Рецепт Кисіль плодово-ягідний

Рецепт Кисіль плодово-ягідний
Кількість порцій: 6 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Як часто бувало в дитинстві, що бабуся варила кисіль. полуниця, на фруктах, на варення. А є ще мій улюблений - молочний і навіть шоколадний! ось, як правильно приготувати кисіль плодово-ягідний.

опис приготування:

У холодному вигляді кисіль дуже схожий на холодець. Особливо якщо ви поклали в нього пристойну порцію картопляного крохмалю. що, весь секрет киселю криється саме в крохмалі. Завдяки йому у киселю з'являється потрібна густота.

  • Фруктово-ягідний набір— 1 кілограм
  • Крохмаль картопляний— 1 Склянка
  • цукор— 1 Склянка
  • вода— 3 L
Кисіль плодово-ягідний - фото крок 1 Нам знадобиться картопляний крохмаль. Без нього кисіль НЕ кисіль. Розводимо крохмаль в холодній воді. Ретельно розмішуємо до однорідної білястої консистенції.

Кисіль плодово-ягідний - фото крок 2 Промиваємо фруктово-ягідну суміш. Я взяла заморожену. Кладемо її в каструлю з водою, доводимо до кипіння. всипаємо цукор. Вводимо крохмалисту воду і проварюємо 10-15 хвилин на невеликому вогні.

Кисіль плодово-ягідний - фото крок 3 На все про все у нас витратиться годину, навіть трохи менше. Готовий кисіль розливають по мисках або гурткам, як вам більше подобається. Можна подавати гарячим, якщо на вулиці холодно. Відмінно зігріває і вітамінізує. А в спеку краще остудити. Тоді такий кіселек чудово освіжає. Ось таке у нього чарівне властивість.

Подібні рецепти

Картопляний кисіль

Смачний борщ з куркою

Корисний і вітамінний, смачний і ароматний, чудовий напій. Від такого яскравого і незвичайного киселю не відмовляться ні діти, ні дорослі. Та й готувати кисіль з картопляного крохмалю зовсім не складно. опис приготування: Кисіль - дуже популярний і корисний напій. Цей напіврідкий напій дуже по...

Кисіль з геркулесу, чорносливу і буряка

Кисіль з геркулесу, чорносливу і буряка

Якщо ви підтримуєте правильне харчування, то вам буде цікавий рецепт киселю з геркулесу, чорносливу і буряка. Він не містить крохмалю, а названий киселем лише через густуватої консистенції. ділюся! опис приготування: Смак киселю має спірний смак і на любителя, тому додайте безпосередньо в кели...

Кисіль з калини

Кисіль з калини

Кисіль - здавна традиційне на Русі блюдо. Назва його походить від слова «кислий». Особливо корисний кисіль з калини - він, наприклад, допомагає дітям рости міцними і здоровими. опис приготування: Кисіль з калини — один з найпоширеніших видів киселю. Як бачите приготування займає небагато часу,...

Кисіль фруктовий

Кисіль фруктовий

Що робити, якщо киселю пристрасть як хочеться, а на вулиці — зима? Немає нічого неможливого! Якщо у вас вдома завалялася баночка будь-якого варення, то я навчу, як приготувати кисіль фруктовий опис приготування: Цей простий рецепт киселю фруктового — просто-таки "; каша з сокири ";, а такі стр...

Кисіль з вівсянки

Кисіль з вівсянки

Чесно кажучи, я ніколи раніше не захоплювалася всякими крупами, але ж як швидко готуються з них різну смакоту. наприклад, кисіль з вівсянки — дуже корисне блюдо. дивіться, як його приготувати. опис приготування: Прочитала багато хорошого про киселі з вівсянки, цьому старовинному російською нап...