Рецепти batal.com.ua

Китайські деревні гриби муер

Китайські деревні гриби муер

Блюдо з деревних грибів дуже популярно в Китаї. Їх можна подати як основне блюдо. Можна його піднести як салат. Такі гриби смачні і в холодному вигляді, і в гарячому. опис приготування: Якщо ви хочете більш ситний варіант цієї страви, можна додати сюди м'ясо. Для цього м'ясо нарізають тонкою с...

Кекси «жаби»

Кекси «жаби»

Гарне частування для великої кількості людей. опис приготування: Випікати кекси відповідно до інструкції на упаковці. Дайте їм повністю охолонути. викладіть 2 / 3 глазурі в невелику миску і змішайте з зеленим харчовим барвником. Занурте кекси в глазур. Зверху присипте трохи зеленим цукром. Raz...

Курка з гарбузом в горщику

Курка з гарбузом в горщику

Курка з гарбузом в горщику виходить дуже смачною, соковитою, вершкової, ароматної. На подив готується неймовірно просто і швидко, що безсумнівно порадує господиню. опис приготування: Курка з гарбузом в горщику — все настільки елементарно в цьому рецепті, що приготувати його зможе кожен, навіть...

Купати в духовці

Купати в духовці

Домашня ковбаса — це натуральний продукт, в якому можна бути впевненим на всі 100%! Купати з курячого м'яса виходять дуже ніжними, прекрасно підійдуть для святкової нарізки або на бутерброди. опис приготування: Ділюся найпростішим способом того, як зробити купати в духовці. Попередньо підготуй...

Кокосанкі

Суфле з кабачків з грибним соусом

Для любителів десертів з кокосом це печиво стане справжньою насолодою. смачні, хрусткі і апетитні кокосанкі в домашніх умовах обов'язково рекомендую приготувати до чаю. опис приготування: Хочу запропонувати вам не зовсім традиційний варіант, як приготувати кокосанкі. В даному випадку у рецепта...

Кляр

Кляр

Рецепт приготування клярі. опис приготування: Кляр - це рідке тісто з яєць, борошна, води або молока. У клярі можна обсмажувати м'ясо, рибу або фрукти. приготування: Збити яйця в мисці. Перемішати яйця зі сметаною, розтопленим вершковим маслом (якщо використовуєте), борошном, сіллю і содою. Як...

Кавовий торт з бананом і вершковим крем-чізом

Кавовий торт з бананом і вершковим крем-чізом

Дуже смачний, ніжний і досить простий у приготуванні кавовий тортик з бананами і вершковим крем-чізом. Порадуйте свою сім'ю! опис приготування: Готовий торт можна прикрасити будь-якими цукерками та іншими солодощами за вашим бажанням. Всім смачного! Докладний покроковий рецепт приготування ці...

Курка з грибним соусом

Курка з грибним соусом

Рецепт приготування курки з грибним соусом кількість порцій: 4-6 Куряче філе— 1-1,5 кілограма(грудинки) цибулина— 1 штука печериці— 400 грам пучок свіжого кропу— 1 штука сметани— 200 грам олія— 1 штука сіль— 1 штука(за смаком) складові. промийте філе, зелень і печериці. З печериць зняти шк...

Кільця кальмара у фритюрі

Кільця кальмара у фритюрі

Якщо ви вирішили здивувати своїх близьких смачним і легким вечерею з морепродуктів, то придивіться до рецептом кілець кальмара у фритюрі. Як тільки ви їх пожеж, скоріше їжте, а щось не дістануться! опис приготування: Цей дуже простий рецепт кілець кальмара у фритюрі успішно можна використовува...

Куряче філе швидко і смачно

Куряче філе швидко і смачно

Для того щоб приготувати швидко і смачно куряче філе, достатньо придбати курячі грудки і яйця зі спеціями для панірування. Рекомендується для сімейної вечері або зустрічі гостей на швидку руку. опис приготування: Куряче філе готується швидко. Страву можна з успіхом застосувати для зустрічі гос...

Фрапе

Фрапе

Фрапе — це чудовий напій, дозволяє одночасно вгамувати спрагу і освіжитися в літню спеку. влітку, чесно кажучи, тільки фраппе і рятує. Ділюся технологією приготування! опис приготування: З напоєм фраппе я познайомився в Греції, де прожив кілька місяців у саму виснажливу спеку — в літні місяці....

Крабові палички в клярі

Крабові палички в клярі

Крабові палички в клярі — це просто чудова закуска для новорічного святкового столу. Проста в приготуванні, смачна і красиво дивляться на столі. пісня, але не сніданок! опис приготування: Крабові палички в клярі — це одна з тих рятівних закусок, які готуються на раз-два, але на столі виглядают...

Курка з черешнею, загорнута в аркуш салату

Курка з черешнею, загорнута в аркуш салату

Рецепт приготування курки з черешнею, загорнутої в лист салату. Оригінальна страва зі звичайних продуктів. опис приготування: розігріти 1 столову ложку масла каноли у великій сковороді на середньо сильному вогні. Додати імбир і курку і тушкувати, поки повністю не приготується, приблизно 7 — 10...

Котлети з яблуками

Котлети з яблуками

Не варто бояться сміливих смакових поєднань! Вашій увазі простий рецепт котлет з яблуками — для любителів соковитого і ніжного м'яса з пікантним смаком. опис приготування: Поєднання м'яса і фруктів — завжди безпрограшний варіант для любителів дивувати своїх гостей. Вашій увазі пропонується рец...

Пряники з ревеню

Пряники з ревеню

На відміну від традиційних рецептів приготування пряники, цей варіант не передбачає використання меду. Основним компонентом тут є соковиті черешки ревеню. Виходить незвично і смачно! опис приготування: Пряники на основі ревеню виходить, ароматної, ніжною, використовуйте вологу. Ягоди вишні від...

Компот із сушених яблук

Компот із сушених яблук

Компот із сушених яблук готується простим рецептом. Сушені яблука треба залити водою і зварити. Смак у такого компоту — більш насиченим і яскравіше, ніж у такого напою зі свіжих яблук. опис приготування: Восени раджу сушити яблучка на зиму. Потім з таких сушених яблук виходять чудові компоти, ...

Сік журавлини

Сік журавлини

Сік журавлини — букет вітамінів, які дуже корисний кожному! опис приготування: Принцип приготування журавлинного соку схожий на принцип приготування морсу з журавлини. Тому для тих, хто готує морс нічого нового я не відкрию. Сік виходить більш водянистий. Я віддаю перевагу цей сік готувати бі...

Куряче чилі

Куряче чилі

Рецепт приготування курячого чилі. кількість порцій: 6 Курячі грудки— 1.5 кілограма Курячий бульйон— 1 Склянка Зелена цибуля— 1 Склянка(порізати) Цибуля— 1 Склянка(порізати) часник— 2 зубчики зелений чилі— 1 штука(рубаний) червоний чилі— 2 штуки(рубаний) Оливкова олія— 2-3 Ст. ложок(або рослинн...

Курка по-мисливські

Курка по-мисливські

Рецепт приготування курячих стегенець з макаронами, цибулею, болгарським перцем, часником, грибами, білим вином, помідорами, петрушкою і сиром. опис приготування: Курка по-мисливські або курка качіаторе - блюдо Центральної Італії. макаронів або Ячина локшини— 450 грам курячих стегенець— 8 шт...

Червоний соус

Червоний соус

На замітку господиням хочу запропонувати нескладний і дуже класний спосіб, як приготувати червоний соус на основі запечених в духовці томатів. ароматний, пікантний і приголомшливо смачний. Спробуйте! опис приготування: Цей класний соус можна використовувати в якості добавки до м'яса, овочам, м...