Рецепт Кокталл

Рецепт Кокталл
Кількість порцій: 1 Час приготування: 1 г. 0 хв.
& Quot; Кoкталл" відносять до страв казахської кухні і являє воно собою рибу, запечену з овочами і сиром в духовці. Як приготувати "; Кoкталл ";? Спробуємо разом з нами. Рецепт простий і невигадливий.

опис приготування:

Вказаної кількості продуктів достатньо на 1 порцію на дорослу людину. Рибку можна акуратно оформити у вигляді човників з фольги і запекти в духовці в імпровізованих човниках. Порційне блюдо буде у вас на столі.

  • рибка (НЕК, минтай)  — 1 штука(ця риба найбільш вдало підходить для такої страви)
  • печериці— 50 грам
  • Картопля— 3 штуки
  • Цибуля ріпчаста— 1 штука
  • Болгарський перець— 1 штука
  • майонез— За смаком
  • сіль, перець— За смаком
Кокталл - фото крок 1 Для приготування страви візьміть рибу. Я взяла королівського хека, але можна взяти річкову рибу (короп). Рибу треба очистити і розрізати черевце, випатрати і видалити хребет і кістки максимально.

Кокталл - фото крок 2 Вийде ось такий пласт риби. Риба розкрита як книжка. Спинка риби повинна залишитися цілою.

Кокталл - фото крок 3 Рибу посоліть і поперчіть за смаком. Змастіть злегка рибку майонезом. Окремо наріжте картоплю кружечками (тонко), болгарський перець - півкільцями, ріпчаста цибуля - півкільцями. Печериці наріжте на пластинки.

Кокталл - фото крок 4 Картопля викладіть на рибу в один шар.

Кокталл - фото крок 5 Зверху викладіть грибочки. Злегка присолите і поперчіть.

Кокталл - фото крок 6 Викладіть болгарський перчик. Можна нарізати помідори. Взимку помідори не дуже добре підходять для запікання. Можна їх не використовувати.

Кокталл - фото крок 7 Натріть на тертці твердий сир. Страва готова до запікання. Можна запікати в відкритому вигляді, але картопля може не встигнути приготуватися, тому краще накрити все листком фольги і запікати в закритому вигляді.

Кокталл - фото крок 8 Розігрійте духовку до 200 градусів і запікайте рибку в духовці до 1 годину.

Кокталл - фото крок 9 Подаємо страву до столу.

Подібні рецепти

Консервированная черешня

Рецепт засолювання горбуші під сьомгу

Взимку хочеться ягід, особливо я люблю солодку черешню. звичайно, свіжі ягоди складно чимось замінити, але консервована за цим рецептом черешня виглядає як свіжа і смак у неї — надзвичайний! опис приготування: Мій рецепт консервованої черешні розрахований на один літр води. Паличка кориці пови...

Картопля зі свинячими реберцями

Картопля зі свинячими реберцями

Рецепт приготування картоплі зі свинячими реберцями сподобається всім любителям смачно і ситно поїсти, не докладаючи особливих зусиль. Тут же — вишукане святкове блюдо з найпростіших інгредієнтів! опис приготування: Такий простий рецепт картоплі зі свинячими реберцями дозволяє як би "; підлашт...

Компот з мандаринів і яблук

Компот з мандаринів і яблук

Хочете смачний напій? Тоді не поспішайте бігти за ним в магазин. Краще зробити його самостійно. Завдяки нескладної інструкції зможете зрозуміти, як приготувати компот з мандаринів і яблук. опис приготування: Цікавий за смаком і освіжаючий напій. Компот прекрасно втамує спрагу в спекотний літні...

Куряча гомілка в соєвому соусі

Куряча гомілка в соєвому соусі

Готувати курячі гомілки дуже легко і просто, напевно, тому страви з них є найпопулярнішими у нас. Підбираємо для курки хороший маринад, наприклад, соєвий соус, і смачну вечерю забезпечений. опис приготування: Завдяки азіатської кухні у нас з'явилося дуже багато нових продуктів, які, на мій пог...

Карпаччо з яловичої вирізки

Карпаччо з яловичої вирізки

Карпаччо з яловичої вирізки можна назвати справді вишуканим блюдом. Тонкі скибочки ніжного м'яса зможуть прикрасити будь-який святковий стіл. Головне - правильно приготувати і подати страву. опис приготування: Якщо ви хочете знати, як приготувати карпаччо з яловичої вирізки, то прочитайте цей ...