Рецепт Крила індички тушковані з картоплею

Рецепт Крила індички тушковані з картоплею
Кількість порцій: 4 Час приготування: 1 г. 0 хв.
З рецепта ви дізнаєтеся, як приготувати крила індички тушковані з картоплею. Ця страва готується просто і недовго. Підходить як для святкового меню, так і для повсякденного. Смачного!

опис приготування:

М'ясо індички вважається корисним, дієтичним і не алергенним. Ці достоїнства роблять страви з індички придатними для всіх людей. Крильця індички значно більше, ніж курячі. Тому можна цілком насититися одним таким крильцем.

1. Крильця охолодженої індички обмиваємо водою, сушимо на рушник, потім ріжемо на шматочки.

2. У сковороду наливаємо масло для смаження. Кладемо крила на розпечену сковорідку і обсмажуємо 10 хвилин з обох сторін. потрібно, щоб вони вкрилися красивою скоринкою.

3. Складаємо в каструлю крупно порізану картоплю і обсмажену індичку. Dolivaem 1 склянка води. Кидаємо туди ж порізаний дрібно цибулю. Тушкуємо крильця з картоплею і цибулею під кришкою 50 хвилин.

4. для 20 хвилин до готовності кладемо в каструлю терту моркву. Коли страва дійде до кондиції, вимикаємо вогонь. Даємо настоятися ще 15 хвилин. Подавати таку смакоту можна на тарілці, прикрашеної свіжими овочами. Страва готова до вживання!


  • крила індички— 1 кілограм
  • Картопля— 1 кілограм
  • морква— 2 штуки
  • Цибуля— 2 штуки
  • Чорний мелений перець— 1 щіпка
  • сіль— За смаком
М'ясо індички вважається корисним, дієтичним і не алергенним. Ці достоїнства роблять страви з індички придатними для всіх людей. Крильця індички значно більше, ніж курячі. Тому можна цілком насититися одним таким крильцем.

1. Крильця охолодженої індички обмиваємо водою, сушимо на рушник, потім ріжемо на шматочки.

2. У сковороду наливаємо масло для смаження. Кладемо крила на розпечену сковорідку і обсмажуємо 10 хвилин з обох сторін. потрібно, щоб вони вкрилися красивою скоринкою.

3. Складаємо в каструлю крупно порізану картоплю і обсмажену індичку. Dolivaem 1 склянка води. Кидаємо туди ж порізаний дрібно цибулю. Тушкуємо крильця з картоплею і цибулею під кришкою 50 хвилин.

4. для 20 хвилин до готовності кладемо в каструлю терту моркву. Коли страва дійде до кондиції, вимикаємо вогонь. Даємо настоятися ще 15 хвилин. Подавати таку смакоту можна на тарілці, прикрашеної свіжими овочами. Страва готова до вживання!


Подібні рецепти

Крила індички на мангалі

Крила індички в мультиварці

Крильця індички від курячих відрізняються розміром і більш щільною структурою. Щоб їх приготувати на мангалі, потрібно обов'язково замаринувати. Я вибрала класичний варіант маринаду для страви. опис приготування: Не додавайте більше зазначеної кількості меду, т.к. шкірка містить жир, на вугілл...

Крила індички в духовці

Крила індички в духовці

ніжні, апетитні і дуже смачні крила індички в духовці в домашніх умовах — прекрасна ідея на обід або вечерю для всієї родини. З будь-яким гарніром блюдо буде відмінно поєднуватися! опис приготування: Це дуже простий рецепт крил індички в духовці. Завдяки соусу м'ясо буквально тане в роті. Вико...

Крила індички в рукаві

Крила індички в рукаві

Цей рецепт добре підходить до буденного і святкового столу. У ньому ви дізнаєтеся, як приготувати крила індички в рукаві. При такому способі запікання крильця зберігають свої соковитість і ніжний смак. опис приготування: Приготування птиці в рукаві - це прекрасна альтернатива смаженні. Адже см...

Крила індички, запечені в духовці

Крила індички, запечені в духовці

Апетитні хрусткі крильця завжди знаходяться в топі найпопулярніших закусок на будь-який випадок. Дуже добре підходять до пива, іншим прохолоджуватися напоїв і легким гарнірів. Зазвичай готують курку. опис приготування: Для тих, хто любить розмір крилець побільше курячих, існує рецепт приготув...

Крила індички, запечені в мультиварці

Крила індички, запечені в мультиварці

Приготуйте в мультиварці запечені крила індички - і вони будуть соковитими, ніжними і набагато смачніше, ніж якби ви готували цю страву в духовці. До запіканню в мультиварці все відносяться по-різному. опис приготування: Проте я можу вас запевнити, що страви там завжди виходять ніжними і соков...