Рецепт Кассуле
Кассуле - це класичне французьке блюдо з м'ясом. У цьому варіанті рецепта кассуле готується зі свинячими ковбасками і беконом.
опис приготування:
Кассуле зі свинини, приготоване за класичним французьким рецептом, з беконом і квасолею, матиме ні з чим не порівнянний смак і безсумнівно порадує Ваших близьких. Спробуйте і Ви переконаєтеся, що французька кухня - завжди оригінальна і має незабутній смак.
- свинячі ковбаски— 400 грам
- Консервована біла квасоля— 350 грам
- бекон— 130 грам
- Цибуля— 2 штуки
- морква— 1 штука
- часник— 4 зубчики
- Томатна паста— 2 Ст. ложки
- кмин— 1 Ст. ложка
- Лавровий лист— 3 штуки
- Курячий бульйон— 600 мілілітрів
- Червоне вино— 150 мілілітрів
- Панірувальні сухарі— 110 грам
- Оливкова олія— 1 Ст. ложка
- Сіль і перець— — За смаком
2. Духовку розігріти до температури 170 градусів. Дістати ковбаски з сковорідки і покласти їх в каструлю. Трохи підкрутити вогонь під сковорідкою і покласти нарізану бекон на сковорідку. Під час смаження постійно помішувати. Смажити до готовності, близько 5 хвилин.
3. Дістати бекон з сковорідки і перекласти в каструлю. Скрутити вогонь до середнього і покласти цибулю в сковорідку. готувати приблизно 10 хвилин, постійно помішуючи, поки цибуля не розм'якне, але не підрум'яниться. Додати нарізаний часник і смажити ще хвилину.
4. Додати цибулю і все решту складових, крім панірувальних сухарів, в каструлю, накрити кришкою і поставити в попередньо розігріту духовку на 2 годину. Дістати каструлю з духовки, посипати панірувальними сухарями і поставити на середній гриль на 5 хвилин. Подати на стіл.
Подібні рецепти
Горіховий торт (старовинний рецепт)
Взимку хочеться ягід, особливо я люблю солодку черешню. звичайно, свіжі ягоди складно чимось замінити, але консервована за цим рецептом черешня виглядає як свіжа і смак у неї — надзвичайний! опис приготування: Мій рецепт консервованої черешні розрахований на один літр води. Паличка кориці пови...
Картопля зі свинячими реберцями
Рецепт приготування картоплі зі свинячими реберцями сподобається всім любителям смачно і ситно поїсти, не докладаючи особливих зусиль. Тут же — вишукане святкове блюдо з найпростіших інгредієнтів! опис приготування: Такий простий рецепт картоплі зі свинячими реберцями дозволяє як би "; підлашт...
Компот з мандаринів і яблук
Хочете смачний напій? Тоді не поспішайте бігти за ним в магазин. Краще зробити його самостійно. Завдяки нескладної інструкції зможете зрозуміти, як приготувати компот з мандаринів і яблук. опис приготування: Цікавий за смаком і освіжаючий напій. Компот прекрасно втамує спрагу в спекотний літні...
Куряча гомілка в соєвому соусі
Готувати курячі гомілки дуже легко і просто, напевно, тому страви з них є найпопулярнішими у нас. Підбираємо для курки хороший маринад, наприклад, соєвий соус, і смачну вечерю забезпечений. опис приготування: Завдяки азіатської кухні у нас з'явилося дуже багато нових продуктів, які, на мій пог...
Карпаччо з яловичої вирізки
Карпаччо з яловичої вирізки можна назвати справді вишуканим блюдом. Тонкі скибочки ніжного м'яса зможуть прикрасити будь-який святковий стіл. Головне - правильно приготувати і подати страву. опис приготування: Якщо ви хочете знати, як приготувати карпаччо з яловичої вирізки, то прочитайте цей ...