Рецепт Кисіль з агрусу

Рецепт Кисіль з агрусу
Кількість порцій: 8-10 Час приготування: 50 хв.
Кисіль з агрусу — напій, який радує і дорослих і дітей. Готується він легко і не поступається за смаковими якостями іншим киселям.

опис приготування:

1. Спочатку слід обробити агрус — помити його, перебрати від сміття, видалити гілочки і хвостики. Залити ягоди окропом і варити на повільному вогні близько 15 хвилин.

2. Далі відвар злити в окремий посуд, а ягоди розім'яти і протерти через сито (або подрібнити блендером).

3. За пів склянці холодної води розвести крохмаль, додати цукор і лимонну кислоту. перемішати, щоб все розчинилося.

4. Протерту масу з'єднати з відваром, влити туди суміш з крохмалю і довести до кипіння.

5. охолодити, або подавати теплим.

Смачного!


  • агрус— 250 грам
  • цукор— 250 грам
  • Лимонна кислота— 2 грами
  • крохмаль— 100 грам
  • вода— 2 L
1. Спочатку слід обробити агрус — помити його, перебрати від сміття, видалити гілочки і хвостики. Залити ягоди окропом і варити на повільному вогні близько 15 хвилин.

2. Далі відвар злити в окремий посуд, а ягоди розім'яти і протерти через сито (або подрібнити блендером).

3. За пів склянці холодної води розвести крохмаль, додати цукор і лимонну кислоту. перемішати, щоб все розчинилося.

4. Протерту масу з'єднати з відваром, влити туди суміш з крохмалю і довести до кипіння.

5. охолодити, або подавати теплим.

Смачного!


Подібні рецепти

Картопляний кисіль

Кабачкова ікра в Термомікс

Корисний і вітамінний, смачний і ароматний, чудовий напій. Від такого яскравого і незвичайного киселю не відмовляться ні діти, ні дорослі. Та й готувати кисіль з картопляного крохмалю зовсім не складно. опис приготування: Кисіль - дуже популярний і корисний напій. Цей напіврідкий напій дуже по...

Кисіль з геркулесу, чорносливу і буряка

Кисіль з геркулесу, чорносливу і буряка

Якщо ви підтримуєте правильне харчування, то вам буде цікавий рецепт киселю з геркулесу, чорносливу і буряка. Він не містить крохмалю, а названий киселем лише через густуватої консистенції. ділюся! опис приготування: Смак киселю має спірний смак і на любителя, тому додайте безпосередньо в кели...

Кисіль з калини

Кисіль з калини

Кисіль - здавна традиційне на Русі блюдо. Назва його походить від слова «кислий». Особливо корисний кисіль з калини - він, наприклад, допомагає дітям рости міцними і здоровими. опис приготування: Кисіль з калини — один з найпоширеніших видів киселю. Як бачите приготування займає небагато часу,...

Кисіль фруктовий

Кисіль фруктовий

Що робити, якщо киселю пристрасть як хочеться, а на вулиці — зима? Немає нічого неможливого! Якщо у вас вдома завалялася баночка будь-якого варення, то я навчу, як приготувати кисіль фруктовий опис приготування: Цей простий рецепт киселю фруктового — просто-таки "; каша з сокири ";, а такі стр...

Кисіль з вівсянки

Кисіль з вівсянки

Чесно кажучи, я ніколи раніше не захоплювалася всякими крупами, але ж як швидко готуються з них різну смакоту. наприклад, кисіль з вівсянки — дуже корисне блюдо. дивіться, як його приготувати. опис приготування: Прочитала багато хорошого про киселі з вівсянки, цьому старовинному російською нап...