Рецепти batal.com.ua
Каша з гарбузом для малюка
Всі мами знають про користь цього чудесного овочу — гарбуза! І якщо у малюка немає на неї алергії, то сміливо варіть різні кашки з гарбузом. Сьогодні я розповім, як приготувати кашу рисову з гарбузом для малюка! опис приготування: Регулювати густоту каші можна за допомогою молока. З даної кіль...
Кавові макаруни
кавові макаруни — чудові східні печенюшки, схожі на наше мигдальне тістечко. Це дуже смачні ласощі, відмінно поєднується з чашкою кави. опис приготування: Щоб приготувати кавові макаруни, потрібно знати кілька нюансів. Білки обов'язково потрібно охолодити, а якщо додасте трохи солі, то добре с...
Каштановый штрудель
Рецепт приготування штруделя з листкового тіста з цибулею, часником, селерою, горіхами, каштанами, каштановым пюре, портвейном і брюсслеьской капустою. опис приготування: Цей святковий штрудель може подаватися як в якості закуски, так і основного блюда. упаковка листкового тіста— 1 штука вел...
Курка з ананасами і сиром
Дуже ароматне куряче м'ясо, запечене під хрусткою сирною скоринкою. Блюдо ідеально підходить для святкового столу, так як виглядає воно, просто чудово! готується, трохи більше години часу. опис приготування: Приготуємо курку з ананасами і сиром в домашніх умовах. Попередньо підготуйте курячі с...
Лобода з авокадо
Шукайте варіант смачного, ситного і корисного гарячого блюда? Тоді зверніть увагу на цей цікавий і нескладний спосіб, як приготувати червону рибу з овочами в духовці на обід або вечерю. опис приготування: Ця страва особливо припаде до смаку тим, хто любить готувати без зайвого клопоту. Тут і р...
Курка, запечена з капустою
Чудове смачна страва з капусти і курки яке готується в рукаві. Гарнір і м'ясо разом — ідеальний варіант для обіду або вечері в будній день! Рецепт із серії швидко і просто! опис приготування: Блюдо насправді дуже універсальне, вибираючи різну приправу для м'яса або овочів, додаючи болгарський ...
Компот із сушених яблук
Компот із сушених яблук готується простим рецептом. Сушені яблука треба залити водою і зварити. Смак у такого компоту — більш насиченим і яскравіше, ніж у такого напою зі свіжих яблук. опис приготування: Восени раджу сушити яблучка на зиму. Потім з таких сушених яблук виходять чудові компоти, ...
Курка в апельсиновому соусі
Рецепт приготування курки в паніровці з соусом з апельсинового соку, рисового оцту, апельсинової цедри, імбиру, коричневого цукру і зеленої цибулі. опис приготування: Слідкувати-гострий смак цієї азіатської апельсинового соусу ідеально поєднується з курячим м'ясом. курячих стегенець або гру...
Каша з опеньками
Каша з опеньками — моє улюблене блюдо з цих чудових осінніх грибів. Якщо вдається їх набрати, то неодмінно готуємо кашу з опеньками — ситну, ароматну, смачну. рецепт — до вашої уваги. опис приготування: Класичний рецепт каші з опеньками сподобається всім, хто ратує за здорову і корисну їжу, ал...
Кассероль з брокколі та сиром
Рецепт приготування кассероль з брокколі, плавленим сиром, молоком, вершками, крекер, гірчицею і перцем кайенский. опис приготування: Хрусткий кассероль з крекерами і брокколі володіє надзвичайно ніжним смачно, завдяки поєднанню в ньому сиру, вершків і молока. брокколі— 1,3 кілограма плавле...
Пластівці
Пластівці — блюдо чеської кухні. це солодкі, неймовірно ароматні оладки з квітів бузини. Бувають вони і солоні, і з часником, але це вже інший рецепт. дивіться, як приготувати косматіце! опис приготування: Коматіце можна подавати, присипавши цукровою пудрою або полив медом. Обов'язково спробуй...
Котлети з вівсяних пластівців
Кожній людині відомо, що вівсянка — це корисний продукт, багатий вуглеводами, вітамінами і мікроелементами. І сьогодні ми приготуємо котлети з вівсяних пластівців — енергетично цінні і корисні. опис приготування: На перший погляд може здатися, що це досить примітивне блюдо без яскравих смакови...
Курка з кукурудзою, чилі і салатом
Рецепт приготування смаженої на грилі курки з кукурудзою, чилі, зеленою цибулею і часником на листі салату. опис приготування: Помістити курку у велику миску. Додати сік лайма, халапеньйо перець чилі, часник, кінзу і масло. перемішати. Накрити кришкою і поставити в холодильник, перевертаючи ін...
Курка в сирній паніровці (пармезан)
Особливість цієї страви в тому, що курка виходить соковита всередині, а зовні ви отримаєте хрустку сирну паніровці. Розповім про рецепт, як приготувати курку в сирній паніровці (пармезан). опис приготування: Таку курку можна подавати з картопляним пюре, з будь-якими видами пасти. Одночасно з к...
Червона консервована квасоля
Квасоля входить в топ 10 найкорисніших продуктів. чому? Тому що ці боби багаті мікроелементами і вітамінами. Використовують квасоля не тільки для салатів і борщів, але і як самодостатній гарнір. опис приготування: Люблю квасоля в будь-якому вигляді: як додатковий інгредієнт в салат, або борщ, ...
Картопляні деруни «ульотні»
Деруни люблять все і у кожної господині свій перевірений рецепт. Пропоную приготувати "; ульотні" деруни на мою фірмовим рецептом з додаванням сметани і хлібних крихт. Виходить дуже смачно! опис приготування: Деруни і правда ульотні: дуже смачні, соковиті і м'які, їх просто змітають зі столу! ...
Коза в яєчно-лимонному соусі
Ніжне м'ясо кози чудово поєднується зі смаком лимона. Спеції додадуть пікантність, а яйце — м'якість смаку. Ну як, потекли слинки? Тоді приступайте до приготування! опис приготування: Козлятину треба нарізати, обсмажити до зміни кольору з овочами, потім додати рідини і згасити. Готову козлятин...
Класичне печиво з шоколадом
Рецепт приготування печива з шоколадними чіпсами і ванільним екстрактом. опис приготування: Це просте печиво легко приготувати на швидку руку, і всього за 20 хвилин у вас буде готове свіжоспечені ласощі, що дуже зручно для сніданку. Печиво ідеально подавати зі склянкою холодного молока. Кількі...
Куряча грудка з бальзамічним оцтом
Кожен шматочок м'яса подарує вам буйство смаку бальзамічного оцту, а також солодкість меду. Завжди можете додати сушену зелень. розповім, як приготувати курячу грудку з бальзамічним оцтом. опис приготування: Замість курячої грудки можете використовувати курячі стегна без кісток і шкіри. З'їсти...
Кулі «Sinnaʙon»
Великодній куліч, приготований за типом відомих булочок "; Сіннабон ";, — оригінальний варіант для святкового меню. Ця випічка виходить м'якою і ароматною завдяки незвичайній начинці з корицею. опис приготування: Готувати паску "; Сіннабон" можна і з іншою начинкою, підбираючи для неї інгредіє...