Рецепт Класичне імбирне печиво

Рецепт Класичне імбирне печиво
Кількість порцій: 6-8 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Для мене немає печива смачніше, ніж класичне імбирне печиво. Саме імбир надає печінкою незвичайний, ні з чим не порівнянний і ні на що не схожий смак. обов'язково спробуйте!

опис приготування:

Класичне імбирне печиво, як на мене, за своїм смаком і ароматом заткне за пояс будь-яке інше домашнє печиво. ніжне, просто тане в роті і неймовірно ароматне, воно заслуговує на те. щоб його готувати. Дуже добре поєднується з молоком (краще теплим), чаєм і кавою.

сподіваюся, рецепт вам сподобається. Удачі в приготуванні!


  • яйце— 1 штука
  • Вершкове масло— 100 грам
  • цукор— 1/2 склянки
  • борошно— 2 склянки
  • імбир тертий— 3 чайних ложки
  • кориця мелена— 1 Чайна ложка
  • гвоздика— 5-6 штук
  • розпушувач— 2 чайних ложки
Класичне імбирне печиво - фото крок 1 Набор ингредиентов весьма прост — нічого екзотичного.

Класичне імбирне печиво - фото крок 2 В миске смешиваем тертый имбирь, борошно, а также измельченную в ступке гвоздику и корицу.

Класичне імбирне печиво - фото крок 3 Сливочное масло слегка взбиваем с сахаром, затем туда же добавляем яйцо.

Класичне імбирне печиво - фото крок 4 Взбиваем до воздушности.

Класичне імбирне печиво - фото крок 5 далі, подсыпая небольшими порциями мучную смесь, замішуємо тісто. Тісто має вийти не дуже крутим.

Класичне імбирне печиво - фото крок 6 Раскатываем тесто в достаточно тонкий пласт. Вырезаем из пласта печенье (форма — яка вам більше подобається). Якщо є бажання, печенье можно украсить измельченным миндалем или присыпать сахаром. Викладаємо печиво на деко, застелений пергаментним папером.

Класичне імбирне печиво - фото крок 7 випікаємо печиво 10-15 хвилин при 180 градусах. Готово!

Подібні рецепти

Класичне печиво з шоколадом

Морозиво «Tviks»

Рецепт приготування печива з шоколадними чіпсами і ванільним екстрактом. опис приготування: Це просте печиво легко приготувати на швидку руку, і всього за 20 хвилин у вас буде готове свіжоспечені ласощі, що дуже зручно для сніданку. Печиво ідеально подавати зі склянкою холодного молока. Кількі...

Класичне тісто для піци

Класичне тісто для піци

Рецепт приготування класичного тесту для піци в домашніх умовах стане у пригоді кожному, хто захоче спекти дійсно смачну і правильну піцу своїми руками. дотримуйтесь рецептом — все вдасться! опис приготування: Правильно приготоване тісто — запорука успіху смачної піци. З начинками це блюдо доз...

Консервированная черешня

Консервированная черешня

Взимку хочеться ягід, особливо я люблю солодку черешню. звичайно, свіжі ягоди складно чимось замінити, але консервована за цим рецептом черешня виглядає як свіжа і смак у неї — надзвичайний! опис приготування: Мій рецепт консервованої черешні розрахований на один літр води. Паличка кориці пови...

Картопля зі свинячими реберцями

Картопля зі свинячими реберцями

Рецепт приготування картоплі зі свинячими реберцями сподобається всім любителям смачно і ситно поїсти, не докладаючи особливих зусиль. Тут же — вишукане святкове блюдо з найпростіших інгредієнтів! опис приготування: Такий простий рецепт картоплі зі свинячими реберцями дозволяє як би "; підлашт...

Компот з мандаринів і яблук

Компот з мандаринів і яблук

Хочете смачний напій? Тоді не поспішайте бігти за ним в магазин. Краще зробити його самостійно. Завдяки нескладної інструкції зможете зрозуміти, як приготувати компот з мандаринів і яблук. опис приготування: Цікавий за смаком і освіжаючий напій. Компот прекрасно втамує спрагу в спекотний літні...