Рецепт Класичне тісто для піци

Рецепт Класичне тісто для піци
Кількість порцій: 3 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Рецепт приготування класичного тесту для піци в домашніх умовах стане у пригоді кожному, хто захоче спекти дійсно смачну і правильну піцу своїми руками. дотримуйтесь рецептом — все вдасться!

опис приготування:

Правильно приготоване тісто — запорука успіху смачної піци. З начинками це блюдо дозволяє експериментувати скільки завгодно, там великого розуму не треба — клади всі, що подобається, да сиром посипай (утрирую, звичайно, але приблизно так). А ось зробити гарне тісто для піци — завдання куди складніше. Судячи з кількості піцерій в будь-якому мало-мальськи великому місті Росії, саме приготування тіста для піци зупиняє багатьох людей від того, щоб зробити піцу самому, і змушує їх іти за улюбленою стравою в піцерію. А даремно — зробити правильне класичне тісто для піци не так складно, як здається. Цей простий рецепт допоможе вам розібратися з усіма тонкощами і зробити ідеальне тісто, спекти з якого хорошу піцу буде простіше простого.

хай щастить! Готуйте і насолоджуйтеся прекрасною піцою, смачніше ніж в ресторані


  • сухі дріжджі— 2 чайних ложки
  • мука— 500 грам
  • сіль— 1 Чайна ложка
  • оливкова олія— 3 Ст. ложки
  • вода— 310 мілілітрів
Класичне тісто для піци - фото крок 1 Смешать муку с сухими дрожжами, додати 3 ст. ложки оливкової олії, 310 мл воды и замесить эластичное, м'яке тісто.

Класичне тісто для піци - фото крок 2 Затем нужно накрыть тесто пленкой и поместить в теплое место. Тесто должно подняться через 30-60 хвилин.

Класичне тісто для піци - фото крок 3 Готовое тесто растянуть руками либо раскатать скалкой. Толщина должна быть не больше 3-4 мм. По рецепту должно получиться 3 основы диаметром 32-34 см.

Подібні рецепти

Класичне імбирне печиво

Омлет з болгарським перцем

Для мене немає печива смачніше, ніж класичне імбирне печиво. Саме імбир надає печінкою незвичайний, ні з чим не порівнянний і ні на що не схожий смак. обов'язково спробуйте! опис приготування: Класичне імбирне печиво, як на мене, за своїм смаком і ароматом заткне за пояс будь-яке інше домашнє ...

Класичне печиво з шоколадом

Класичне печиво з шоколадом

Рецепт приготування печива з шоколадними чіпсами і ванільним екстрактом. опис приготування: Це просте печиво легко приготувати на швидку руку, і всього за 20 хвилин у вас буде готове свіжоспечені ласощі, що дуже зручно для сніданку. Печиво ідеально подавати зі склянкою холодного молока. Кількі...

Крем-тісто для яблучного пирога

Крем-тісто для яблучного пирога

Крем-тісто для яблучного пирога — це дуже просте тісто, яке приготувати не складе ніяких труднощів. Нам знадобляться яйця, цукор, крем, борошно і розпушувач. опис приготування: Крем для яблучного пирога готується дуже просто. Це відразу і тісто і крем — дуже зручно, Чи не справедливість? І? до...

Консервированная черешня

Консервированная черешня

Взимку хочеться ягід, особливо я люблю солодку черешню. звичайно, свіжі ягоди складно чимось замінити, але консервована за цим рецептом черешня виглядає як свіжа і смак у неї — надзвичайний! опис приготування: Мій рецепт консервованої черешні розрахований на один літр води. Паличка кориці пови...

Картопля зі свинячими реберцями

Картопля зі свинячими реберцями

Рецепт приготування картоплі зі свинячими реберцями сподобається всім любителям смачно і ситно поїсти, не докладаючи особливих зусиль. Тут же — вишукане святкове блюдо з найпростіших інгредієнтів! опис приготування: Такий простий рецепт картоплі зі свинячими реберцями дозволяє як би "; підлашт...