Рецепт Кавказька аджика

Рецепт Кавказька аджика
Кількість порцій: 2 Час приготування: 40 хв.
така аджика — одна з найпопулярніших приправ на Кавказі, її додають до м'ясних, рибних і овочевих страв. Готується вона гранично просто і в цьому рецепті я детально розповім вам, як її зробити.

опис приготування:

Якщо раніше ви ніколи не готували кавказьку аджику в домашніх умови, то я дуже рекомендую вам зробити це зараз, адже така приправа дійсно хороша річ. У цій аджики неповторний аромат і яскравий пікантний смак, а використовувати її можна практично у всіх блюдах. наприклад, для приготування м'яса або риби, для гасіння овочів або навіть, як гостру закуску на святковому столі — загалом, цій простому рецептом кавказької аджики завжди знайдеться відмінне застосування.

  • помідори— 3 кілограма
  • Болгарський перець червоний— 1,5 кілограма
  • Перець чилі— 150-300 грам
  • коріандр сушений— 2 Ст. ложки
  • часник— 200 грам
  • сіль— — За смаком
Кавказька аджика - фото крок 1 1. Приготуйте всі необхідні для приготування аджики інгредієнти.

Кавказька аджика - фото крок 2 2. Перець і помідори промийте і просушіть паперовим рушником. Перець чилі розрізати вздовж навпіл і видаліть насіння. Обов'язково надіньте рукавички!

Кавказька аджика - фото крок 3 3. ось, що у нас повинно вийти.

Кавказька аджика - фото крок 4 4. часник очистіть.

Кавказька аджика - фото крок 5 5. Помідори опустіть в окріп і зніміть з них шкірку.

Кавказька аджика - фото крок 6 6. Перець болгарський очистіть. Пропустіть через м'ясорубку приготовані овочі — болгарський перець, чилі і помідори.

Кавказька аджика - фото крок 7 7. Часник треба також пропустити через м'ясорубку.

Кавказька аджика - фото крок 8 8. В отриману овочеву кашку додайте коріандр і сіль.

Кавказька аджика - фото крок 9 9. Все добре перемішайте і подавайте до столу. Смачного!

Подібні рецепти

Консервированная черешня

Манний пудинг в мультиварці

Взимку хочеться ягід, особливо я люблю солодку черешню. звичайно, свіжі ягоди складно чимось замінити, але консервована за цим рецептом черешня виглядає як свіжа і смак у неї — надзвичайний! опис приготування: Мій рецепт консервованої черешні розрахований на один літр води. Паличка кориці пови...

Картопля зі свинячими реберцями

Картопля зі свинячими реберцями

Рецепт приготування картоплі зі свинячими реберцями сподобається всім любителям смачно і ситно поїсти, не докладаючи особливих зусиль. Тут же — вишукане святкове блюдо з найпростіших інгредієнтів! опис приготування: Такий простий рецепт картоплі зі свинячими реберцями дозволяє як би "; підлашт...

Компот з мандаринів і яблук

Компот з мандаринів і яблук

Хочете смачний напій? Тоді не поспішайте бігти за ним в магазин. Краще зробити його самостійно. Завдяки нескладної інструкції зможете зрозуміти, як приготувати компот з мандаринів і яблук. опис приготування: Цікавий за смаком і освіжаючий напій. Компот прекрасно втамує спрагу в спекотний літні...

Куряча гомілка в соєвому соусі

Куряча гомілка в соєвому соусі

Готувати курячі гомілки дуже легко і просто, напевно, тому страви з них є найпопулярнішими у нас. Підбираємо для курки хороший маринад, наприклад, соєвий соус, і смачну вечерю забезпечений. опис приготування: Завдяки азіатської кухні у нас з'явилося дуже багато нових продуктів, які, на мій пог...

Карпаччо з яловичої вирізки

Карпаччо з яловичої вирізки

Карпаччо з яловичої вирізки можна назвати справді вишуканим блюдом. Тонкі скибочки ніжного м'яса зможуть прикрасити будь-який святковий стіл. Головне - правильно приготувати і подати страву. опис приготування: Якщо ви хочете знати, як приготувати карпаччо з яловичої вирізки, то прочитайте цей ...