Рецепти batal.com.ua

Червоний борщ без капусти

Червоний борщ без капусти

Червоний борщ без капусти популярний у багатьох господинь. У ньому досить інших інгредієнтів, які з успіхом замінюють капусту. Наприклад, пастернак додає борщу неповторний аромат, порей - солодкість. опис приготування: Спробуйте приготувати борщ за цим рецептом, він вам обов'язково сподобаєтьс...

Курка, запечена з овочами в духовці

Курка, запечена з овочами в духовці

курка, запечена з овочами в духовці, у мене виходить трохи пікантною, так як робиться з часником і гострим перчиком. Втім, якщо гостре не їсте — не додавайте. Рецепт можна видозмінювати. опис приготування: курка, запечена в духовці з овочами, — краще рішення для будь-якого обіду або вечері, як...

Котлети під соусом «бешамель»

Котлети під соусом «бешамель»

Мені раніше був незрозумілий цей соус. Як він може поліпшити блюдо? виявляється, цей соус слід правильно готувати, використовуючи правильні спеції, і тоді блюдо досягне досконалості смаку. опис приготування: М'ясні котлети люблять практично всі. Багато готують це блюдо, але мало хто використов...

Кокосовий пиріг з вершковою просоченням

Кокосовий пиріг з вершковою просоченням

Ніжний ароматний пиріг із золотистою скоринкою з кокосової стружки і соковитою вершкової просоченням. По-справжньому ефектне поєднання смаків робить цю випічку неповторною. Спробуйте приготувати! опис приготування: По бажанню, в якості просочення для цього чудового пирога можна використовувати...

Курка по-прованськи

Млинці на кефірі з колесо до воза

Курка по-прованськи — це дуже смачне, барвисте і ароматне блюдо з курки. курка, соус, овочі — все тут прекрасно поєднується і доповнює один одного. Спробуйте, чудовий рецепт ж! опис приготування: У кулінарії я дуже люблю формулу: мінімум старань — максимальний результат. Курка по-прованськи — ...

Карпаччо з телятини

Карпаччо з телятини

В Італії така холодна закуска дуже поширена, і ви можете побачити карпаччо з телятини в меню багатьох італійських ресторанів, та й в домашніх умовах цю закуску легко можна приготувати. опис приготування: Коли я складаю меню на святковий стіл, то зазвичай фантазії у мене вистачає тільки на сал...

Китайський салат з мовою

Китайський салат з мовою

Китайський салат з мовою популярний як в Китаї, так і у нас в Росії. Смачний і швидкий в приготуванні салат сподобається не тільки любителям китайської кухні. опис приготування: Якщо відварити мову заздалегідь, то приготувати китайський салат з мовою можна буде буквально за лічені хвилини. Гот...

Кава «Африка»

Кава «Африка»

У дощовий осінній день прекрасно випити чашечку кави, а якщо це буде кава "; Африка ";, то вам забезпечені яскраві враження від аромату і смаку цього прекрасного напою. опис приготування: Кава "; Африка" ароматний, підбадьорливий, зігріваючий, він як не можна краще підходить для дощового осінн...

Курка з морквою на сковороді

Курка з морквою на сковороді

Апетитні шматочки курки і моркви, обсмажені на сковороді — смачне блюдо, яке легко приготувати, ну а результат підкорить самих вибагливих! опис приготування: Рецепт курки з морквою на сковороді одночасно і простий, і ефективний. Використовуючи всього кілька нехитрих інгредієнтів, за цим рецепт...

Курячі стегна з гречкою в духовці

Курячі стегна з гречкою в духовці

Напевно, складно придумати більш корисне і просте блюдо, ніж курячі стегна з гречкою в духовці. До того ж це дуже смачно і ситно. На обід або вечерю відмінне блюдо для всієї родини. опис приготування: Курячі стегна з гречкою в духовці приготувати дуже просто і швидко. 25-30 хвилин вистачить, щ...

Ковбаски з пюре і підливою

Ковбаски з пюре і підливою

Рецепт приготування другої страви з ковбасок з пюре під смачною підливою. осінні рецепти. опис приготування: 1.Почистити і відварити картоплю в киплячій підсоленій воді (приблизно 12-15 хвилин) до розм'якшення. Злити воду, залишивши картопля в каструлі, додати сметану, 1 столову ложку гірчиці ...

Курка з манго і каррі

Курка з манго і каррі

Рецепт приготування курки з цибулею, болгарським перцем, імбиром, каррі, манго, родзинками і вершками. опис приготування: нарізати цибулину, курку, манго і перець. нагріти 2 столові ложки масла у великій каструлі на середньому вогні. Додати цибулю і смажити, помішуючи, до м'якості, приблизно 5...

Кисіль з агрусу

Кисіль з агрусу

Кисіль з агрусу — напій, який радує і дорослих і дітей. Готується він легко і не поступається за смаковими якостями іншим киселям. опис приготування: 1. Спочатку слід обробити агрус — помити його, перебрати від сміття, видалити гілочки і хвостики. Залити ягоди окропом і варити на повільному во...

Кошики з сулугуні

Кошики з сулугуні

розповім, як приготувати кошики з сулугуні в домашніх умовах. Смачний і швидкий варіант обіду або вечері для всієї родини! Варто трохи докласти зусиль, але воно того варто! Смачно і ситно! опис приготування: таке блюдо, як кошики з сулугуні, готується дуже швидко, та ось тільки не зовсім легко...

Крильця з картоплею в мультиварці

Крильця з картоплею в мультиварці

Картопля з куркою — класика домашніх обідів! Варіантів приготування страв з цими інгредієнтами в якості основних — безліч! Спробуйте і мій варіант приготування в мультиварці. опис приготування: За рахунок того, що крильця готуються досить швидко, часу на приготування йде зовсім небагато. В кін...

Курка гостра з овочами

Курка гостра з овочами

Любіть гострі страви? Спробуйте приготувати курку з овочами і локшиною. Пікантне і незвичайне блюдо, яке підкорить вас своїм смаком і чудовим ароматом. Підійде на обід або на вечерю, спробуйте! опис приготування: Обсмажуємо на сковороді курячі сердечка, потім додаємо овочі, соєвий соус і спеці...

Кисіль з калини

Кисіль з калини

Кисіль - здавна традиційне на Русі блюдо. Назва його походить від слова «кислий». Особливо корисний кисіль з калини - він, наприклад, допомагає дітям рости міцними і здоровими. опис приготування: Кисіль з калини — один з найпоширеніших видів киселю. Як бачите приготування займає небагато часу,...

Класичний овочевий бульйон

Класичний овочевий бульйон

Рецепт приготування багатого і ароматного овочевого бульйону, який є основним рідким інгредієнтом багатьох страв. опис приготування: Як часто господині відкидають рецепт через те, що одним з його компонентів є овочевий бульйон! Більш того, вміння готувати овочевий бульйон дозволяє вам і вашим ...

Кассероль з тунцем, селерою і грибами

Кассероль з тунцем, селерою і грибами

Рецепт приготування кассероль з яєчної локшиною, тунець, цибулею, селерою, грибами, сиром і кропом. опис приготування: нарізати цибулю, селера і болгарський перець. Змастити маслом форму для випічки, відкласти в сторону. Відварити локшину відповідно до інструкції на упаковці. Розтопити масло в...

Курка по-Пармська

Курка по-Пармська

Рецепт приготування курячих грудок з сиром Пармезан, спагетті і соусом з лука, часнику, вина, петрушки і помідорів. опис приготування: Ситне італійська страва з куркою і спагетті ідеально для вечері. курячі грудки— 4 штуки борошна— 1/2 склянки сіль і перець— — За смаком вершкового масла— 2 С...