Рецепти batal.com.ua

Кебаб з ягням

Кебаб з ягням

Рецепт приготування кебаба з м'яса ягняти, маринованого в йогурті з лимонним соком. опис приготування: Кебаб - смажене м'ясо, популярне в країнах Близького Сходу, Закавказзя і Центральної Азії. Традиційно для кебаба використовується яловичина, але в залежності від місцевих звичаїв може викорис...

Червоний соус

Червоний соус

На замітку господиням хочу запропонувати нескладний і дуже класний спосіб, як приготувати червоний соус на основі запечених в духовці томатів. ароматний, пікантний і приголомшливо смачний. Спробуйте! опис приготування: Цей класний соус можна використовувати в якості добавки до м'яса, овочам, м...

Котлети Їжачки

Котлети Їжачки

Ці веселі котлети у вигляді їжачків неодмінно сподобаються вашим дітям. На гарнір до котлет добре подавати картопля. опис приготування: приготування: Перемішати фарш з сирим яйцем, подрібненою зеленню петрушки і панірувальними сухарями. Приправити сіллю і перцем за смаком. Взяти очищене варене...

Кролик в гарбузі

Кролик в гарбузі

Цікаве гаряче блюдо з кролика і гарбуза не залишить вас байдужим. Воно має ніжний смак і естетичним виглядом. Відмінний вибір для особливого вечера.Так обов'язково спробуйте приготувати! опис приготування: Завдяки своїм зовнішнім виглядом, кролик в гарбузі підходить до сімейних свят або на хел...

Курка з лимонним маслом і беконом

Холодець зі свинячого мови святкове

Рецепт приготування ситного страви з курячих грудок з грибами, беконом, спагетті і соусом із шампанського, лимонного соку і вершків. опис приготування: Це дуже смачне і просте в приготуванні італійська страва. шампанського— 1/4 склянки лимонного соку— 5 Ст. ложок часнику— 2 зубчики вершків— ...

Котлети з консервованої сайри

Котлети з консервованої сайри

Рибні котлети - це не тільки дуже смачно, але корисно. Цього разу пропоную поласувати котлетами з консервованої сайри, рецепт яких простий, але має деякі секрети. опис приготування: Ділюся з вами рецептом приготування котлет з консервованої сайри. Такі котлети можна подавати з картопляним пюре...

Картопляні гомбовці

Картопляні гомбовці

картопляні гомбовці — це блюдо національної угорської кухні. Поєднання вишні і картоплі спершу лякає своєю новизною, але варто спробувати блюдо — і сумнівів уже не залишається. ділюся рецептом. опис приготування: Угорські картопляні гнедлікі дуже важко порівняти з чимось з наших, російських ст...

Кулеб'яка з чотирма начинками

Кулеб'яка з чотирма начинками

Рецепт приготування кулеб'яки наповненою 4мя смачними начинками. кількість порцій: 12-13 борошна— 1 кілограм молока— 1,5 склянки сухих дріжджів— 20 грам вершкового масла— 125 грам яєчних жовтки— 4 штуки цукру— 2 Ст. ложки солі— 0,5 чайних ложки борошна— 200 грам(для млинців) цукру— 1 Ст. ложка(...

Котлети курячі зі свининою

Котлети курячі зі свининою

Котлети зі змішаного фаршу, в даному випадку зі свинини і курятини - відмінний спосіб отримати смачні ласощі для всієї родини! Вони виходять дуже рум'яні і пишні. М'ясо відмінно доповнює один одного - дієтичне куряче м'ясо додає легкості страви, а свинина — ситність і соковитість. Довга жарка на ...

Коктейль Cosmopolitan

Коктейль Cosmopolitan

Рецепт приготування став шалено популярним у цей Америці коктейлю. Надайте вашій вечірці шик великого міста! опис приготування: Нічого так не запалить вечір, як оптимістичний цитрусовий аромат цього коктейлю і його легка приємна гірчинка. Що і приховувати, ви не приготуєте «Космополітен» з тог...

Копчення свинячих реберець в коптильні

Копчення свинячих реберець в коптильні

Хочу вам розповісти, як же відбувається копчення свинячих реберець в коптильні в домашніх умовах. У мене ось на дачі виявилася стара коптильня, — гріх було не скористатися! Дуже смачно вийде! опис приготування: взагалі, що стосується такого простого рецепту копчення свинячих реберець в коптиль...

Кексики сирні з родзинками

Кексики сирні з родзинками

Солодка домашня випічка не може не радувати, особливо, якщо вона така смачна, як кексики сирні з родзинками! Додайте для аромату ванільний цукор, купите хороший родзинки, сир - і вперед! опис приготування: Я покажу вам, як приготувати дуже м'які і ніжні кексики. А секрет їх в тому, що масло не...

Полуничне морозиво з шоколадним печивом

Полуничне морозиво з шоколадним печивом

Якщо ви любите полуницю, чізкейк і морозиво, то неодмінно повинні спробувати їх комбінацію в цьому приголомшливому десерті. опис приготування: зараз, коли дні стають все тепліше і тепліше, все частіше хочеться солодкого освіжаючого десерту. Чому не спробувати приготувати домашнє морозиво? по...

Кролик з грибами

Кролик з грибами

Рецепт приготування тушкованого кролика з грибами і зеленою цибулею. опис приготування: Кролик подається з гарніром з овочів. приготування: Розігріти рослинне масло, додати гриби і обсмажити. Влити вершки і готувати ще близько 5 хвилин. Промити кролика під холодною проточною водою, висушити на...

Карпаччо з телятини

Карпаччо з телятини

В Італії така холодна закуска дуже поширена, і ви можете побачити карпаччо з телятини в меню багатьох італійських ресторанів, та й в домашніх умовах цю закуску легко можна приготувати. опис приготування: Коли я складаю меню на святковий стіл, то зазвичай фантазії у мене вистачає тільки на сал...

Курка під медовим соусом

Курка під медовим соусом

Курка під медовим соусом — смачне святкове блюдо, красиве і апетитне. Мед чудово поєднується з ніжним курячим м'ясом, виходить дуже ароматно і ситно. Блюдо подається до столу з гарніром. опис приготування: Блюдо має чарівну медовим ароматом, важко втриматися, щоб не спробувати цю смакоту. Курк...

Паски на маргарині

Паски на маргарині

До вашої уваги — простий рецепт приготування великодніх пасок. на маргарині За даним рецептом паски виходять неймовірно смачними і ніжними, а також довго зберігаються і не черствіючих. опис приготування: Я завжди печу паски на маргарині — особисто мені вони подобаються більше будь-яких інших. ...

Консервація абрикосів часточками

Консервація абрикосів часточками

Консервація абрикосів часточками - це дуже смачний десерт зі смаком літа. Такі абрикоси дуже добре зберігають свою форму, відмінно віддаючи сиропу свій смак і аромат. Обов'язково загляньте в мій рецепт! опис приготування: рецепт, як виконати консервацію абрикосів часточками, дуже простий і не ...

Кава «Романо»

Кава «Романо»

Кава "; Романо" — яскравий і ароматний еспрессо. Подають його разом з лимонним соком і лимонною цедрою, приправлений солодким цукром або медом. Напій моментально бадьорить і додає сил з самого ранку! опис приготування: Напій небажано вживати натщесерце, але він обов'язково подається до сніданк...

Паска лимонний з куркумою

Паска лимонний з куркумою

Цей яскравий жовтий паску з лимонним ароматом стане прекрасним доповненням вашого святкового столу і подарує радість всій родині. опис приготування: Розводимо дріжджі в теплій воді або молоці. Втручаємося в розчинені дріжджі цукор і борошно і залишаємо до появи піни. Тепер трохи підсмажуємо го...