Рецепти batal.com.ua

Котлеты из печени свиной

Котлеты из печени свиной

Корисні, тающие во рту котлеты из свиной печени отлично сочетаются с легким гарниром из овощей. Для ужина нет блюда лучше. Убедитесь в этом с нашим оригинальным рецептом. опис приготування: Есть несколько секретов правильного приготовления печеночных котлет: по перше, долго не жарьте (котлеты ...

Картопляні гомбовці

Картопляні гомбовці

картопляні гомбовці — це блюдо національної угорської кухні. Поєднання вишні і картоплі спершу лякає своєю новизною, але варто спробувати блюдо — і сумнівів уже не залишається. ділюся рецептом. опис приготування: Угорські картопляні гнедлікі дуже важко порівняти з чимось з наших, російських ст...

Кекси у вигляді мавпи

Кекси у вигляді мавпи

Давайте порадуємо малюків смачними кексами у вигляді мордочок мавпочок. Для цього рецепта я спекла кекси і купила печиво для оформлення вушок, мордочки і вічко. Також знадобиться плитка шоколаду. опис приготування: Немає нічого складного в тому, як приготувати кекси у вигляді мавпи. Для кексів...

Крем з вершкового масла

Крем з вершкового масла

Любителі солодкого знають, що такий крем використовується в багатьох кондитерських виробах — як для просочення коржів, так і для прикраси тортів і тістечок. Крем з вершкового масла — неймовірно ніжний. опис приготування: Будь-яка хороша господиня просто зобов'язана знати, як зробити крем з вер...

Кекс медовий з ревенем

Желе з морошки на зиму

торт, приготований за цим рецептом, виходить дуже ароматним, так як замість цукрового піску в тісто додається мед. А шматочки ревеню роблять випічку приголомшливо соковитою, вносять приємну кислинку. опис приготування: Такий кекс стане ще цікавіше, якщо додати в тісто прянощі за смаком — кориц...

Курка по-мисливські

Курка по-мисливські

Рецепт приготування курячих стегенець з макаронами, цибулею, болгарським перцем, часником, грибами, білим вином, помідорами, петрушкою і сиром. опис приготування: Курка по-мисливські або курка качіаторе - блюдо Центральної Італії. макаронів або Ячина локшини— 450 грам курячих стегенець— 8 шт...

Котлети з курячого фаршу в духовці

Котлети з курячого фаршу в духовці

Котлети в духовці готувати дуже легко і вони виходять ніжними і смачними. А саме головне — готуються вони без обсмажування на маслі і тому виходять подвійно корисними і зовсім не жирними. опис приготування: Котлети запечені в духовці завжди краще тих же котлет, але обсмажених на сковороді. Кол...

Коктейль з горілкою і чебрецем

Коктейль з горілкою і чебрецем

Рецепт приготування незвичайного коктейлю з горілкою, лимонним соком і чебрецем. опис приготування: У маленькій каструлі змішайте 2 склянки води з цукром і чебрецем, доведіть до кипіння на сильному вогні, помішуючи, поки цукор не розчиниться. Зняти з вогню, дати охолонути до кімнатної температ...

Курка з грибами в соусі Марсала

Курка з грибами в соусі Марсала

Рецепт приготування курки з грибами у вершковому соусі Марсала. Блюдо легко готувати. опис приготування: 1. Поставити велику сковороду на сильний вогонь. Залити оливкового масла. Обсмажувати курячі стегна з усіх боків до готовності, близько 20-30 хвилин. Посолити і поперчити. Викласти курочку ...

Ручки (Кошари)

Ручки (Кошари)

Одне з найпопулярніших страв у Єгипті. Це вегетаріанське блюдо яке складається з декількох шарів різних інгредієнтів… Мал, сочевиця, макаронні вироби, цибуля і томатний соус. кількість порцій: 4-5 Червона цибуля— 4 штуки(нарізати півмісяцем) помідори— 2 штуки(очистити і нарізати) томатний соус—...

Картопля, запечений з розмарином і пармезаном

Картопля, запечений з розмарином і пармезаном

Картопля, запечений з розмарином і пармезаном — це і чудовий гарнір, і цілком гідне самостійне блюдо. Спробуйте — такою смачною картоплі ви не їли опис приготування: Картопля, запечений з розмарином і пармезаном, вперше я готувала як гарнір до шніцель зі свинини. Коли пригощала гостей — було н...

Котлети «аматорські»

Котлети «аматорські»

Котлети - традиційне блюдо, яке у нас вміє готувати кожна господиня. Але у всіх вони виходять різними! Як приготувати котлети "; Аматорські ";? Після того, як рецепт GOSTovskomu. Це смачно і соковито. опис приготування: Поділюся своїм секретом: всі продукти по рецепту треба пропустити через м'...

Картопля, запечений з сиром

Картопля, запечений з сиром

Мій улюблений рецепт "; з сокири ";. Картопля, запечений з сиром — улюбленець як дорослих, так і дітей. мінімум інгредієнтів — смачне блюдо! опис приготування: Картопля, запечений з сиром, смачний і як гарнір до якого-небудь страви, і як самостійне блюдо. Рецепт начебто дуже простий, інгредієн...

Курка у вині

Курка у вині

Не можна уявити блюдо французької кухні без хорошого вина і пахучих трав, підтвердження того, рецепт приготування курки у вині. опис приготування: Вино віддає м'ясу все найкраще, і банальна курка легко перетворюється в кулінарний шедевр. Тільки не економте на якості божественного напою, і ваша...

Котлети «гнізда»

Котлети «гнізда»

розповідаю, як приготувати котлети "; Гнізда" — красиве і смачне блюдо з фаршу. Готується нескладно і з простих інгредієнтів, виглядає святково, а смак — словами не описати, дуже смачно опис приготування: Котлети "; Гнізда" дуже люблять мої діти — для них, власне, і готую. Котлетки виходять ди...

Курка під сметанним соусом

Курка під сметанним соусом

Для цієї страви підійде будь-яка частина курки. В даному випадку - це курячі ніжки. Якщо хочете зробити блюдо менш калорійним, візьміть в якості основи філе. опис приготування: В сметанному соусі м'ясо виходить просто чудовим і дуже м'яким. Спробуйте приготувати курку під сметанним соусом саме...

Курка з сушеними грибами

Курка з сушеними грибами

Ситний і смачний обід — курка з сушеними грибами. У цьому рецепті буде детально описано, як приготувати курку з сушеними грибами швидко і смачно. опис приготування: Щоб приготувати курку з сушеними грибами, в першу чергу замарінуем курку. покроково: 1. Розрізаємо курку на кілька шматків. Можна...

Курка, фарширована сиром

Курка, фарширована сиром

Чи не можете придумати, що приготувати на обід або вечерю? Спробуйте зробити це дивно смачне і ситне блюдо — курка, фарширована сиром в домашніх умовах, запечена під сирною скоринкою. опис приготування: Ця страва припаде до смаку особливо любителям сиру, — його тут дійсно багато. Ніжна начинка...

Куряча ковбаса з рисом і паприкою

Куряча ковбаса з рисом і паприкою

Чи не жирна, дуже смачна ковбаска з курячого м'яса і рису, з додаванням паприки і мускатного горіха. Дивовижний аромат і смак не залишить байдужих, пробуйте! опис приготування: розповім, як приготувати курячу ковбасу з рисом і паприкою. Рис потрібно заздалегідь відварити і остудити, знадобитьс...

Крохмальна локшина

Крохмальна локшина

Таку локшину робили все жінки в моїй родині, а сьогодні рецепт дійшов і до мене. Блюдо з такою локшиною виходить ситним, смачним і дуже красивим. рекомендую приготувати, ви залишитеся задоволені. опис приготування: Я дуже люблю робити локшину з кукурудзяного або картопляного крохмалю. Вона чуд...