Рецепти batal.com.ua

Кукурудзяний пиріг з базиліком

Кукурудзяний пиріг з базиліком

Простий рецепт приготування смачного пирога з кукурудзою і базиліком. кількість порцій: 4 молоко— 1/2 склянки яйця— 2 штуки масло канола— 2 Ст. ложки порошок для випічки— 1/2 чайних ложки сіль— 1/2 чайних ложки чорний перець— 1/4 чайних ложки Збийте вінчиком борошно, молоко, яйця, 1 столов...

Курка у власному соку в мультиварці

Курка у власному соку в мультиварці

Курка у власному соку в мультиварці — ідеальне блюдо, якщо ви хочете нагодувати велику сім'ю і не морочитися! Курка у власному соку готується швидко, а виходить дуже смачною! опис приготування: Курочка в мультиварці з часником і спеціями — це просто шедевр! І тут немає ні краплі рослинного мас...

Курка з кус-кус і помідорами

Курка з кус-кус і помідорами

Рецепт приготування шашлику смаженої курки з крупою кус-кус, цибулею, помідорами, білим вином, зеленим горошком і лимонною цедрою. опис приготування: Нагріти олію у великій сковороді на середньому вогні. Додати кус-кус і смажити, помішуючи, протягом 1 хвилини. Викласти в миску. Викласти курку ...

Kasulle (м'ясо з квасолею і овочами)

Kasulle (м'ясо з квасолею і овочами)

Незважаючи на те, що це старовинний французький рецепт тушкованого м'яса, приготувати його досить легко. Ця страва приємно здивує ваших рідних насиченим ароматом, смаком і красивим видом. Спробуйте! опис приготування: Відмінним варіантом швидкого в приготуванні і дуже ситного страви є традицій...

Крамбль баклажанний

Джем з бекону

крамбль — традиційна англійська страва, яке готується за допомогою духовки. В даному випадку будемо готувати баклажанний крамбль — без м'яса. опис приготування: крамбль — це не назва якогось конкретного блюда, а скоріше спосіб приготування. Техніка полягає в тому, що якісь продукти запікаються...

Картопля, запечений з розмарином і пармезаном

Картопля, запечений з розмарином і пармезаном

Картопля, запечений з розмарином і пармезаном — це і чудовий гарнір, і цілком гідне самостійне блюдо. Спробуйте — такою смачною картоплі ви не їли опис приготування: Картопля, запечений з розмарином і пармезаном, вперше я готувала як гарнір до шніцель зі свинини. Коли пригощала гостей — було н...

Коктейль «м'ятний Жулепс»

Коктейль «м'ятний Жулепс»

Ще один класичний коктейль, без якого світ був би трохи іншим. Якщо ви навіть не чули про такому напої, радимо спробувати його за першої ж нагоди, а ще краще, приготувати його самим! кількість порцій: 8 вода— 2 склянки цукор білий— 2 склянки м'ята свіжа— 0,5 склянки(рубана) бурбон— 1 літр м'ята...

Компот з абрикосів без стерилізації

Компот з абрикосів без стерилізації

Соковитий і смачний компот з абрикосів можна приготувати шляхом дворазової заливки і при цьому абсолютно не потрібно стерилізувати банки з вмістом. головне — пропарити фрукти протягом 10-15 хвилин. опис приготування: Яскравий смак абрикосового компоту сподобається всім без винятку, якщо ви від...

Кільця кальмарів

Кільця кальмарів

Мені це блюдо нагадало популярну закуску з цибулевих кілець, що обсмажуються у фритюрі. розповідаю, як приготувати кільця кальмарів, які подаю з томатним соусом до холодного пива або сидру. опис приготування: Можна обсмажити колечка у фритюрі або на сковороді з великою кількістю рослинної олії...

Курка з часником в духовці

Курка з часником в духовці

Куряче м'ясо — ніжне і дієтичне. Воно відмінно поєднується з часником і спеціями. Курка з часником в духовці подається як на святковий стіл, так і з нагоди сімейного обіду. гарнір — за смаком. опис приготування: Курку для цієї страви можна взяти цілком або купити улюблені шматочки птиці. Можна...

Паска шоколадний

Паска шоколадний

Паска це обов'язковий символ пасхального богослужіння, своєрідний домашній Артос (хліб з неодмінним зображенням хреста, нагадує про жертовну загибелі Христа в спокутування гріхів людства) опис приготування: Дріжджі змішати з теплим молоком,додати трохи цукру і борошна і поставити в тепле місце...

Компот з чорного винограду

Компот з чорного винограду

Компот з чорного винограду урізноманітнює асортимент літніх напоїв. Він володіє яскравим смаком і красивим рубіновим кольором. Так як ягода дуже солодка, необхідно збалансувати смак. Приготовим? опис приготування: кількість цукру, я б рекомендувала, брати на свій смак, так як ягода може мати б...

Курка в соусі «Наршараб»

Курка в соусі «Наршараб»

Гранатовий соус чудовий! Курочка под гранатовым соусом "Наршараб" — просто чудова! Процес приготування не забере багато часу, а результат дуже порадує. опис приготування: Це класичний рецепт приготування курки в соусі "; Наршараб ";. відразу зазначу, що соус не готувався вручну, а купувався в ...

Паска лимонний з куркумою

Паска лимонний з куркумою

Цей яскравий жовтий паску з лимонним ароматом стане прекрасним доповненням вашого святкового столу і подарує радість всій родині. опис приготування: Розводимо дріжджі в теплій воді або молоці. Втручаємося в розчинені дріжджі цукор і борошно і залишаємо до появи піни. Тепер трохи підсмажуємо го...

Курка з грибами в сметані

Курка з грибами в сметані

Розповідаю рецепт страви, як приготувати курку з грибами в сметані. Готую за допомогою звичайної кухонної плити (запікаю), тому м'ясо виходить ніжне, соковите, м'яке і буквально тане в роті. опис приготування: Для приготування використовую курячі грудки. Страву можна подати з кашею, до картопл...

Котлети з лосося з соусом Теріякі

Котлети з лосося з соусом Теріякі

Прості в приготуванні рибні котлетки з лосося під соусом Теріякі. опис приготування: 1. Приготувати фарш з лосося, змішати всі інгредієнти, крім панірувальних сухарів, масла і соусу Теріякі. 2. Сформувати котлети з фаршу, обваляти в панірувальних сухарях, обсмажити в оливковій олії на сковород...

Кава з зефіром

Кава з зефіром

Кава з зефіром - вишукані ласощі, здатне зробити ваше ранок особливо приємним і радісним. Він має неповторний ніжний смак і вабливий аромат. Спробуйте почати день з цього чарівного напою! опис приготування: Якщо кава з зефіром дати трохи постояти, а потім перевернути зефірінкі ложкою, утворюєт...

Козинаки з медом

Козинаки з медом

Приготуйте смачні козинаки з медом до чаю, з горішками і насінням вони замінять вам звичні тістечка або тортик. дуже корисне, до речі, ласощі, спробуйте приготувати козинаки з медом! опис приготування: Щоб приготувати козинаки з медом, ви можете взяти абсолютно будь-який набір горішків або нас...

Крильця в кисло-солодкому соусі

Крильця в кисло-солодкому соусі

Якщо ви любите готувати різноманітні маринади для м'ясних страв, тоді пропоную вам на замітку дивно смачний і простий рецепт крилець в кисло-солодкому соусі. опис приготування: Рецепт приготування крилець в кисло-солодкому соусі хороший тим, що його можна використовувати також для гриля. Криль...

Картопля, жареный с овощами по-азиатски

Картопля, жареный с овощами по-азиатски

Кто же не любит жареную картошечку, да еще и с румяной поджаристой корочкой! А вот попробуйте добавить к ней немного овощей и острых приправ, и новый вкус вас приятно удивит! опис приготування: Мы привыкли жарить лук вместе с картошкой до румяной корочки. Попробуйте добавить лук в самом конце ...