Рецепти batal.com.ua
Крем для торта без масла
Крем для торта без масла — це дуже ніжний, смачний і білосніжний крем, який ідеально підійде для бісквітного торта. Такий крем чудово поєднується зі свіжими фруктами і виглядає дуже ошатно. опис приготування: Приготувати крем для торта без масла не складе ніяких труднощів! На приготування ціло...
Крильця курячі в клярі
Кляр був придуманий у Франції і перекладається на російську, як "; рідкий ";. Це рідке тісто створює відмінну корочку для інгредієнтів, які зазвичай обсмажуються. Існує маса страв в такій техніці. опис приготування: Більш за все мені подобається, коли таким чином обсмажується курка. Зовні - пр...
Креветки барбекю
Смажені креветки - це завжди безпрограшна гаряча закуска. опис приготування: Для приготування цієї страви краще всього вибирати великі креветки - королівські або тигрові. Креветки барбекю можуть стати відмінною закускою до пива або фуршетного столу, також їх можна використовувати як доповнення...
Журавлинний соус з інжиром
Рецепт приготування кисло-солодкого соусу журавлинного з сушеним інжиром. опис приготування: У маленькій каструлі змішати всі інгредієнти, варити на повільному вогні, поки більшість ягід журавлини не лопне, близько 15 хвилин. Викласти журавлинним соус в невелику миску. дати охолонути, накрити ...
Торт рецепти «Майнкрафт»
кролик, приготований по-селянськи, виходить особливо ніжним і соковитим, а якщо додати правильні спеції — ще й дуже ароматним. опис приготування: Вже не знаю, чи дійсно кролика в селах готують саме так, проте мені рецепт під назвою "; кролик по-селянськи" дуже подобається. Таким чином приготов...
Котлети курячі ніжні
Секрет цих чудових котлет в невеликому клаптику вершкового масла, який ми покладемо всередину, з ним котлетки стануть неймовірно соковитими і ніжними, від такого частування вже точно ніхто не відмовиться. опис приготування: Хоч куряче м'ясо, а особливо філе і є дієтичним і корисним, але все ж ...
Крильця в медовому соєвому соусі
Швидка, смачна і найпопулярніша закуска під келих пінного напою - це курячі крильця: хрусткі, і засмажені. прочитайте, як приготувати крильця в медовому соєвому соусі легко і швидко. опис приготування: Завдяки моїм рецептом можна підготувати цілу гору курячих крилець, запечених в ароматному со...
Котлети з курки з сиром
Котлети з курки з сиром - це справжнє смакота. Вони виходять соковитими, ніжними і дуже смачними, тому з'їсти можна не одну порцію! готуємо! опис приготування: Пропоную приготувати котлети з курки з сиром. Блюдо досить просто і швидко готується, а його смакові якості перевершать всі ваші очіку...
Курка з брокколі в мультиварці
курка, тушкована в сметанному соусі з брокколі, брюссельською капустою, баклажанами, морквою і цибулею. Дуже насичене і самодостатня страва, так що додатковий гарнір не буде потрібно. смачно! опис приготування: Приготуємо курку з брокколі в мультиварці в домашніх умовах. Спершу обсмажуємо на р...
Курка з чорносливом
Курка з чорносливом — дуже смачне гаряче блюдо, до якого відмінно підійде будь-який гарнір. Курка виходить дуже ароматна, з насиченим, злегка солодкуватий смак. опис приготування: Маючи досить слабко виражений смак, курка потребує додавання різних спецій, прянощів і інших добавок, які посилять...
Курка в перці
Запечена курка в болгарському перці. Блюдо незвичайне і незвичайне за своїми смаковими якостями. Запікається разом з цибулею, бобами і кінзою. Пропоную рецепт смачного і простого блюда. опис приготування: красиве блюдо — ці фаршировані куркою перці. Я фаршировані з червоним перчиком, але і інш...
Ковбаски мисливські з грибами
Рецепт приготування гарної закуски до пива, або просто, відмінне гаряче блюдо з мисливських ковбасок і грибів. кількість порцій: 8 мисливських ковбасок— 1 кілограм свинячого сала— 75 грам сушених білих грибів— 150 грам червона цибулина— 1 штука звичайна цибулина— 1 штука картоплі— 500 грам яблу...
Коктейльне сирне печиво
це швидке, смачне, хрустке печиво, яке можна їсти не тільки з молоком і чаєм, воно прекрасно підійде і до вина, і навіть до пива замість чіпсів. У нього тільки один недолік, його завжди мало. опис приготування: Коктейльне сирне печиво робиться дуже легко. До речі, тісто в такому вигляді може з...
Куряча грудка в духовці
Приготуємо смачне м'ясо птиці (курки). Блюдо замарінуем в соусі, що нагадує китайську кухню. А потім запекти у фользі в духовці. опис приготування: Куряче філе маринуємо, залишаємо в холодному місці на півгодини. Потім викладаємо в поддончик з фольги і запікаємо в духовці. В кінці приготування...
Картопляне пюре (з часником)
Рецепт приготування пікантного гарніру з картопляного пюре з часником. опис приготування: Очистити картоплю, нарізати і викласти в каструлю. Додати часник, залити водою (близько 8 чашок), додати 1 столову ложку солі. Довести до кипіння, зменшити вогонь і варити, поки картопля не буде готовий, ...
Котлети з карася
Як відомо, в карася досить багато дрібних кісточок, позбутися від яких досить проблематично. Цей рецепт котлет з карася — чудовий варіант приготування м'яса карася. І ніяких кісток! опис приготування: Вся наша родина дуже любить рибні котлети, особливо, якщо вони приготовані з свежесловленной ...
Курка в соусі з сиром
Рецепт приготування курки в соусі з сиром. Курочка виходить дуже смачною і ніжною. Спробуйте - не пошкодуєте. опис приготування: Приправити курку з сіллю і перцем. Обваляти кожен шматок курки в борошні, вмочити в збите яйце, а потім рівномірно покрити хлібними крихтами. Розігріти масло в сково...
Консервовані помідори
Консервовані запашні помідори. Рецепт заготовки на зиму. опис приготування: 1. Помістити в стерильну банку часник, зелень і перець горошком. Поверх щільно покласти ретельно промиті томати. 2. Розчинити сіль і цукор в 1,2 л гарячої води, залити в каструлю і довести до кипіння. Залити помідори г...
Куряче філе в апельсиновому соусі
Може бути, звучить дивно, але куряче м'ясо чудово поєднується з фруктами. Я готую куряче філе в апельсиновому соусі дуже давно, це мій коронний рецепт. Раджу і вам. опис приготування: Апельсин просочується курячим соком, і теж трохи змінює свій смак. Курка виходить солодкої, м'якою і ніжною. П...
Кава «Дон-Жуан»
чорний, як диявол, гарячий, як вогонь, чистий, як ангел, солодкий, як поцілунок любові — ось який справжня кава опис приготування: Заповніть бутель рому, підпаліть і покрутіть його. Додайте лікер і зварений кави. По чайній ложці акуратно налийте вершки на поверхню кави. Прикрасьте тертим шокол...