Рецепт Karcherato

Рецепт Karcherato
Кількість порцій: 6-8 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Karcherato — це дуже смачний італійський традиційний суп, який користувався особливою популярністю у тосканських селян протягом минулих століть. Сьогодні карчерато подають навіть у ресторанах.

опис приготування:

Karcherato — це селянський італійський суп з усіма наслідками, що випливають звідси наслідками. Такий собі бюджетний супчик з того, що є. готується карчерато, як і більшість страв селянської італійської кухні, дуже просто і швидко, сам а супчик виходить дуже ситним і смачним. словом, блюдо коштує того, щоб його спробувати приготувати.

Удачі в приготуванні!


  • м'якоть яловича— 100 грам
  • Сало з м'ясними прожилками— 100 грам
  • Домашня кров'яна ковбаса— 100 грам
  • нирки баранячі— 100 грам
  • Оливкова олія— 2-3 Ст. ложок
  • морква— 2 штуки
  • цибулина— 1 штука
  • часник— 2-3 зубчиків
  • Перець чорний горошком— 4-5 штук
  • хліб— 6 скибочок
  • пармезан тертий— 100 грам
Karcherato - фото крок 1 Сразу сделаю маленькую оговоркунабор мясных ингредиентов абсолютно не принципиален. Если у вас нет в наличии чего-то из использованных мной продуктовсмело берите те, що є. Карчерато и подразумевает использование всего, що є в холодильнику.

Karcherato - фото крок 2 Отже, все мясные ингредиенты необходимо нарезать мелкими кубиками.

Karcherato - фото крок 3 Аналогично мелко мы нарезаем лук, часник і морква.

Karcherato - фото крок 4 Розігріваємо в сковороді оливкове масло, кладем туда мелко нарезанное сало с мясными прожилками. Обжариваем до шкварок.

Karcherato - фото крок 5 Затем добавляем к шкваркам мелко нарезанные овощи. Перемешиваем и обжариваем несколько минут.

Karcherato - фото крок 6 Затем кладем мелко нарезанные мясные ингредиенты. Быстро обжариваем до полного выпаривания влаги.

Karcherato - фото крок 7 Теперь вливаем в кастрюлю с обжаренными ингредиентами приблизительно литр воды. Доводимо до кипіння, после чего при медленном кипении поварим еще примерно 25 хвилин.

Karcherato - фото крок 8 За несколько минут до окончания варки добавляем в суп несколько раздробленных горошин перца.

Karcherato - фото крок 9 Знімаємо суп з вогню. Подается карчерато следующим образом. На дно глубокой тарелки выкладываем немного тертого пармезана, а также кладем ломоть хлеба.

Karcherato - фото крок 10 Заливаем все это дело горячим супом карчерато и немедленно подаем. Смачного.

Подібні рецепти

Консервированная черешня

Куряча печінка в духовці (оригінальний рецепт)

Взимку хочеться ягід, особливо я люблю солодку черешню. звичайно, свіжі ягоди складно чимось замінити, але консервована за цим рецептом черешня виглядає як свіжа і смак у неї — надзвичайний! опис приготування: Мій рецепт консервованої черешні розрахований на один літр води. Паличка кориці пови...

Картопля зі свинячими реберцями

Картопля зі свинячими реберцями

Рецепт приготування картоплі зі свинячими реберцями сподобається всім любителям смачно і ситно поїсти, не докладаючи особливих зусиль. Тут же — вишукане святкове блюдо з найпростіших інгредієнтів! опис приготування: Такий простий рецепт картоплі зі свинячими реберцями дозволяє як би "; підлашт...

Компот з мандаринів і яблук

Компот з мандаринів і яблук

Хочете смачний напій? Тоді не поспішайте бігти за ним в магазин. Краще зробити його самостійно. Завдяки нескладної інструкції зможете зрозуміти, як приготувати компот з мандаринів і яблук. опис приготування: Цікавий за смаком і освіжаючий напій. Компот прекрасно втамує спрагу в спекотний літні...

Куряча гомілка в соєвому соусі

Куряча гомілка в соєвому соусі

Готувати курячі гомілки дуже легко і просто, напевно, тому страви з них є найпопулярнішими у нас. Підбираємо для курки хороший маринад, наприклад, соєвий соус, і смачну вечерю забезпечений. опис приготування: Завдяки азіатської кухні у нас з'явилося дуже багато нових продуктів, які, на мій пог...

Карпаччо з яловичої вирізки

Карпаччо з яловичої вирізки

Карпаччо з яловичої вирізки можна назвати справді вишуканим блюдом. Тонкі скибочки ніжного м'яса зможуть прикрасити будь-який святковий стіл. Головне - правильно приготувати і подати страву. опис приготування: Якщо ви хочете знати, як приготувати карпаччо з яловичої вирізки, то прочитайте цей ...