Рецепт Кіш з куркою і шпинатом

Рецепт Кіш з куркою і шпинатом
Кількість порцій: 6 Час приготування: 40 хв.
Рецепт приготування страви «Кіш з куркою і шпинатом». Тісто для приготування страви готується із суміші житнього та пшеничного борошна.

опис приготування:

Основними інгредієнтами страви є: борошно житнє і пшеничне, вершкове масло і яйця. У начинку йде шпинат і куряче філе.

  • Борошно пшеничне— 150 грам(тісто)
  • борошно житнє— 80 грам(тісто)
  • Вершкове масло— 100 грам(тісто)
  • солі— 1/2 чайних ложки(тісто)
  • яйце— 1 штука(тісто)
  • Вода холодна— 1-2 Ст. ложок(тісто)
  • сметана жирна— 200 мілілітрів(заливка)
  • яйце— 2 штуки(заливка)
  • сіль— 1/2 чайних ложки(заливка)
  • сир— 50 грам(заливка)
  • шпинат— 100 грам(начинка)
  • куряче філе— 300 грам(начинка)
  • цибуля ріпчаста— 1 штука(начинка)
  • горіха мускатного— 1/4 чайних ложки(начинка)
  • солі— 1/2 чайних ложки(начинка)
  • масло рослинне— За смаком
Кіш з куркою і шпинатом - фото крок 1 1. Змішуємо борошно з сіллю. Нарізане кубиками охолоджене масло вершкове разом з борошном перетираємо руками в крихту. Додаємо воду і яйце вимішуємо тісто.

Кіш з куркою і шпинатом - фото крок 2 2. Надаємо тесту форму кулі й обертаються поліетиленовою плівкою. хвилин 30 ставимо в холодильник.

Кіш з куркою і шпинатом - фото крок 3 3. Приготовим начинку. Промиваємо холодною водою шпинат і серветкою або рушником обсушуємо. У листя шпинату видаляємо черешки. Рубаємо листя на ширину 1-2 см. Нарізаємо дрібно цибулю. Кубиками приблизно 1х1 сантиметрів нарізаємо куряче філе. На сковороді обсмажуємо цибулю. Шпинат додаємо до цибулі, помішувати. готуємо, поки листя не стануть м'якими. Сюди додаємо філе курки, швидко обсмажуємо. Додаємо сіль і мускатний горіх в начинку, перемішуємо.

Кіш з куркою і шпинатом - фото крок 4 4. приготуємо заливку. беремо сіль, яйця, натертий дрібно сир і змішуємо все зі сметаною.

Кіш з куркою і шпинатом - фото крок 5 5. На поліетиленовій плівці розгортає тісто. Товщина шару тесту повинна бути 5 мл. За розміром форми для випічки, з тіста нарізаємо кола. Якщо форма для випічки має 10 см плюс ще 2 см бортики то кола повинні бути діаметром сантиметрів 12. У маслом змащені форми перекладаємо тісто, робимо виделкою проколи і хвилин на 5 ставимо в нагріту духовку, температура 180 градусів. Кладемо в форми начинку.

Кіш з куркою і шпинатом - фото крок 6 6. Заливкою наповнюємо формочки. 20 хвилин запікаємо в духовці, температура 180 градусів. Міні - киши готові. Смачного.

Подібні рецепти

Кіш з травами

Варення з садової горобини

Якщо ви любите заливні пироги, то поповнити скарбничку ваших рецептів пропоную цим класним варіантом. Хочу навчити вас готувати киш з травами і сиром. У нього неймовірні аромат і смак! опис приготування: чебрець, орегано, базилік - це тільки один з можливих варіантів добавок. Ви можете взяти я...

Кіш з гавайської сумішшю

Кіш з гавайської сумішшю

Кіш з гавайської сумішшю — до смішного простий у приготуванні, але дуже гідний овочевий пиріг. Кіш за цим рецептом виходить дуже ніжний, з вологою текстурою і приємним ароматом. рекомендую! опис приготування: Що таке киш — таким підкованим читачам, як ви, напевно розповідати не потрібно, що? Т...

Кіш з грибами і помідорами

Кіш з грибами і помідорами

Кіш з грибами і помідорами — ще одне блюдо з розряду простих, але дуже смачних. Скажу навіть більше: киш з грибами і помідорами — блюдо моєї холостяцького молодості опис приготування: Якщо ви хочете приготувати ситне і нажорістое, просте в приготуванні і смачна страва з простих і доступних інг...

Кіш з лососем та брокколі

Кіш з лососем та брокколі

Я дуже люблю пироги, але як їх готувати? Я завжди боялася тесту для пирогів. Занадто туге погано пропікається і важке саме по собі. Знайшла ось такий рецепт. Як приготувати киш з лососем і броколі? опис приготування: Зараз поділюся своїм рецептом. Брокколі - корисний овоч. Ця капуста не дуже п...

Кіш з гарбузом і зеленою цибулею в сирній заливці

Кіш з гарбузом і зеленою цибулею в сирній заливці

людина Hunter! Тонке хрустке тісто, соковита начинка і ароматна заливка ... Пропоную спекти киш з дуже сирної заливкою. обіцяю: буде просто смакота! опис приготування: Класична заливка для Кіша робиться з вершків і яєць. Іноді вершки замінюють сметаною. А якщо взяти за основу м'який плавлений...