Рецепт Кисіль з агрусу
Кисіль з агрусу — напій, який радує і дорослих і дітей. Готується він легко і не поступається за смаковими якостями іншим киселям.
опис приготування:
1. Спочатку слід обробити агрус — помити його, перебрати від сміття, видалити гілочки і хвостики. Залити ягоди окропом і варити на повільному вогні близько 15 хвилин.
2. Далі відвар злити в окремий посуд, а ягоди розім'яти і протерти через сито (або подрібнити блендером).
3. За пів склянці холодної води розвести крохмаль, додати цукор і лимонну кислоту. перемішати, щоб все розчинилося.
4. Протерту масу з'єднати з відваром, влити туди суміш з крохмалю і довести до кипіння.
5. охолодити, або подавати теплим.
Смачного!
- агрус— 250 грам
- цукор— 250 грам
- Лимонна кислота— 2 грами
- крохмаль— 100 грам
- вода— 2 L
2. Далі відвар злити в окремий посуд, а ягоди розім'яти і протерти через сито (або подрібнити блендером).
3. За пів склянці холодної води розвести крохмаль, додати цукор і лимонну кислоту. перемішати, щоб все розчинилося.
4. Протерту масу з'єднати з відваром, влити туди суміш з крохмалю і довести до кипіння.
5. охолодити, або подавати теплим.
Смачного!
Подібні рецепти
Кабачкова ікра в Термомікс
Корисний і вітамінний, смачний і ароматний, чудовий напій. Від такого яскравого і незвичайного киселю не відмовляться ні діти, ні дорослі. Та й готувати кисіль з картопляного крохмалю зовсім не складно. опис приготування: Кисіль - дуже популярний і корисний напій. Цей напіврідкий напій дуже по...
Кисіль з геркулесу, чорносливу і буряка
Якщо ви підтримуєте правильне харчування, то вам буде цікавий рецепт киселю з геркулесу, чорносливу і буряка. Він не містить крохмалю, а названий киселем лише через густуватої консистенції. ділюся! опис приготування: Смак киселю має спірний смак і на любителя, тому додайте безпосередньо в кели...
Кисіль з калини
Кисіль - здавна традиційне на Русі блюдо. Назва його походить від слова «кислий». Особливо корисний кисіль з калини - він, наприклад, допомагає дітям рости міцними і здоровими. опис приготування: Кисіль з калини — один з найпоширеніших видів киселю. Як бачите приготування займає небагато часу,...
Кисіль фруктовий
Що робити, якщо киселю пристрасть як хочеться, а на вулиці — зима? Немає нічого неможливого! Якщо у вас вдома завалялася баночка будь-якого варення, то я навчу, як приготувати кисіль фруктовий опис приготування: Цей простий рецепт киселю фруктового — просто-таки "; каша з сокири ";, а такі стр...
Кисіль з вівсянки
Чесно кажучи, я ніколи раніше не захоплювалася всякими крупами, але ж як швидко готуються з них різну смакоту. наприклад, кисіль з вівсянки — дуже корисне блюдо. дивіться, як його приготувати. опис приготування: Прочитала багато хорошого про киселі з вівсянки, цьому старовинному російською нап...