Рецепти batal.com.ua

Купати в соусі

Купати в соусі

купати — це подрібнене м'ясо з великою кількістю спецій і часником. Сам фарш поміщений в натуральну оболонку. Зовні купати дуже нагадують ковбаски - соковиті, ніжні і надзвичайно смачні. опис приготування: Купати родом з Грузії. Тут їх готують як гідна альтернатива шашлику. Але оскільки непохи...

Котлети під соусом «бешамель»

Котлети під соусом «бешамель»

Мені раніше був незрозумілий цей соус. Як він може поліпшити блюдо? виявляється, цей соус слід правильно готувати, використовуючи правильні спеції, і тоді блюдо досягне досконалості смаку. опис приготування: М'ясні котлети люблять практично всі. Багато готують це блюдо, але мало хто використов...

Куряче м'ясо в апельсиновому маринаді

Куряче м'ясо в апельсиновому маринаді

Куряче м'ясо часто маринують в кефірі, в спеціях, а сьогодні я хочу запропонувати ще один варіант, як приготувати куряче м'ясо в апельсиновому маринаді. Зробити його не складає труднощів, вийде смачно. опис приготування: Якщо ви часто готуєте куряче м'ясо, то напевно шукаєте цікаві та недорогі...

Кокосово-шоколадні рулетики без випічки

Кокосово-шоколадні рулетики без випічки

Дуже смачна і швидко готується солодкість на основі печива, какао і кокосової стружки опис приготування: Печиво подрібнюємо в блендері, якомога дрібніше, додаємо какао, води і ретельно перемішуємо. Повинна вийти добре виліплює маса. Тепер робимо кокосовий шар. Інтенсивно перемішуємо стружку, р...

Китайський курячий суп

Рецепти салат «наречена»

Цікавий варіант курячого супу без картоплі, але з яйцями, які в супі будуть виглядати як сир. Кукурудза і каррі додадуть супу справжній азіатський відтінок! Дійсно варто спробувати! опис приготування: Помити і розрізати уздовж морква, цибулину — навпіл, порізати селера. У каструлю з 2 л води д...

Курка в сметані з часником в духовці

Курка в сметані з часником в духовці

Курочка виходить дуже смачною і соковитою! Часник надає страві неповторний аромат. Спробуйте приготувати, а я все докладно розповім! опис приготування: Курочка в сметані дуже смачна і ніжна! У такому маринаді можна приготувати не тільки гомілки, але і будь-які інші частини курочки. навіть цілу...

Червона консервована квасоля

Червона консервована квасоля

Квасоля входить в топ 10 найкорисніших продуктів. чому? Тому що ці боби багаті мікроелементами і вітамінами. Використовують квасоля не тільки для салатів і борщів, але і як самодостатній гарнір. опис приготування: Люблю квасоля в будь-якому вигляді: як додатковий інгредієнт в салат, або борщ, ...

Креветки в соусі песто

Креветки в соусі песто

Креветки обсмажені з часником і перцем чилі з соусом песто з петрушки і базиліка — це дуже смачне і ароматне блюдо, воно швидко готується і відмінно підійде для душевних посиденьок з друзями. опис приготування: Креветки в соусі песто готуються дуже швидко, за умови, що ви розморозили креветки ...

Крем «SEAL» (оригінальний рецепт)

Крем «SEAL» (оригінальний рецепт)

Сьогодні я розповім, як приготувати крем "; Пломбір ";. Повірте на слово, він підкорить не лише гостей, але і вас! Він стане відмінною основою для Тарту, тістечок, profitroley. опис приготування: Такий крем відмінно підійде для тортів, еклерів, тістечок. Його також можна заморозити і подавати ...

Коктейль Банакірі на Хеллоуїн

Коктейль Банакірі на Хеллоуїн

Коктейль Банакірі на Хеллоуїн подається в "; кривавому" склянці. коктейль — неймовірно смачний і дуже легко готується. У ньому поєднується смак вишневого лікеру і банана. Спробуйте приготувати його будинку! опис приготування: Коктейлі на Хеллоуїн зазвичай прикрашаються якимись "; страхітливими...

Кролик з маслинами

Кролик з маслинами

Рецепт приготування кролика, тушкованого з маслинами, часником, цедрою лимона, розмарином і білим вином. опис приготування: Кролик з маслинами - це прекрасне святкове блюдо, смачне і гарне. приготування: Розрубати кролика на шматки. Натерти лимон на тертці і віджати сік. подрібнити часник, роз...

Кисіль з агрусу

Кисіль з агрусу

Кисіль з агрусу — напій, який радує і дорослих і дітей. Готується він легко і не поступається за смаковими якостями іншим киселям. опис приготування: 1. Спочатку слід обробити агрус — помити його, перебрати від сміття, видалити гілочки і хвостики. Залити ягоди окропом і варити на повільному во...

Каррі з козлятини по-ямайський

Каррі з козлятини по-ямайський

Ароматне і в міру гостре блюдо. Ямайська каррі йде корінням в Індію, але воно трохи м'якше за рахунок більш збалансованого набору спецій. З м'ясом кози поєднується ідеально. опис приготування: Каррі з козлятини по-ямайський можна подавати на стіл з рисом, зеленим горошком і капустою по-ямайськ...

Коктейль з ананасом, манго і ром

Коктейль з ананасом, манго і ром

Рецепт приготування алкогольного коктейлю з манго, ананасовим соком і коньяком. опис приготування: Манго очистити і нарізати кубиками. манго, ром і 1/2 склянки води змішати в блендері. залити 40 г пюре в кожен з шести склянок. Заповнити склянки льодом і долити ананасовий сік. Прикрасити тропі...

Кучмачі з баклажанів

Кучмачі з баклажанів

Любителям баклажанів пропоную приготувати смачну, ситне і незвичайне блюдо. З простого набору продуктів у вас вийде холодна пікантна закуска або ароматне гаряче — кучмачі з баклажанів. опис приготування: Кучмачі - це грузинське блюдо, яке готують з курячих, говяжьих или свиных потрохов. Але я ...

Картопляна бабка з фаршем

Картопляна бабка з фаршем

Пропоную вам цікавий рецепт картопляної бабки з фаршем. Готується вона з сирої картоплі, а виходить дуже ситної, смачною і апетитною. Спробуйте - і вам обов'язково сподобається! опис приготування: Картопляна бабка з фаршем - прекрасне самостійне блюдо. Подавайте його зі сметаною, кетчупом або ...

Кислі щі з перловкою

Кислі щі з перловкою

щи — це завжди дуже смачно. Приготуйте їх за моїм рецептом: з сушеними грибами, квашеною капустою і перловкою. смачний, наваристий, по-справжньому російський супчик. опис приготування: Ці щі приготовлені по традиційному російському рецептом, тому точно дотримуйтесь його. Сушені гриби цілком мо...

Курка з кольоровою капустою і петрушкою

Курка з кольоровою капустою і петрушкою

Рецепт приготування запеченої курки з кольоровою капустою і каперсами. опис приготування: Попередньо розігріти духовку до 230 градусів. Нагріти велику сковороду на середньому вогні. Приправити курку сіллю і меленим перцем. Обсмажувати курку до коричневого кольору, від 5 до 7 хвилин. Переверну...

Котлети «аматорські»

Котлети «аматорські»

Котлети - традиційне блюдо, яке у нас вміє готувати кожна господиня. Але у всіх вони виходять різними! Як приготувати котлети "; Аматорські ";? Після того, як рецепт GOSTovskomu. Це смачно і соковито. опис приготування: Поділюся своїм секретом: всі продукти по рецепту треба пропустити через м'...

Кассуле

Кассуле

Кассуле - це класичне французьке блюдо з м'ясом. У цьому варіанті рецепта кассуле готується зі свинячими ковбасками і беконом. опис приготування: Кассуле зі свинини, приготоване за класичним французьким рецептом, з беконом і квасолею, матиме ні з чим не порівнянний смак і безсумнівно порадує В...