Рецепт Кисіль з гарбуза
Корисність киселю здавна відома. Готувати його можна з будь-яких інгредієнтів. Изучите рецепт — и вы узнаете, як приготувати кисіль з гарбуза. Не зовсім звичайне, але явно вдале поєднання!
опис приготування:
Завдяки своїй густий текстурі, напій дуже корисний для тих, у кого проблеми зі шлунком, він обволікає його стінки. Його можна давати навіть маленьким діткам. Приготований в домашніх умовах, він вгамує спрагу, голод, а також стане чудовою альтернативою сніданку. Гарбузовий кисіль можна готувати з додаванням різних фруктів. Для напою знадобляться: гарбуз, апельсиновий сік, цукор, крохмаль.
- гарбуз— 100 грам
- Апельсиновий сік— 200 мілілітрів
- цукор— За смаком
- Крохмаль картопляний— 1 Ст. ложка
2. Для киселю необхідна стигла гарбуз. Ретельно миємо її під проточною водою, очищаємо від шкірки і нарізаємо шматочками (приблизно 2х2 сантиметри). Запекти гарбуз можна в духовці або в мікрохвильовій печі.
3. Готові шматочки гарбуза укладаємо в блендер, робимо пюре (краще перемолоти якомога дрібніше).
4. Апельсиновий сік можна зробити самостійно, а можна купити вже готовий. Вливаємо сто п'ятдесят грам соку до гарбузовому пюре, перемішуємо все і перекладаємо в сотейник. Столову ложку крохмалю розводимо в останніх п'ятдесяти грамах соку і відправляємо в пюре. Доводимо гарбузовий кисіль до кипіння. Як тільки з'явилися перші бульбашки, відразу знімаємо з вогню, додаємо цукор і перемішуємо до повного розчинення.
5. Кисіль охолоджуємо до кімнатної температури і подаємо до столу. Смачного!
Подібні рецепти
Рецепт запіканки з гарбуза
Корисний і вітамінний, смачний і ароматний, чудовий напій. Від такого яскравого і незвичайного киселю не відмовляться ні діти, ні дорослі. Та й готувати кисіль з картопляного крохмалю зовсім не складно. опис приготування: Кисіль - дуже популярний і корисний напій. Цей напіврідкий напій дуже по...
Кисіль з геркулесу, чорносливу і буряка
Якщо ви підтримуєте правильне харчування, то вам буде цікавий рецепт киселю з геркулесу, чорносливу і буряка. Він не містить крохмалю, а названий киселем лише через густуватої консистенції. ділюся! опис приготування: Смак киселю має спірний смак і на любителя, тому додайте безпосередньо в кели...
Кисіль з калини
Кисіль - здавна традиційне на Русі блюдо. Назва його походить від слова «кислий». Особливо корисний кисіль з калини - він, наприклад, допомагає дітям рости міцними і здоровими. опис приготування: Кисіль з калини — один з найпоширеніших видів киселю. Як бачите приготування займає небагато часу,...
Кисіль фруктовий
Що робити, якщо киселю пристрасть як хочеться, а на вулиці — зима? Немає нічого неможливого! Якщо у вас вдома завалялася баночка будь-якого варення, то я навчу, як приготувати кисіль фруктовий опис приготування: Цей простий рецепт киселю фруктового — просто-таки "; каша з сокири ";, а такі стр...
Кисіль з вівсянки
Чесно кажучи, я ніколи раніше не захоплювалася всякими крупами, але ж як швидко готуються з них різну смакоту. наприклад, кисіль з вівсянки — дуже корисне блюдо. дивіться, як його приготувати. опис приготування: Прочитала багато хорошого про киселі з вівсянки, цьому старовинному російською нап...