Рецепти batal.com.ua
Кукурудзяний пиріг з базиліком
Простий рецепт приготування смачного пирога з кукурудзою і базиліком. кількість порцій: 4 молоко— 1/2 склянки яйця— 2 штуки масло канола— 2 Ст. ложки порошок для випічки— 1/2 чайних ложки сіль— 1/2 чайних ложки чорний перець— 1/4 чайних ложки Збийте вінчиком борошно, молоко, яйця, 1 столов...
Курка у власному соку в мультиварці
Курка у власному соку в мультиварці — ідеальне блюдо, якщо ви хочете нагодувати велику сім'ю і не морочитися! Курка у власному соку готується швидко, а виходить дуже смачною! опис приготування: Курочка в мультиварці з часником і спеціями — це просто шедевр! І тут немає ні краплі рослинного мас...
Курка з кус-кус і помідорами
Рецепт приготування шашлику смаженої курки з крупою кус-кус, цибулею, помідорами, білим вином, зеленим горошком і лимонною цедрою. опис приготування: Нагріти олію у великій сковороді на середньому вогні. Додати кус-кус і смажити, помішуючи, протягом 1 хвилини. Викласти в миску. Викласти курку ...
Kasulle (м'ясо з квасолею і овочами)
Незважаючи на те, що це старовинний французький рецепт тушкованого м'яса, приготувати його досить легко. Ця страва приємно здивує ваших рідних насиченим ароматом, смаком і красивим видом. Спробуйте! опис приготування: Відмінним варіантом швидкого в приготуванні і дуже ситного страви є традицій...
Джем з бекону
крамбль — традиційна англійська страва, яке готується за допомогою духовки. В даному випадку будемо готувати баклажанний крамбль — без м'яса. опис приготування: крамбль — це не назва якогось конкретного блюда, а скоріше спосіб приготування. Техніка полягає в тому, що якісь продукти запікаються...
Картопля, запечений з розмарином і пармезаном
Картопля, запечений з розмарином і пармезаном — це і чудовий гарнір, і цілком гідне самостійне блюдо. Спробуйте — такою смачною картоплі ви не їли опис приготування: Картопля, запечений з розмарином і пармезаном, вперше я готувала як гарнір до шніцель зі свинини. Коли пригощала гостей — було н...
Коктейль «м'ятний Жулепс»
Ще один класичний коктейль, без якого світ був би трохи іншим. Якщо ви навіть не чули про такому напої, радимо спробувати його за першої ж нагоди, а ще краще, приготувати його самим! кількість порцій: 8 вода— 2 склянки цукор білий— 2 склянки м'ята свіжа— 0,5 склянки(рубана) бурбон— 1 літр м'ята...
Компот з абрикосів без стерилізації
Соковитий і смачний компот з абрикосів можна приготувати шляхом дворазової заливки і при цьому абсолютно не потрібно стерилізувати банки з вмістом. головне — пропарити фрукти протягом 10-15 хвилин. опис приготування: Яскравий смак абрикосового компоту сподобається всім без винятку, якщо ви від...
Кільця кальмарів
Мені це блюдо нагадало популярну закуску з цибулевих кілець, що обсмажуються у фритюрі. розповідаю, як приготувати кільця кальмарів, які подаю з томатним соусом до холодного пива або сидру. опис приготування: Можна обсмажити колечка у фритюрі або на сковороді з великою кількістю рослинної олії...
Курка з часником в духовці
Куряче м'ясо — ніжне і дієтичне. Воно відмінно поєднується з часником і спеціями. Курка з часником в духовці подається як на святковий стіл, так і з нагоди сімейного обіду. гарнір — за смаком. опис приготування: Курку для цієї страви можна взяти цілком або купити улюблені шматочки птиці. Можна...
Паска шоколадний
Паска це обов'язковий символ пасхального богослужіння, своєрідний домашній Артос (хліб з неодмінним зображенням хреста, нагадує про жертовну загибелі Христа в спокутування гріхів людства) опис приготування: Дріжджі змішати з теплим молоком,додати трохи цукру і борошна і поставити в тепле місце...
Компот з чорного винограду
Компот з чорного винограду урізноманітнює асортимент літніх напоїв. Він володіє яскравим смаком і красивим рубіновим кольором. Так як ягода дуже солодка, необхідно збалансувати смак. Приготовим? опис приготування: кількість цукру, я б рекомендувала, брати на свій смак, так як ягода може мати б...
Курка в соусі «Наршараб»
Гранатовий соус чудовий! Курочка под гранатовым соусом "Наршараб" — просто чудова! Процес приготування не забере багато часу, а результат дуже порадує. опис приготування: Це класичний рецепт приготування курки в соусі "; Наршараб ";. відразу зазначу, що соус не готувався вручну, а купувався в ...
Паска лимонний з куркумою
Цей яскравий жовтий паску з лимонним ароматом стане прекрасним доповненням вашого святкового столу і подарує радість всій родині. опис приготування: Розводимо дріжджі в теплій воді або молоці. Втручаємося в розчинені дріжджі цукор і борошно і залишаємо до появи піни. Тепер трохи підсмажуємо го...
Курка з грибами в сметані
Розповідаю рецепт страви, як приготувати курку з грибами в сметані. Готую за допомогою звичайної кухонної плити (запікаю), тому м'ясо виходить ніжне, соковите, м'яке і буквально тане в роті. опис приготування: Для приготування використовую курячі грудки. Страву можна подати з кашею, до картопл...
Котлети з лосося з соусом Теріякі
Прості в приготуванні рибні котлетки з лосося під соусом Теріякі. опис приготування: 1. Приготувати фарш з лосося, змішати всі інгредієнти, крім панірувальних сухарів, масла і соусу Теріякі. 2. Сформувати котлети з фаршу, обваляти в панірувальних сухарях, обсмажити в оливковій олії на сковород...
Кава з зефіром
Кава з зефіром - вишукані ласощі, здатне зробити ваше ранок особливо приємним і радісним. Він має неповторний ніжний смак і вабливий аромат. Спробуйте почати день з цього чарівного напою! опис приготування: Якщо кава з зефіром дати трохи постояти, а потім перевернути зефірінкі ложкою, утворюєт...
Козинаки з медом
Приготуйте смачні козинаки з медом до чаю, з горішками і насінням вони замінять вам звичні тістечка або тортик. дуже корисне, до речі, ласощі, спробуйте приготувати козинаки з медом! опис приготування: Щоб приготувати козинаки з медом, ви можете взяти абсолютно будь-який набір горішків або нас...
Крильця в кисло-солодкому соусі
Якщо ви любите готувати різноманітні маринади для м'ясних страв, тоді пропоную вам на замітку дивно смачний і простий рецепт крилець в кисло-солодкому соусі. опис приготування: Рецепт приготування крилець в кисло-солодкому соусі хороший тим, що його можна використовувати також для гриля. Криль...
Картопля, жареный с овощами по-азиатски
Кто же не любит жареную картошечку, да еще и с румяной поджаристой корочкой! А вот попробуйте добавить к ней немного овощей и острых приправ, и новый вкус вас приятно удивит! опис приготування: Мы привыкли жарить лук вместе с картошкой до румяной корочки. Попробуйте добавить лук в самом конце ...