Рецепти batal.com.ua

Кебаб в пергаменте

Кебаб в пергаменте

Кебаб в пергаменте или, як його ще називають, бумажный кебаб — блюдо турецкой кухни. Готувати його легко і просто. Есть два способа приготовления бумажного кебаба. Об одном из них я сегодня и расскажу. опис приготування: Кебаб в пергаменте — очень вкусное, сочное и ароматное блюдо турецкой кух...

Кренделі з корицею

Кренделі з корицею

Рецепт приготування дріжджових кренделів з корицею і вершковим маслом. опис приготування: За цим рецептом у вас вийде 12 великих кренделів або близько 12 десятків міні-кульок. сіль— 1 1/2 чайних ложки розчинні дріжджі— 4 чайних ложки рослинна олія— 1 Ст. ложка харчова сода— 1/2 склянки(вода...

Полунично-фісташковий торт

Полунично-фісташковий торт

Це не просто десерт - це справжній витвір мистецтва. Він не просто смачний - він шалено смачний! А до того ж, ще й дуже гарний. Дивіться і пробуйте самі! опис приготування: Гарний, вишуканий десерт. В першу чергу потрібно приготувати крем - збийте розтоплений шоколад, фісташковий пасту, гарячі...

Кето-оливкова

Кето-оливкова

Смачний і соковитий кето-олів'є сподобається тим, хто стежить за своєю фігурою. Від такої страви навряд чи можна поправитися — воно практично не містить вуглеводів, тому салат можна їсти і на вечерю! опис приготування: Кето-олів'є дуже схожий з блюдом з Кремлівської дієти — в ньому багато білк...

Королівський торт без борошна

Торт рецепти «Майнкрафт»

оригінальний десерт, в основі якого повітряні коржі з безе і волоських горіхів, перешаровані смачним шоколадним кремом на жовтках. Це чудове і неймовірно гармонійне поєднання. Спробуйте! опис приготування: При приготуванні цього торта, особливу увагу слід звернути на процес випікання безе. Дуж...

Котлети з бичків

Котлети з бичків

Бички - мабуть найдешевша риба, з якої можна запросто приготувати економ-варіант котлет. Рибні котлети мають неповторний, оригінальним смаком, який вам обов'язково сподобається. опис приготування: Рибні котлети з бичків готуйте так: попатраєте рибу і видаліть голови і хвости. Пропустіть бички ...

Крем-суп із шампіньйонів

Крем-суп із шампіньйонів

Все крем-супи - традиційні страви європейської кухні. Основу таких супів складають молочні продукти (плавлені сирки, вершки), які надають крем-супів ніжну структуру і приємний вершковий смак. опис приготування: крем-суп із шампіньйонів — один з найпопулярніших супів в світі. Гриби надають непо...

Крильця індички, запечені в духовці

Крильця індички, запечені в духовці

крильця індички, запечені в духовці - просте домашнє блюдо, яке ви зможете приготувати для всієї родини на свято або в простій буденний день. Крила запікаються в апельсиновому маринаді. опис приготування: До вашої уваги - простий рецепт, з якого можна дізнатися, як приготувати крильця індички,...

Крабові палички фаршировані

Крабові палички фаршировані

Фаршировані крабові палички — це легкий і швидкий варіант закуски, яка відмінно прикрасить будь-який святковий стіл. Беріть на замітку! опис приготування: Готувати фаршировані крабові палички досить просто. Використовувати можна різноманітну начинку і отримати оригінальні рулетики, які дуже ці...

Котлети з тріски

Котлети з тріски

Якщо вам в руки потрапило філе тріски, але ви поняття не маєте, що з нього приготувати, то найпростіший варіант — це котлети з тріски. Смачно і невигадливо. опис приготування: З усіх рибних котлет, які мені доводилося куштувати, котлети з філе тріски були найсмачнішими. Навіть хвалені щучьі ко...

Кекс з солодкої картоплі з віскі

Кекс з солодкої картоплі з віскі

Пюре з батату робить цей кекс ніжним і соковитим, а сироп з віскі надає глибокий аромат. Ви можете замінити віскі яблучним соком. опис приготування: Розігріти духовку до 160 градусів. У мисці електричним міксером змішати коричневий цукор, масло і яйця. Додати солодкий картопля і ваніль, збити...

Крем зі шпинату

Крем зі шпинату

Ніжним кремом зі шпинату можна прикрасити бутерброди і тарталетки. А готується такий крем в лічені хвилини. До того ж, він дуже корисний. опис приготування: У великій каструлі доведіть підсолену воду до кипіння. Додати шпинат і варити приблизно 1 хвилину. Злийте воду в друшляк, промийте шпинат...

Курка по-мисливські

Курка по-мисливські

Рецепт приготування курячих стегенець з макаронами, цибулею, болгарським перцем, часником, грибами, білим вином, помідорами, петрушкою і сиром. опис приготування: Курка по-мисливські або курка качіаторе - блюдо Центральної Італії. макаронів або Ячина локшини— 450 грам курячих стегенець— 8 шт...

Червоний салат

Червоний салат

Рецепт приготування салату «Червоний». У цьому салаті продукти підібрані за кольором. Салат дуже смачний і корисний. опис приготування: Всім відомо, що червоні продукти дуже корисні. Солодкий болгарський червоний перець, апельсини і томати вміщають в собі багато антиоксидантів. А значить, таки...

Курка по-Дижонская

Курка по-Дижонская

Навіщо готувати звичайну курку, якщо можна використовувати один з відмінних рецептів французької кухні?! Сьогодні в нашому меню буде чудова курочка по-Дижонская. опис приготування: Як ви вже, напевно, здогадалися, цей рецепт приготування курки по-Дижонская названий так, тому що в якості одного...

Котлетки в молочному соусі

Котлетки в молочному соусі

Рецепт дуже ніжних котлет з м'яса яловичини, запечених в молочному соусі з сиром. опис приготування: Замочуємо у воді або молоці кілька шматочків хліба. М'якоть яловичини очищаємо від плівочок, нарізаємо кубиками і подрібнюємо в кухонному комбайні. До м'яса додаємо розмокший хліб, солимо, перч...

Консерви з річкової риби в мультиварці

Консерви з річкової риби в мультиварці

Хочу поділитися з вами чудовим рецептом приготування консервів з річкової риби в мультиварці. Хоч вона і нижчого класу, ніж червона риба, але все ж і її можна заготовити смачно! опис приготування: Рецепт приготування консервів з річкової риби в мультиварці простий і приємний: коштує всього-то ...

Куряча грудка в клярі

Куряча грудка в клярі

Куряча грудка в клярі — страва, яке добре піде з будь-яким гарніром. Кляр робиться з вершками, тому курка виходить ніжною і м'якою. ділюся рецептом. опис приготування: Якщо до вас збираються гості, а у вас немає багато часу на приготування страв, куряча грудка в клярі — то, що вам потрібно! Не...

Кесаділья з куркою і грибами

Кесаділья з куркою і грибами

Кесаділья - це кукурудзяний корж з начинкою і приправами. Блюдо з мексиканської кухні. І хоч вона трохи гостра, думаю вам обов'язково сподобається. Спробуйте! опис приготування: Готову кесаділью з куркою і грибами їдять гарячою, прямо зі сковороди. Тому негайно відправляйте її на стіл з соусом...

Коблер з персиками і чорницею

Коблер з персиками і чорницею

Рецепт приготування коблер з шматочками кукурудзяного бісквіта, персиками, чорницею і корицею. опис приготування: При бажанні ви можете додати в рецепт більше або менше персиків або чорниці, щоб надати коблер якийсь один переважний смак. персиків— 650 грам(4 чашки) борошна— 2 Ст. ложки свіжо...