Рецепти batal.com.ua

Картопля під грибним соусом

Картопля під грибним соусом

Поєднання грибів і картоплі вже давно прийнято вважати класичним. Напевно, стравами з печериць і картоплі вже нікого не здивуєш, але тільки є такі страви, від яких просто течуть слинки! опис приготування: Всім вже давно відомо, що приготований "; в мундирі" картопля набагато корисніше, ніж зви...

Куряча грудка в лимонно-шпинатному соусі

Куряча грудка в лимонно-шпинатному соусі

Чудово смачне весняне блюдо з курки в кислуватому лимонному соусі опис приготування: Беремо куряче м'ясо, промиваємо його і висушуємо на паперовому рушнику. нагріваємо сковороду, наливаємо масло і обсмажуємо курячі грудки по 4 хв з кожного боку. М'ясо перекладаємо в тарілки, а в сковороду дода...

Картопляний суп з вермішеллю

Картопляний суп з вермішеллю

Картопляний суп з вермішеллю - дуже простий, легкий і ситний суп. Як варіант цей суп можна приготувати на грибному бульйоні. опис приготування: приготування: Нарізати цибулю і корінь петрушки. Розігріти рослинне масло в сковороді, додати цибулю і корінь петрушки, обсмажити. Довести бульйон до ...

Куряча грудка в часниковому соусі

Куряча грудка в часниковому соусі

Поділюся з вами простим рецептом курячої грудки в часниковому соусі. Це відмінний спосіб порадувати домочадців чимось новеньким — адже курку посипаємо смаженим беконом! оригінально, ароматно і ситно! опис приготування: Чим мені подобається цей простий рецепт курячої грудки в часниковому соусі?...

Курка з шафраном

Піца з мовою

Курка з шафраном — дуже ніжне й ароматне блюдо, яке не соромно поставити навіть на святковий стіл. звичайно, справжній шафран ви навряд чи дістанете, але і з замінником виходить дуже добре. опис приготування: шафран — це, як відомо, одна з найдорожчих побутових спецій. Дістати її в Росії практ...

Національний оператор мобільного суфле

Національний оператор мобільного суфле

Національний оператор мобільного суфле може послужити як закускою, так і основною стравою. Я подаю його з салатом, ви при бажанні можете придумати свій власний гарнір. Отже, сьогодні ми готуємо крабове суфле! опис приготування: Національний оператор мобільного суфле готується дуже просто. Їм м...

Курка по-угорськи

Курка по-угорськи

Традиційний рецепт приготування курки по-угорськи з солодким болгарським перцем, паприка, вином і сметаною. Курка по-угорськи підійде і для сімейної вечері, і для святкового столу. опис приготування: Курка по-угорськи готується протягом години. курку смажимо, потім тушкуємо в соусі з паприки, ...

Кассероль «так»

Кассероль «так»

Поділюся з вами досить простим рецептом, як приготувати кассероль "; Тако ";. Це смачна і соковита м'ясна запіканка з макаронами і з хрусткими чіпсами. І все це - під шаром розплавленого сиру. опис приготування: Кассероль - спочатку блюдо французької кухні, яке запікається в спеціальній жаромі...

Куряча грудка з кабачками

Куряча грудка з кабачками

ніжне, смачне куряче м'ясо можливо приготувати не тільки на мангалі. У холодні зимові вечори порадуйте себе приємною альтернативою. Зараз я розповім, як приготувати курячу грудку з кабачками. опис приготування: Куряча грудка з кабачками виглядає просто чарівно! У маринад можна додати трохи чор...

Курка в ананасною глазурі

Курка в ананасною глазурі

Простий рецепт приготування курки в ананасною глазурі з імбиром і перцем халапеньо. опис приготування: Розігріти духовку до 220 градусів. Видалити шкіру з курки, приправити сіллю і перцем. У великій сковороді нагріти оливкове масло на середньому вогні. Смажити курку в дві партії до золотистог...

Курка з підливою і овочами

Курка з підливою і овочами

Таку курочку можна готувати з будь-яким гарніром на обідній або святковий стіл. Стегенця гасяться в підливі, тому виходять дуже соковитими і ніжними. При бажанні їх можна замаринувати заздалегідь. опис приготування: Курка з підливою і овочами - відмінний варіант ситного обіду для всієї родини....

Коньяк з гранатовим соком

Коньяк з гранатовим соком

Пропоную цікавий рецепт, як приготувати коктейль на основі коньяку з гранатовим соком. Виходить смачний слабоалкогольний напій, яким не соромно пригостити друзів на вечірці. опис приготування: Для коктейлю з використанням коньяку існує багато варіацій різних соків. Цей рецепт сподобається своє...

Курка з грибами і артишоками

Курка з грибами і артишоками

Тушковані курячі ніжки з грибочками і артишоками. Як гарнір використовуємо макарони. кількість порцій: 8 курині ніжки— 8 штук сіль— 2 щіпки(за смаком) чорний перець— 2 щіпки(за смаком) оливкова олія— 3 Ст. ложки печериці— 450 грам часник— 5 зубчиків біле вино— 1/2 склянки артишок— 400 грам густ...

Крильця курячі в духовці

Крильця курячі в духовці

Пікантні курячі крильця - улюблені ласощі багатьох людей. Цю страву можна побачити в фастфудах, але воно не менш популярне і в ресторанах. А домашня подача може зібрати за столом велику компанію. опис приготування: Цей рецепт порадує любителів гострого, хрусткої скоринки і соковитого філе. А ц...

Купати в духовці

Купати в духовці

Домашня ковбаса — це натуральний продукт, в якому можна бути впевненим на всі 100%! Купати з курячого м'яса виходять дуже ніжними, прекрасно підійдуть для святкової нарізки або на бутерброди. опис приготування: Ділюся найпростішим способом того, як зробити купати в духовці. Попередньо підготуй...

Курка з айвою в сидр

Курка з айвою в сидр

Сьогодні ми приготуємо по-домашньому затишний, обволакивающий теплом, осінній рецепт курки з айвою в сидр. Тушкована і печена айва просто чудова - ніжний смак, дивовижний аромат. опис приготування: Айва додасть чарівний смак і аромат нашої курочку. Плоди айви на смак кислуваті, в'яжучі, з жорс...

Кавовий глінтвейн по-французьки

Кавовий глінтвейн по-французьки

всі звикли, що основа глінтвейну - це червоне вино. виявляється, що існують і інші різновиди. Наприклад, ви знали, як приготувати кавовий глінтвейн по-французьки? немає? Спробуйте! опис приготування: Немає нічого кращого смачного і корисного напою, який зігріє навіть в найлютіші морози. Саме т...

Курка по-китайськи

Курка по-китайськи

Курка по-китайськи — дуже смачна страва з курячого філе з смаковими відтінками, характерними для китайської кухні. Втім, і інгредієнти, і рецепт приготування дуже прості — переконайтеся самі! опис приготування: звичайно, це блюдо чи має право іменуватися справжньою куркою по-китайськи. По перш...

Karnitas з піко де Гало

Karnitas з піко де Гало

Рецепт приготування карнітас з піко де гало. Оригінальна страва з ніжною свинини з овочами здивує ваших рідних і друзів. опис приготування: Розігрійте оливкову олію у великій сковороді на середньому вогні. Обсмажити свинину в гарячому маслі до коричневого кольору з усіх боків, близько 10 хвили...

Крем-суп з печериць з вершками

Крем-суп з печериць з вершками

Смак цього супу дуже сподобався всій моїй родині. він яскравий, грибний, з тонким вершковим післясмаком. Кремообразная текстура супу досягається шляхом додавання борошна і вершкового масла. опис приготування: Для супу підійдуть гриби не тільки свіжі, але і заморожені, попередньо розморожувати ...