Рецепти batal.com.ua

Крильця курячі

Крильця курячі

Рецепт чудової гарячої закуски з курячих крилець. Особливо смачно жарким літом під холодне пиво. опис приготування: Змішуємо соус з інгредієнтів. Вмочуємо кожне крильце в суміші. Складаємо крила в миску і відкладаємо в сторону на 2-3 годину (в прохолодному місці). Змащуємо деко майонезом і вик...

Кулі «Sinnaʙon»

Кулі «Sinnaʙon»

Великодній куліч, приготований за типом відомих булочок "; Сіннабон ";, — оригінальний варіант для святкового меню. Ця випічка виходить м'якою і ароматною завдяки незвичайній начинці з корицею. опис приготування: Готувати паску "; Сіннабон" можна і з іншою начинкою, підбираючи для неї інгредіє...

Конфітюр з агрусу

Конфітюр з агрусу

Конфітюр з агрусу — стара російська заготовка. За часів наших предків конфітюр з агрусу вважався царським делікатесом, т.к. ця ягода була дивовижною. Сьогодні агрус доступний. готуємо! опис приготування: Щоб зварити конфітюр з агрусу, необхідно виконати наступне: 1. Візьміть стиглі великі ягод...

Куряча грудка на грилі з перцем

Куряча грудка на грилі з перцем

смачна, соковита, ароматна курка, начинена різними сортами сиру, цибулею, перцем халапеньо. Посмажте її на грилі - і прекрасне блюдо для всіх випадків життя готове! опис приготування: Хто сказав, що корисна їжа не може бути смачною? це міф, який легко розвінчати, приготувавши курячу грудку у ц...

Червона риба під сметанно-сирним соусом

Рецепти салат «Ташкент»

Сметанний соус можна приготувати не тільки до курки, але і до риби, особливо якщо додати трохи сиру! Тут я розповім, як приготувати червону рибу під сметанно-сирним соусом - ніжним і смачним. опис приготування: Сметанний соус здатен зробити ніжніше і м'якше будь-яке м'ясо, тому він відмінно пі...

Крученики з лісовими грибами в сметанному соусі

Крученики з лісовими грибами в сметанному соусі

Крученики з лісовими грибами в сметанному соусі — дуже оригінальний варіант для буденного обіду або вечері. Готуються такі крученики досить швидко і просто, однак блюдо — ресторанного рівня. опис приготування: Одного разу мені треба було приготувати сімейну вечерю, а вдома з цікавих продуктів ...

Каррі з рисом, горошком і грибами

Каррі з рисом, горошком і грибами

Каррі - страва індійської кухні. Густа пряна підлива, в якій гасять овочі, бобові або м'ясо. Каррі з рисом, горошком і грибами - це скоріше вдалий експеримент, який потрапив в мою кулінарну книгу. опис приготування: Каррі - дуже універсальне блюдо, його можна приготувати з чого завгодно. Але в...

Курка в горщику з паприкою і вершками

Курка в горщику з паприкою і вершками

Готуємо курку в горщику з вершками і паприкою. страви, які готуються в горщиках, виходять надзвичайно смачними. опис приготування: За даним рецептом курку готують з вершками і паприкою. соусом, який утворився в процесі приготування, можна полити гарнір. курячі стегенця— 1 кілограм Цибуля— 3 ...

Куряче філе з пастою і болгарським перцем

Куряче філе з пастою і болгарським перцем

Рецепт приготування смаженої курячого філе з пастою, болгарським перцем, базиліком і вершковим соусом з курячого бульйону, вершків, масла і сиру Пармезан. опис приготування: Це свіже яскраве блюдо ідеально для літа. Солодкий свіжий смак болгарського перцю доповнює аромат курки і вершковий соус...

Кисіль з агрусу

Кисіль з агрусу

Кисіль з агрусу — напій, який радує і дорослих і дітей. Готується він легко і не поступається за смаковими якостями іншим киселям. опис приготування: 1. Спочатку слід обробити агрус — помити його, перебрати від сміття, видалити гілочки і хвостики. Залити ягоди окропом і варити на повільному во...

Котлети з консервованого зеленого горошку

Котлети з консервованого зеленого горошку

Все більшою популярністю користуються вегетаріанські страви. Навіть затяті м'ясоїди не відмовляться спробувати це блюдо з бобових. дивіться, як приготувати котлети з консервованого зеленого горошку. опис приготування: Котлети з квасолі або картопляні - це більш звичне блюдо. А ось з горошку, т...

Красуня сходу

Красуня сходу

Дуже смачний рецепт приготування печінки на сковороді. опис приготування: печінка відбиваємо (курячу не відбивати), ріжемо смужками. посипаємо крохмалем, додаємо роздавлений часник, паприка, 50-70 г. зростання. масла, сіль. Перемішуємо і маринуємо печінку хвилин 20. В цей час готуємо соус: Ме...

Крильця з картоплею в мультиварці

Крильця з картоплею в мультиварці

Картопля з куркою — класика домашніх обідів! Варіантів приготування страв з цими інгредієнтами в якості основних — безліч! Спробуйте і мій варіант приготування в мультиварці. опис приготування: За рахунок того, що крильця готуються досить швидко, часу на приготування йде зовсім небагато. В кін...

Кисіль з вівсянки

Кисіль з вівсянки

Чесно кажучи, я ніколи раніше не захоплювалася всякими крупами, але ж як швидко готуються з них різну смакоту. наприклад, кисіль з вівсянки — дуже корисне блюдо. дивіться, як його приготувати. опис приготування: Прочитала багато хорошого про киселі з вівсянки, цьому старовинному російською нап...

Курка з грибами в горщиках

Курка з грибами в горщиках

Курка з грибами в горщиках — дуже смачне і просте в приготуванні блюдо. Їжа в горщиках завжди користується величезною популярністю і народною любов'ю через особливу подачі і неймовірного смаку! опис приготування: Перед вами — простий рецепт приготування курки з грибами в горщиках. Блюдо надзви...

Короп копчений

Короп копчений

Пропонується простий рецепт, як приготувати коропа копченого на грилі. Трохи вміння потрібно, щоб з звичайного коропа отримати кулінарний шедевр, гідний захоплення. Дуже смачна риба! опис приготування: Для того щоб приготувати копченого коропа, вам знадобиться кілька рибин і підготовлений для ...

Курка «Kaččiatore»

Курка «Kaččiatore»

Курка "; Каччіаторе" — це легке італійське гаряче блюдо, яке придумано простими людьми. Його їли мисливці після важкого трудового дня. І вам воно теж має припасти до смаку. Читайте рецепт! опис приготування: Приготувати це блюдо смачним не складе труднощів і результат вас точно порадує. Завдяк...

Курка під абрикосово-гірчичним соусом

Курка під абрикосово-гірчичним соусом

І знову рецепт з корисною курячою грудкою! Майже дієтичний рецепт! Курочка запікається в духовці в пергаменті, а маринується в суміші абрикосового джему, гірчиці і оливкового масла. Це дуже смачно! опис приготування: звичайно, за цим рецептом цілком можна приготувати не тільки курячу грудку, а...

Каша в гарбузі

Каша в гарбузі

Каша в гарбузі — дуже дешеве і нескладне в приготуванні, але вражаюче блюдо російської традиційної кухні. Таке на стіл поставиш — затьмарить собою будь-які новації і делікатеси. опис приготування: Їхали на днях з чоловіком по трасі, а вздовж траси селяни практично даром продавали гарбуз. Перег...

Крамбл з хурмою

Крамбл з хурмою

крамбл — це англійська пиріг з крихти пісочного тіста з різними начинками. класичний крамбл — яблучний. А оскільки зараз почався сезон хурми, я вирішила використовувати саме цей фрукт. опис приготування: Все крамбль об'єднує те, що на дно форми укладають товстий шар начинки, а поверх неї засип...