Рецепти batal.com.ua
Китайські деревні гриби муер
Блюдо з деревних грибів дуже популярно в Китаї. Їх можна подати як основне блюдо. Можна його піднести як салат. Такі гриби смачні і в холодному вигляді, і в гарячому. опис приготування: Якщо ви хочете більш ситний варіант цієї страви, можна додати сюди м'ясо. Для цього м'ясо нарізають тонкою с...
Кекси «жаби»
Гарне частування для великої кількості людей. опис приготування: Випікати кекси відповідно до інструкції на упаковці. Дайте їм повністю охолонути. викладіть 2 / 3 глазурі в невелику миску і змішайте з зеленим харчовим барвником. Занурте кекси в глазур. Зверху присипте трохи зеленим цукром. Raz...
Курка з гарбузом в горщику
Курка з гарбузом в горщику виходить дуже смачною, соковитою, вершкової, ароматної. На подив готується неймовірно просто і швидко, що безсумнівно порадує господиню. опис приготування: Курка з гарбузом в горщику — все настільки елементарно в цьому рецепті, що приготувати його зможе кожен, навіть...
Купати в духовці
Домашня ковбаса — це натуральний продукт, в якому можна бути впевненим на всі 100%! Купати з курячого м'яса виходять дуже ніжними, прекрасно підійдуть для святкової нарізки або на бутерброди. опис приготування: Ділюся найпростішим способом того, як зробити купати в духовці. Попередньо підготуй...
Суфле з кабачків з грибним соусом
Для любителів десертів з кокосом це печиво стане справжньою насолодою. смачні, хрусткі і апетитні кокосанкі в домашніх умовах обов'язково рекомендую приготувати до чаю. опис приготування: Хочу запропонувати вам не зовсім традиційний варіант, як приготувати кокосанкі. В даному випадку у рецепта...
Кляр
Рецепт приготування клярі. опис приготування: Кляр - це рідке тісто з яєць, борошна, води або молока. У клярі можна обсмажувати м'ясо, рибу або фрукти. приготування: Збити яйця в мисці. Перемішати яйця зі сметаною, розтопленим вершковим маслом (якщо використовуєте), борошном, сіллю і содою. Як...
Кавовий торт з бананом і вершковим крем-чізом
Дуже смачний, ніжний і досить простий у приготуванні кавовий тортик з бананами і вершковим крем-чізом. Порадуйте свою сім'ю! опис приготування: Готовий торт можна прикрасити будь-якими цукерками та іншими солодощами за вашим бажанням. Всім смачного! Докладний покроковий рецепт приготування ці...
Курка з грибним соусом
Рецепт приготування курки з грибним соусом кількість порцій: 4-6 Куряче філе— 1-1,5 кілограма(грудинки) цибулина— 1 штука печериці— 400 грам пучок свіжого кропу— 1 штука сметани— 200 грам олія— 1 штука сіль— 1 штука(за смаком) складові. промийте філе, зелень і печериці. З печериць зняти шк...
Кільця кальмара у фритюрі
Якщо ви вирішили здивувати своїх близьких смачним і легким вечерею з морепродуктів, то придивіться до рецептом кілець кальмара у фритюрі. Як тільки ви їх пожеж, скоріше їжте, а щось не дістануться! опис приготування: Цей дуже простий рецепт кілець кальмара у фритюрі успішно можна використовува...
Куряче філе швидко і смачно
Для того щоб приготувати швидко і смачно куряче філе, достатньо придбати курячі грудки і яйця зі спеціями для панірування. Рекомендується для сімейної вечері або зустрічі гостей на швидку руку. опис приготування: Куряче філе готується швидко. Страву можна з успіхом застосувати для зустрічі гос...
Фрапе
Фрапе — це чудовий напій, дозволяє одночасно вгамувати спрагу і освіжитися в літню спеку. влітку, чесно кажучи, тільки фраппе і рятує. Ділюся технологією приготування! опис приготування: З напоєм фраппе я познайомився в Греції, де прожив кілька місяців у саму виснажливу спеку — в літні місяці....
Крабові палички в клярі
Крабові палички в клярі — це просто чудова закуска для новорічного святкового столу. Проста в приготуванні, смачна і красиво дивляться на столі. пісня, але не сніданок! опис приготування: Крабові палички в клярі — це одна з тих рятівних закусок, які готуються на раз-два, але на столі виглядают...
Курка з черешнею, загорнута в аркуш салату
Рецепт приготування курки з черешнею, загорнутої в лист салату. Оригінальна страва зі звичайних продуктів. опис приготування: розігріти 1 столову ложку масла каноли у великій сковороді на середньо сильному вогні. Додати імбир і курку і тушкувати, поки повністю не приготується, приблизно 7 — 10...
Котлети з яблуками
Не варто бояться сміливих смакових поєднань! Вашій увазі простий рецепт котлет з яблуками — для любителів соковитого і ніжного м'яса з пікантним смаком. опис приготування: Поєднання м'яса і фруктів — завжди безпрограшний варіант для любителів дивувати своїх гостей. Вашій увазі пропонується рец...
Пряники з ревеню
На відміну від традиційних рецептів приготування пряники, цей варіант не передбачає використання меду. Основним компонентом тут є соковиті черешки ревеню. Виходить незвично і смачно! опис приготування: Пряники на основі ревеню виходить, ароматної, ніжною, використовуйте вологу. Ягоди вишні від...
Компот із сушених яблук
Компот із сушених яблук готується простим рецептом. Сушені яблука треба залити водою і зварити. Смак у такого компоту — більш насиченим і яскравіше, ніж у такого напою зі свіжих яблук. опис приготування: Восени раджу сушити яблучка на зиму. Потім з таких сушених яблук виходять чудові компоти, ...
Сік журавлини
Сік журавлини — букет вітамінів, які дуже корисний кожному! опис приготування: Принцип приготування журавлинного соку схожий на принцип приготування морсу з журавлини. Тому для тих, хто готує морс нічого нового я не відкрию. Сік виходить більш водянистий. Я віддаю перевагу цей сік готувати бі...
Куряче чилі
Рецепт приготування курячого чилі. кількість порцій: 6 Курячі грудки— 1.5 кілограма Курячий бульйон— 1 Склянка Зелена цибуля— 1 Склянка(порізати) Цибуля— 1 Склянка(порізати) часник— 2 зубчики зелений чилі— 1 штука(рубаний) червоний чилі— 2 штуки(рубаний) Оливкова олія— 2-3 Ст. ложок(або рослинн...
Курка по-мисливські
Рецепт приготування курячих стегенець з макаронами, цибулею, болгарським перцем, часником, грибами, білим вином, помідорами, петрушкою і сиром. опис приготування: Курка по-мисливські або курка качіаторе - блюдо Центральної Італії. макаронів або Ячина локшини— 450 грам курячих стегенець— 8 шт...
Червоний соус
На замітку господиням хочу запропонувати нескладний і дуже класний спосіб, як приготувати червоний соус на основі запечених в духовці томатів. ароматний, пікантний і приголомшливо смачний. Спробуйте! опис приготування: Цей класний соус можна використовувати в якості добавки до м'яса, овочам, м...