. Подавати з кавою.

Подібні рецепти

Консервированная черешня

Коричне печиво на Новий рік

Взимку хочеться ягід, особливо я люблю солодку черешню. звичайно, свіжі ягоди складно чимось замінити, але консервована за цим рецептом черешня виглядає як свіжа і смак у неї — надзвичайний! опис приготування: Мій рецепт консервованої черешні розрахований на один літр води. Паличка кориці пови...

Картопля зі свинячими реберцями

Картопля зі свинячими реберцями

Рецепт приготування картоплі зі свинячими реберцями сподобається всім любителям смачно і ситно поїсти, не докладаючи особливих зусиль. Тут же — вишукане святкове блюдо з найпростіших інгредієнтів! опис приготування: Такий простий рецепт картоплі зі свинячими реберцями дозволяє як би "; підлашт...

Компот з мандаринів і яблук

Компот з мандаринів і яблук

Хочете смачний напій? Тоді не поспішайте бігти за ним в магазин. Краще зробити його самостійно. Завдяки нескладної інструкції зможете зрозуміти, як приготувати компот з мандаринів і яблук. опис приготування: Цікавий за смаком і освіжаючий напій. Компот прекрасно втамує спрагу в спекотний літні...

Куряча гомілка в соєвому соусі

Куряча гомілка в соєвому соусі

Готувати курячі гомілки дуже легко і просто, напевно, тому страви з них є найпопулярнішими у нас. Підбираємо для курки хороший маринад, наприклад, соєвий соус, і смачну вечерю забезпечений. опис приготування: Завдяки азіатської кухні у нас з'явилося дуже багато нових продуктів, які, на мій пог...

Карпаччо з яловичої вирізки

Карпаччо з яловичої вирізки

Карпаччо з яловичої вирізки можна назвати справді вишуканим блюдом. Тонкі скибочки ніжного м'яса зможуть прикрасити будь-який святковий стіл. Головне - правильно приготувати і подати страву. опис приготування: Якщо ви хочете знати, як приготувати карпаччо з яловичої вирізки, то прочитайте цей ...