Рецепт Консервированная кукуруза в початках на зиму

Рецепт Консервированная кукуруза в початках на зиму
Кількість порцій: 10-15 Час приготування: 16 дн. 15 г. 0 хв.
Консервированная кукуруза в початках на зиму — відмінна закуска, бюджетна, універсальна і дуже смачна. Консервація кукурудзи на зиму багато зусиль і інгредієнтів не вимагає, знадобиться сіль і бочка.

опис приготування:

Для приготування консервованої кукурудзи в качанах на зиму вам знадобиться велика бочка або ємність, об'ємом близько 20 літрів. консервація кукурудзи на зиму — справа проста і швидке. Єдине, доведеться почекати результату тижні 4. В процесі засолювання качани ще можна посолити, якщо солі вам здається не вистачає. Можна спробувати кукурудзу на 8-й день і додати солі. Консервована кукурудза в качанах на зиму зійде за закуску, складову салату або в суп. пробуємо!

  • Кукурудза, початки— 35 штук
  • вода— 15 літрів
  • сіль— 5 Ст. ложок(або більше до смаку)
Консервированная кукуруза в початках на зиму - фото крок 1 1. Приготуйте бочку або велику ємність, промийте. Почистите кукурузные початки.

Консервированная кукуруза в початках на зиму - фото крок 2 2. Можете використовувати м'яку щітку, щоб позбутися від волокон на початках.

Консервированная кукуруза в початках на зиму - фото крок 3 3. Початки солодкої кукурудзи треба відварити в неподсоленной воді протягом 5 хвилин.

Консервированная кукуруза в початках на зиму - фото крок 4 4. Потім кукурудзу треба викласти в чисту раковину або іншу ємність і остудити. воду, в якій варилися качани, не зливати!

Консервированная кукуруза в початках на зиму - фото крок 5 5. Посоліть воду і гарненько розмішайте до розчинення солі. Остывшие початки, тим часом, викладіть в бочку або величезну посудину. Воду остудіть і залийте кукурудзу в бочці. Вода повинна покривати качани.

Консервированная кукуруза в початках на зиму - фото крок 6 6. На качани в воді покладіть тарілку і притисніть пресом. Підійде природний камінь.

Консервированная кукуруза в початках на зиму - фото крок 7 7. Зверху накрийте бочку марлею або іншою тканиною. Бочка повинна стояти в погребі чи іншому прохолодному місці протягом 8 днів. Потім зніміть плівку, що утворилася.

Консервированная кукуруза в початках на зиму - фото крок 8 8. Таким чином кукурудза повинна знаходитися в бочці протягом чотирьох тижнів. Потім її можна вживати або закочувати в банки. Якщо ви хочете закатати солону кукурудзу в банки, то виберіть її з води, срежьте зерна, викладіть їх в стерильні банки. тоді каналізації, залийте і стерилізують банки. Засукайте і готово! Смачного!

Подібні рецепти

Консервированная черешня

Салат зі свіжих і грілованнимі овочів з сиром

Взимку хочеться ягід, особливо я люблю солодку черешню. звичайно, свіжі ягоди складно чимось замінити, але консервована за цим рецептом черешня виглядає як свіжа і смак у неї — надзвичайний! опис приготування: Мій рецепт консервованої черешні розрахований на один літр води. Паличка кориці пови...

Консервированная черешня

Консервированная черешня

Взимку хочеться ягід, особливо я люблю солодку черешню. звичайно, свіжі ягоди складно чимось замінити, але консервована за цим рецептом черешня виглядає як свіжа і смак у неї — надзвичайний! опис приготування: Мій рецепт консервованої черешні розрахований на один літр води. Паличка кориці пови...

Картопля зі свинячими реберцями

Картопля зі свинячими реберцями

Рецепт приготування картоплі зі свинячими реберцями сподобається всім любителям смачно і ситно поїсти, не докладаючи особливих зусиль. Тут же — вишукане святкове блюдо з найпростіших інгредієнтів! опис приготування: Такий простий рецепт картоплі зі свинячими реберцями дозволяє як би "; підлашт...

Компот з мандаринів і яблук

Компот з мандаринів і яблук

Хочете смачний напій? Тоді не поспішайте бігти за ним в магазин. Краще зробити його самостійно. Завдяки нескладної інструкції зможете зрозуміти, як приготувати компот з мандаринів і яблук. опис приготування: Цікавий за смаком і освіжаючий напій. Компот прекрасно втамує спрагу в спекотний літні...

Куряча гомілка в соєвому соусі

Куряча гомілка в соєвому соусі

Готувати курячі гомілки дуже легко і просто, напевно, тому страви з них є найпопулярнішими у нас. Підбираємо для курки хороший маринад, наприклад, соєвий соус, і смачну вечерю забезпечений. опис приготування: Завдяки азіатської кухні у нас з'явилося дуже багато нових продуктів, які, на мій пог...