Рецепт Karcherato
Karcherato — це дуже смачний італійський традиційний суп, який користувався особливою популярністю у тосканських селян протягом минулих століть. Сьогодні карчерато подають навіть у ресторанах.
опис приготування:
Karcherato — це селянський італійський суп з усіма наслідками, що випливають звідси наслідками. Такий собі бюджетний супчик з того, що є. готується карчерато, як і більшість страв селянської італійської кухні, дуже просто і швидко, сам а супчик виходить дуже ситним і смачним. словом, блюдо коштує того, щоб його спробувати приготувати.
Удачі в приготуванні!
- м'якоть яловича— 100 грам
- Сало з м'ясними прожилками— 100 грам
- Домашня кров'яна ковбаса— 100 грам
- нирки баранячі— 100 грам
- Оливкова олія— 2-3 Ст. ложок
- морква— 2 штуки
- цибулина— 1 штука
- часник— 2-3 зубчиків
- Перець чорний горошком— 4-5 штук
- хліб— 6 скибочок
- пармезан тертий— 100 грам
Отже, все мясные ингредиенты необходимо нарезать мелкими кубиками.
Аналогично мелко мы нарезаем лук, часник і морква.
Розігріваємо в сковороді оливкове масло, кладем туда мелко нарезанное сало с мясными прожилками. Обжариваем до шкварок.
Затем добавляем к шкваркам мелко нарезанные овощи. Перемешиваем и обжариваем несколько минут.
Затем кладем мелко нарезанные мясные ингредиенты. Быстро обжариваем до полного выпаривания влаги.
Теперь вливаем в кастрюлю с обжаренными ингредиентами приблизительно литр воды. Доводимо до кипіння, после чего при медленном кипении поварим еще примерно 25 хвилин.
За несколько минут до окончания варки добавляем в суп несколько раздробленных горошин перца.
Знімаємо суп з вогню. Подается карчерато следующим образом. На дно глубокой тарелки выкладываем немного тертого пармезана, а также кладем ломоть хлеба.
Заливаем все это дело горячим супом карчерато и немедленно подаем. Смачного.
Подібні рецепти
Куряча печінка в духовці (оригінальний рецепт)
Взимку хочеться ягід, особливо я люблю солодку черешню. звичайно, свіжі ягоди складно чимось замінити, але консервована за цим рецептом черешня виглядає як свіжа і смак у неї — надзвичайний! опис приготування: Мій рецепт консервованої черешні розрахований на один літр води. Паличка кориці пови...
Картопля зі свинячими реберцями
Рецепт приготування картоплі зі свинячими реберцями сподобається всім любителям смачно і ситно поїсти, не докладаючи особливих зусиль. Тут же — вишукане святкове блюдо з найпростіших інгредієнтів! опис приготування: Такий простий рецепт картоплі зі свинячими реберцями дозволяє як би "; підлашт...
Компот з мандаринів і яблук
Хочете смачний напій? Тоді не поспішайте бігти за ним в магазин. Краще зробити його самостійно. Завдяки нескладної інструкції зможете зрозуміти, як приготувати компот з мандаринів і яблук. опис приготування: Цікавий за смаком і освіжаючий напій. Компот прекрасно втамує спрагу в спекотний літні...
Куряча гомілка в соєвому соусі
Готувати курячі гомілки дуже легко і просто, напевно, тому страви з них є найпопулярнішими у нас. Підбираємо для курки хороший маринад, наприклад, соєвий соус, і смачну вечерю забезпечений. опис приготування: Завдяки азіатської кухні у нас з'явилося дуже багато нових продуктів, які, на мій пог...
Карпаччо з яловичої вирізки
Карпаччо з яловичої вирізки можна назвати справді вишуканим блюдом. Тонкі скибочки ніжного м'яса зможуть прикрасити будь-який святковий стіл. Головне - правильно приготувати і подати страву. опис приготування: Якщо ви хочете знати, як приготувати карпаччо з яловичої вирізки, то прочитайте цей ...