Рецепти batal.com.ua

Каша з гарбузом для малюка

Каша з гарбузом для малюка

Всі мами знають про користь цього чудесного овочу — гарбуза! І якщо у малюка немає на неї алергії, то сміливо варіть різні кашки з гарбузом. Сьогодні я розповім, як приготувати кашу рисову з гарбузом для малюка! опис приготування: Регулювати густоту каші можна за допомогою молока. З даної кіль...

Кавові макаруни

Кавові макаруни

кавові макаруни — чудові східні печенюшки, схожі на наше мигдальне тістечко. Це дуже смачні ласощі, відмінно поєднується з чашкою кави. опис приготування: Щоб приготувати кавові макаруни, потрібно знати кілька нюансів. Білки обов'язково потрібно охолодити, а якщо додасте трохи солі, то добре с...

Каштановый штрудель

Каштановый штрудель

Рецепт приготування штруделя з листкового тіста з цибулею, часником, селерою, горіхами, каштанами, каштановым пюре, портвейном і брюсслеьской капустою. опис приготування: Цей святковий штрудель може подаватися як в якості закуски, так і основного блюда. упаковка листкового тіста— 1 штука вел...

Курка з ананасами і сиром

Курка з ананасами і сиром

Дуже ароматне куряче м'ясо, запечене під хрусткою сирною скоринкою. Блюдо ідеально підходить для святкового столу, так як виглядає воно, просто чудово! готується, трохи більше години часу. опис приготування: Приготуємо курку з ананасами і сиром в домашніх умовах. Попередньо підготуйте курячі с...

Червона риба з овочами в духовці

Лобода з авокадо

Шукайте варіант смачного, ситного і корисного гарячого блюда? Тоді зверніть увагу на цей цікавий і нескладний спосіб, як приготувати червону рибу з овочами в духовці на обід або вечерю. опис приготування: Ця страва особливо припаде до смаку тим, хто любить готувати без зайвого клопоту. Тут і р...

Курка, запечена з капустою

Курка, запечена з капустою

Чудове смачна страва з капусти і курки яке готується в рукаві. Гарнір і м'ясо разом — ідеальний варіант для обіду або вечері в будній день! Рецепт із серії швидко і просто! опис приготування: Блюдо насправді дуже універсальне, вибираючи різну приправу для м'яса або овочів, додаючи болгарський ...

Компот із сушених яблук

Компот із сушених яблук

Компот із сушених яблук готується простим рецептом. Сушені яблука треба залити водою і зварити. Смак у такого компоту — більш насиченим і яскравіше, ніж у такого напою зі свіжих яблук. опис приготування: Восени раджу сушити яблучка на зиму. Потім з таких сушених яблук виходять чудові компоти, ...

Курка в апельсиновому соусі

Курка в апельсиновому соусі

Рецепт приготування курки в паніровці з соусом з апельсинового соку, рисового оцту, апельсинової цедри, імбиру, коричневого цукру і зеленої цибулі. опис приготування: Слідкувати-гострий смак цієї азіатської апельсинового соусу ідеально поєднується з курячим м'ясом. курячих стегенець або гру...

Каша з опеньками

Каша з опеньками

Каша з опеньками — моє улюблене блюдо з цих чудових осінніх грибів. Якщо вдається їх набрати, то неодмінно готуємо кашу з опеньками — ситну, ароматну, смачну. рецепт — до вашої уваги. опис приготування: Класичний рецепт каші з опеньками сподобається всім, хто ратує за здорову і корисну їжу, ал...

Кассероль з брокколі та сиром

Кассероль з брокколі та сиром

Рецепт приготування кассероль з брокколі, плавленим сиром, молоком, вершками, крекер, гірчицею і перцем кайенский. опис приготування: Хрусткий кассероль з крекерами і брокколі володіє надзвичайно ніжним смачно, завдяки поєднанню в ньому сиру, вершків і молока. брокколі— 1,3 кілограма плавле...

Пластівці

Пластівці

Пластівці — блюдо чеської кухні. це солодкі, неймовірно ароматні оладки з квітів бузини. Бувають вони і солоні, і з часником, але це вже інший рецепт. дивіться, як приготувати косматіце! опис приготування: Коматіце можна подавати, присипавши цукровою пудрою або полив медом. Обов'язково спробуй...

Котлети з вівсяних пластівців

Котлети з вівсяних пластівців

Кожній людині відомо, що вівсянка — це корисний продукт, багатий вуглеводами, вітамінами і мікроелементами. І сьогодні ми приготуємо котлети з вівсяних пластівців — енергетично цінні і корисні. опис приготування: На перший погляд може здатися, що це досить примітивне блюдо без яскравих смакови...

Курка з кукурудзою, чилі і салатом

Курка з кукурудзою, чилі і салатом

Рецепт приготування смаженої на грилі курки з кукурудзою, чилі, зеленою цибулею і часником на листі салату. опис приготування: Помістити курку у велику миску. Додати сік лайма, халапеньйо перець чилі, часник, кінзу і масло. перемішати. Накрити кришкою і поставити в холодильник, перевертаючи ін...

Курка в сирній паніровці (пармезан)

Курка в сирній паніровці (пармезан)

Особливість цієї страви в тому, що курка виходить соковита всередині, а зовні ви отримаєте хрустку сирну паніровці. Розповім про рецепт, як приготувати курку в сирній паніровці (пармезан). опис приготування: Таку курку можна подавати з картопляним пюре, з будь-якими видами пасти. Одночасно з к...

Червона консервована квасоля

Червона консервована квасоля

Квасоля входить в топ 10 найкорисніших продуктів. чому? Тому що ці боби багаті мікроелементами і вітамінами. Використовують квасоля не тільки для салатів і борщів, але і як самодостатній гарнір. опис приготування: Люблю квасоля в будь-якому вигляді: як додатковий інгредієнт в салат, або борщ, ...

Картопляні деруни «ульотні»

Картопляні деруни «ульотні»

Деруни люблять все і у кожної господині свій перевірений рецепт. Пропоную приготувати "; ульотні" деруни на мою фірмовим рецептом з додаванням сметани і хлібних крихт. Виходить дуже смачно! опис приготування: Деруни і правда ульотні: дуже смачні, соковиті і м'які, їх просто змітають зі столу! ...

Коза в яєчно-лимонному соусі

Коза в яєчно-лимонному соусі

Ніжне м'ясо кози чудово поєднується зі смаком лимона. Спеції додадуть пікантність, а яйце — м'якість смаку. Ну як, потекли слинки? Тоді приступайте до приготування! опис приготування: Козлятину треба нарізати, обсмажити до зміни кольору з овочами, потім додати рідини і згасити. Готову козлятин...

Класичне печиво з шоколадом

Класичне печиво з шоколадом

Рецепт приготування печива з шоколадними чіпсами і ванільним екстрактом. опис приготування: Це просте печиво легко приготувати на швидку руку, і всього за 20 хвилин у вас буде готове свіжоспечені ласощі, що дуже зручно для сніданку. Печиво ідеально подавати зі склянкою холодного молока. Кількі...

Куряча грудка з бальзамічним оцтом

Куряча грудка з бальзамічним оцтом

Кожен шматочок м'яса подарує вам буйство смаку бальзамічного оцту, а також солодкість меду. Завжди можете додати сушену зелень. розповім, як приготувати курячу грудку з бальзамічним оцтом. опис приготування: Замість курячої грудки можете використовувати курячі стегна без кісток і шкіри. З'їсти...

Кулі «Sinnaʙon»

Кулі «Sinnaʙon»

Великодній куліч, приготований за типом відомих булочок "; Сіннабон ";, — оригінальний варіант для святкового меню. Ця випічка виходить м'якою і ароматною завдяки незвичайній начинці з корицею. опис приготування: Готувати паску "; Сіннабон" можна і з іншою начинкою, підбираючи для неї інгредіє...