Рецепти batal.com.ua

Кавовий лікер в домашніх умовах

Кавовий лікер в домашніх умовах

Найароматніший лікер, який ви можете приготувати в домашніх умовах, — кавовий! Для приготування напою підійде будь-який сорт меленої кави, бажано без гіркуватості. термін настоювання — 2 тижні. опис приготування: Лікер з кавою можна зберігати тривалий час в холодильнику, але витримати його пот...

Кокосова стружка

Кокосова стружка

Сьогодні хочу порадувати всіх ласунів і запропонувати рецепт, як приготувати кокосову стружку, вірніше смачний десерт з кокосової стружки, домашні цукерки. Вони дуже схожі на "; Баунті ";. опис приготування: Готувати такі цукерки дуже просто! А за смаком вони не поступаються магазинним. Тільки...

Карибський шашлички

Карибський шашлички

Рецепт приготування шашличків по-карибски з креветками, болгарським перцем, каррі і соусом. опис приготування: Нагріти гриль до високої температури. зібрати 8 шашликів, використовуючи 2 коротких шампурів на кожну порцію і чергуючи 4 креветки з 3 скибочками болгарського перцю на кожному шампур...

Полунично-апельсиновий конфітюр

Полунично-апельсиновий конфітюр

Рецепт приготування справжнього делікатесу - прозорого і ароматного варення зі свіжої полуниці і апельсин. опис приготування: Не варто думати, що чудове прозоре варення виходить тільки у бабусь. Ви теж зможете приготувати шикарний конфітюр, і всі ваші домашні закохаються в нього з першого ж шм...

Курячі стегна під соусом

Варення з яблук в сиропі

Курячі стегна - відмінний варіант смачного і ситної вечері, якщо знати, як їх правильно приготувати. Я пропоную гасити стегенця в оригінальному сметанному соусі з часником і паприкою. опис приготування: Я дуже люблю тушкувати курку в сметанному соусі з різними добавками: із зеленню, часником, ...

Ковбаса з грибами і тортелліні

Ковбаса з грибами і тортелліні

Рецепт приготування італійської ковбаси з часником, цибулею, грибами портобелло, шавлія, сиром Маскарпоне, тортеллини і Motsarelloy. опис приготування: Ніжна італійська ковбаса з грибами і тортелліні - чудове блюдо для обіду. корпусу м'якої італійської ковбаси— 3 штуки часнику— 3 зубчики циб...

Курка з грибами в сметанному соусі

Курка з грибами в сметанному соусі

Курка чудово поєднується з печерицями, а якщо їх подати разом з ароматним сметанним соусом, то вийде справжнє ресторанне блюдо. Саме таке блюдо я і пропоную вам приготувати сьогодні. опис приготування: Якщо ви не знаєте, як приготувати курку з грибами в сметанному соусі, тут ви знайдете доклад...

Кримська закуска «Баркас»

Кримська закуска «Баркас»

Кримська рибна закуска "; Баркас" відмінно підійде для невеликих посиденьок з друзями за келихом пива. Склад рибної тарілки можна урізноманітнити, доповнивши її вашої улюбленої рибою або морепродуктами. опис приготування: Сьогодні я хочу вам розповісти, як приготувати кримську закуску "; Барка...

Котлети з бичків

Котлети з бичків

Бички - мабуть найдешевша риба, з якої можна запросто приготувати економ-варіант котлет. Рибні котлети мають неповторний, оригінальним смаком, який вам обов'язково сподобається. опис приготування: Рибні котлети з бичків готуйте так: попатраєте рибу і видаліть голови і хвости. Пропустіть бички ...

Крабовий салат без майонезу

Крабовий салат без майонезу

Корисний і дуже смачний крабовий салат без майонезу стане родзинкою вашого застілля. Беріть рецепт на замітку! Таке блюдо все точно оцінять по достоїнству! опис приготування: Крабовий салат без майонезу легко приготувати в домашніх умовах. З додаванням натурального йогурту блюдо стає більш кор...

Котлеты из печени с овсяными хлопьями

Котлеты из печени с овсяными хлопьями

Сочные и нежные котлеты из печени будут прекрасным обедом или ужином, достаточно лишь дополнить их салатом из свежих овощей. На самом деле их также можно называть и оладушками. опис приготування: Многие не слишком любят печень. А многие не знают, что из нее приготовить такого, чтобы было прос...

Кава по-італійськи

Кава по-італійськи

Італія — один зі світових лідерів по вживанню кави. Практично в кожній родині є свої ексклюзивні рецепти його приготування. Я поділюся одним з них. опис приготування: Цей рецепт мені подобається саме тим, що вариться кава відразу на молоці, це надає йому особливого смаку. А доповнення у вигляд...

Крем з плавлених сирків

Крем з плавлених сирків

Крем з плавлених сирків готується практично миттєво і виручить вас при необхідності. Адже в його складі всього три інгредієнти. Беріть на замітку рецепт! опис приготування: Крем з плавлених сирків виходить дуже легким і ніжним. зовсім непріторний, як багато хто з видів крему і з легкої солонов...

Картопля фрі без фритюрниці

Картопля фрі без фритюрниці

Пропоную вам дізнатися, як приготувати картоплю фрі без фритюрниці, дуже просте, але неймовірно смачна страва, яке напевно знайоме всім своїм ароматом, смаком і хрусткою золотистою скоринкою! опис приготування: Якщо ви любите картопля фрі, але у вас немає фритюрниці, то не турбуйтеся! У цьому ...

Крем з білого шоколаду

Крем з білого шоколаду

Цей крем приємно здивує вас своєю ніжною і шовковистою структурою. Їм можна прошарувати будь торт, наповнити тістечка, трубочки і кошики. Загалом, це буквально незамінний інгредієнт! опис приготування: Ніжний і дуже приємний крем з білого шоколаду можна використовувати при приготуванні багатьо...

Креветки в тесті і кисло-солодкому соусі

Креветки в тесті і кисло-солодкому соусі

Дуже смачне східне блюдо. Рекомендую всім! Готуватися досить легко. опис приготування: креветки розморозити (якщо заморожені). Варити в підсоленій воді 10 хвилин. Розвести рисове борошно водою, зробити тісто не сильно рідке. Вмочуємо кожну креветку в тісто і смажимо у фритюрі кілька хвилин, по...

Котлети з індички з картоплею та грибами

Котлети з індички з картоплею та грибами

Рецепт приготування запечених котлет з індички з картоплею, білими грибами, беконом, петрушкою і пармезаном. опис приготування: розігріти духовку. На аркуші для випічки викласти картоплю і гриби в один шар. Посипати нарізаною беконом, шавлія, 1 чайною ложкою солі і 1/4 чайної ложки перцю. випі...

Кавова карамель

Кавова карамель

Рецепт приготування десерту з вершкової карамелі з патокою, кави еспресо, шоколадом і подрібненими лісовими горіхами. Цей простий десерт готується дуже швидко. Патоку можна замінити медом. кількість порцій: 10 потоку— 1 1/2  чайних ложки сіль— 1/4  чайних ложки розчинна кава еспресо— 1 1/2  чай...

Каша перлова з яловичиною

Каша перлова з яловичиною

Каша перлова з яловичиною — це дуже смачне і корисне блюдо, яке ми будемо готувати в горщиках. ситне, красиве і дуже апетитне блюдо стане прикрасою Вашого буденного столу. опис приготування: Готується каша перлова з яловичиною дуже просто, але довго. Для приготування цієї страви ми використову...

Картопля з беконом

Картопля з беконом

Рецепт приготування обсмаженого картоплі з цибулею, болгарським перцем, беконом і чебрецем. опис приготування: Бекон надає цьому картопляному гарніру приємний димчастий аромат. Що залишився від бекону жир можна зберігати в холодильнику для подальшого обсмажування овочів. бекону— 220-330 гра...