Рецепт Кассуле

Рецепт Кассуле
Кількість порцій: 4 Час приготування: 2 г. 25 хв.
Кассуле - це класичне французьке блюдо з м'ясом. У цьому варіанті рецепта кассуле готується зі свинячими ковбасками і беконом.

опис приготування:

Кассуле зі свинини, приготоване за класичним французьким рецептом, з беконом і квасолею, матиме ні з чим не порівнянний смак і безсумнівно порадує Ваших близьких. Спробуйте і Ви переконаєтеся, що французька кухня - завжди оригінальна і має незабутній смак.

  • свинячі ковбаски— 400 грам
  • Консервована біла квасоля— 350 грам
  • бекон— 130 грам
  • Цибуля— 2 штуки
  • морква— 1 штука
  • часник— 4 зубчики
  • Томатна паста— 2 Ст. ложки
  • кмин— 1 Ст. ложка
  • Лавровий лист— 3 штуки
  • Курячий бульйон— 600 мілілітрів
  • Червоне вино— 150 мілілітрів
  • Панірувальні сухарі— 110 грам
  • Оливкова олія— 1 Ст. ложка
  • Сіль і перець— — За смаком
кассуле - фото крок 1 1. Бекон нарізати квадратиками. Почистити і дрібно порізати цибулю. Почистити і кружечками нарізати моркву. Почистити і дрібно нарізати часник. Нагріти оливкова олія в сковорідці на середньому вогні і додати ковбаски. Повертати їх під час готування. Нехай вони прожаряться з усіх боків. готувати приблизно 10 хвилин.

кассуле - фото крок 2 2. Духовку розігріти до температури 170 градусів. Дістати ковбаски з сковорідки і покласти їх в каструлю. Трохи підкрутити вогонь під сковорідкою і покласти нарізану бекон на сковорідку. Під час смаження постійно помішувати. Смажити до готовності, близько 5 хвилин.

кассуле - фото крок 3 3. Дістати бекон з сковорідки і перекласти в каструлю. Скрутити вогонь до середнього і покласти цибулю в сковорідку. готувати приблизно 10 хвилин, постійно помішуючи, поки цибуля не розм'якне, але не підрум'яниться. Додати нарізаний часник і смажити ще хвилину.

кассуле - фото крок 4 4. Додати цибулю і все решту складових, крім панірувальних сухарів, в каструлю, накрити кришкою і поставити в попередньо розігріту духовку на 2 годину. Дістати каструлю з духовки, посипати панірувальними сухарями і поставити на середній гриль на 5 хвилин. Подати на стіл.

Подібні рецепти

Консервированная черешня

Горіховий торт (старовинний рецепт)

Взимку хочеться ягід, особливо я люблю солодку черешню. звичайно, свіжі ягоди складно чимось замінити, але консервована за цим рецептом черешня виглядає як свіжа і смак у неї — надзвичайний! опис приготування: Мій рецепт консервованої черешні розрахований на один літр води. Паличка кориці пови...

Картопля зі свинячими реберцями

Картопля зі свинячими реберцями

Рецепт приготування картоплі зі свинячими реберцями сподобається всім любителям смачно і ситно поїсти, не докладаючи особливих зусиль. Тут же — вишукане святкове блюдо з найпростіших інгредієнтів! опис приготування: Такий простий рецепт картоплі зі свинячими реберцями дозволяє як би "; підлашт...

Компот з мандаринів і яблук

Компот з мандаринів і яблук

Хочете смачний напій? Тоді не поспішайте бігти за ним в магазин. Краще зробити його самостійно. Завдяки нескладної інструкції зможете зрозуміти, як приготувати компот з мандаринів і яблук. опис приготування: Цікавий за смаком і освіжаючий напій. Компот прекрасно втамує спрагу в спекотний літні...

Куряча гомілка в соєвому соусі

Куряча гомілка в соєвому соусі

Готувати курячі гомілки дуже легко і просто, напевно, тому страви з них є найпопулярнішими у нас. Підбираємо для курки хороший маринад, наприклад, соєвий соус, і смачну вечерю забезпечений. опис приготування: Завдяки азіатської кухні у нас з'явилося дуже багато нових продуктів, які, на мій пог...

Карпаччо з яловичої вирізки

Карпаччо з яловичої вирізки

Карпаччо з яловичої вирізки можна назвати справді вишуканим блюдом. Тонкі скибочки ніжного м'яса зможуть прикрасити будь-який святковий стіл. Головне - правильно приготувати і подати страву. опис приготування: Якщо ви хочете знати, як приготувати карпаччо з яловичої вирізки, то прочитайте цей ...