Рецепт Картопля «Ajoli»

Рецепт Картопля «Ajoli»
Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 1 г. 15 хв.
У цьому рецепті мова піде про смаженому картоплі з часниковим соусом. Картопля буду готувати в духовці, розповім як зробити його красивим і хрустким. Плюс дуже смачний часниковим соус! дивіться!

опис приготування:

Отже, розповідаю вам, як приготувати "; Картопля "; Айолі ";. Для смаження картоплі в духовці візьміть великі коренеплоди, очистіть від шкірки і поріжте часточками, у мене вийшло порізати кожну картоплину на 8 Dolek. Занадто широкі часточки Не робіть, буде довго пекти картопля. Зі спецій використовуйте сіль, перець і паприку мелену. Поки картопля в духовці, зробіть часниковий айоли. Як його зробити я написала в рецепті. Полийте теплий або гарячий картопля соусом і насолоджуйтеся! хай щастить!

  • Картопля великий— 6 штук
  • Рослинна олія— 4 Ст. ложки
  • сіль— За смаком
  • Перець чорний мелений— За смаком
  • паприка мелена— 1 Чайна ложка
  • часник— 3 зубчики(соус)
  • яйце— 1 штука(соус)
  • Лимонний сік— 1 Ст. ложка(соус)
  • порізана петрушка— 1 Ст. ложка(соус)
  • Рослинна олія— 0,5 склянки(соус)
  • сіль, перець чорний мелений— За смаком(соус)
Картопля 1. Підготуйте продукти. Увімкніть духовку і розігрійте її до 210 градусів.

Картопля 2. Поріжте картоплю на дольки. У форму для випічки додайте картоплю, приправте сіллю, перцем і паприкою, додайте в них оливкова олія або рослинне. Випікайте не накриваючи, від 45 хвилин до години або до хрусткого і золотисто-коричневого кольору.

Картопля 3. Тим часом змішайте часник, яйце, лимонний сік, петрушку, сіль і перець в кухонному комбайні або блендері в пюре. Додавайте масло повільним потоком і продовжуйте обробку, поки суміш не утворила густу емульсію.

Картопля 4. Часниковий айоли готовий.

Картопля 5. Картопля готовий!

Картопля 6. подавайте картопля, полив часниковим айоли, посипавши зеленню. Можна подати айоли окремо, щоб занурювати картопля.

Картопля 7. Смачного!

Подібні рецепти

Картопля «Dofinua»

Пиріг з капустою (простий рецепт)

Цей французький гратен - чудовий гарнір або навіть самостійне блюдо! ніжні, тоненькі гуртки картоплі в ароматному вершковому соусі з хрусткою сирною скоринкою. Дуже смачно і просто! опис приготування: рецепт традиційний, тому щось міняти в ньому не рекомендую. Єдине, його можна доповнити будь-...

Картопля, фарширований сиром

Картопля, фарширований сиром

М'який і ароматний, з пікантною скоринкою і соковитою начинкою — все це про картопля, фарширований сиром в домашніх умовах, який сміливо можна приготувати на гарнір або як основне блюдо. опис приготування: Це дивно простий рецепт картоплі, фаршированого сиром, попередньо запеченого. Блюдо стан...

Картопля «герцогиня»

Картопля «герцогиня»

Рецепт приготування картопляного пюре незвичайної форми з жовтками, вершками і мускатним горіхом. опис приготування: Картопля «Герцогиня» — оригінальний спосіб подачі звичайного картопляного пюре і ефектний гарнір для святкового столу. Картопляну масу можна приготувати заздалегідь і зберігати ...

Картопля гратен

Картопля гратен

Гратен - це страва французької кухні. Його відмінна характеристика - це золотава скоринка. Зробити його можна з різних овочів. Покажу класичний рецепт, як приготувати картоплю гратен. опис приготування: Гратен - це смачне і соковите блюдо. Картоплю нарізають тонкими скибочками і укладають шара...

Картопля фрі без фритюрниці

Картопля фрі без фритюрниці

Пропоную вам дізнатися, як приготувати картоплю фрі без фритюрниці, дуже просте, але неймовірно смачна страва, яке напевно знайоме всім своїм ароматом, смаком і хрусткою золотистою скоринкою! опис приготування: Якщо ви любите картопля фрі, але у вас немає фритюрниці, то не турбуйтеся! У цьому ...