Рецепт Кисіль з гарбуза

Рецепт Кисіль з гарбуза
Кількість порцій: 2 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Корисність киселю здавна відома. Готувати його можна з будь-яких інгредієнтів. Изучите рецепт — и вы узнаете, як приготувати кисіль з гарбуза. Не зовсім звичайне, але явно вдале поєднання!

опис приготування:

Завдяки своїй густий текстурі, напій дуже корисний для тих, у кого проблеми зі шлунком, він обволікає його стінки. Його можна давати навіть маленьким діткам. Приготований в домашніх умовах, він вгамує спрагу, голод, а також стане чудовою альтернативою сніданку. Гарбузовий кисіль можна готувати з додаванням різних фруктів. Для напою знадобляться: гарбуз, апельсиновий сік, цукор, крохмаль.

  • гарбуз— 100 грам
  • Апельсиновий сік— 200 мілілітрів
  • цукор— За смаком
  • Крохмаль картопляний— 1 Ст. ложка
Кисіль з гарбуза - фото крок 1 1. Готуємо всі необхідні інгредієнти.

Кисіль з гарбуза - фото крок 2 2. Для киселю необхідна стигла гарбуз. Ретельно миємо її під проточною водою, очищаємо від шкірки і нарізаємо шматочками (приблизно 2х2 сантиметри). Запекти гарбуз можна в духовці або в мікрохвильовій печі.

Кисіль з гарбуза - фото крок 3 3. Готові шматочки гарбуза укладаємо в блендер, робимо пюре (краще перемолоти якомога дрібніше).

Кисіль з гарбуза - фото крок 4 4. Апельсиновий сік можна зробити самостійно, а можна купити вже готовий. Вливаємо сто п'ятдесят грам соку до гарбузовому пюре, перемішуємо все і перекладаємо в сотейник. Столову ложку крохмалю розводимо в останніх п'ятдесяти грамах соку і відправляємо в пюре. Доводимо гарбузовий кисіль до кипіння. Як тільки з'явилися перші бульбашки, відразу знімаємо з вогню, додаємо цукор і перемішуємо до повного розчинення.

Кисіль з гарбуза - фото крок 5 5. Кисіль охолоджуємо до кімнатної температури і подаємо до столу. Смачного!

Подібні рецепти

Картопляний кисіль

Рецепт запіканки з гарбуза

Корисний і вітамінний, смачний і ароматний, чудовий напій. Від такого яскравого і незвичайного киселю не відмовляться ні діти, ні дорослі. Та й готувати кисіль з картопляного крохмалю зовсім не складно. опис приготування: Кисіль - дуже популярний і корисний напій. Цей напіврідкий напій дуже по...

Кисіль з геркулесу, чорносливу і буряка

Кисіль з геркулесу, чорносливу і буряка

Якщо ви підтримуєте правильне харчування, то вам буде цікавий рецепт киселю з геркулесу, чорносливу і буряка. Він не містить крохмалю, а названий киселем лише через густуватої консистенції. ділюся! опис приготування: Смак киселю має спірний смак і на любителя, тому додайте безпосередньо в кели...

Кисіль з калини

Кисіль з калини

Кисіль - здавна традиційне на Русі блюдо. Назва його походить від слова «кислий». Особливо корисний кисіль з калини - він, наприклад, допомагає дітям рости міцними і здоровими. опис приготування: Кисіль з калини — один з найпоширеніших видів киселю. Як бачите приготування займає небагато часу,...

Кисіль фруктовий

Кисіль фруктовий

Що робити, якщо киселю пристрасть як хочеться, а на вулиці — зима? Немає нічого неможливого! Якщо у вас вдома завалялася баночка будь-якого варення, то я навчу, як приготувати кисіль фруктовий опис приготування: Цей простий рецепт киселю фруктового — просто-таки "; каша з сокири ";, а такі стр...

Кисіль з вівсянки

Кисіль з вівсянки

Чесно кажучи, я ніколи раніше не захоплювалася всякими крупами, але ж як швидко готуються з них різну смакоту. наприклад, кисіль з вівсянки — дуже корисне блюдо. дивіться, як його приготувати. опис приготування: Прочитала багато хорошого про киселі з вівсянки, цьому старовинному російською нап...