Рецепти batal.com.ua

Крильця в клярі на сковороді

Крильця в клярі на сковороді

Сьогодні я розповім вам, як приготувати хрусткі крильця по-корейськи. Існує безліч варіацій цієї страви, однак цей рецепт відмінно підійде для тих, хто готує крильця в клярі вперше. опис приготування: Курячі крильця по-корейськи залишаться неймовірно хрусткими і апетитними навіть на наступний ...

Клафуті з грушами і сушеної вишні

Клафуті з грушами і сушеної вишні

Клафуті - це класичний французький десерт, щось середнє між запіканкою і пирогом. клафуті виглядає, як пиріг, але печуть його з тіста, схожого на млинцеве, тому за смаком він нагадує млинці з начинкою. опис приготування: Розігріти духовку до 200 градусів. Змастити маслом форму для випікання. ...

Котлети «Чанкая кефти»

Котлети «Чанкая кефти»

Довгий час приготування цих котлет виправдовує їх дивовижний і ніжний смак. Та й готуються вони набагато швидше, ніж здається. Приєднуйтесь! опис приготування: Нехай вас не бентежить присутність соди і довгий час вичікування. Котлети виходять дуже ніжними, соковитими і смачними. Фарш можна взя...

Каштани з медом

Каштани з медом

& Quot; Каштани з медом" — звучить дивно, але виходить настільки смачно, що десерт ризикує стати вашою улюбленою солодкістю до чаю. Крім того, тут присутній екзотичні плоди фейхоа. Дуже незвичайно! опис приготування: Дуже простий рецепт приготування каштанів з медом. Десерт має дуже цікавим см...

Кучмачі з курячих потрухів

Піца «Чотири сезони»

Уміло приготовані тельбухи — смачне блюдо, особливо з меню грузинської кухні. Дивимося простий рецепт кучмачі з курячих потрухів і насолоджуємося стравою під келих червоного вина! опис приготування: здається, що у грузин буквально все виходить шалено смачним! Насправді, головне — готувати з лю...

Курка в вершковому соусі з беконом

Курка в вершковому соусі з беконом

Рецепт підгледіла в одній з передач "; Звана вечеря ";, трохи видозмінила - і вийшло дуже смачно і незвично. Вибачте, що ні багатослівна, але це варто просто спробувати, щоб відразу полюбити! опис приготування: У нас вийде прекрасне м'ясо, підходяще до будь-якого гарніру. м'ясо соковите, смачн...

Курд з лимона

Курд з лимона

Заварний крем може бути не тільки вершкового смаку. Спробуйте кисло-солодкий варіант! Це англійський десерт, за смаком дуже схожий на заварний крем, тому не дивно, що він зустрічається в десертах! опис приготування: Технологія створення досить проста! У вас вийде все з першого разу, головне — ...

Ковбасний салат по-німецьки

Ковбасний салат по-німецьки

Пориньте в німецьку кухню з головою, приготувавши чудовий ковбасний салат з овочами. Салат готується дуже швидко і без зайвих зусиль. Інгредієнти використовуються самі прості і доступні. опис приготування: Приготуємо ковбасний салат по-німецьки в домашніх умовах. морква відваріть, остудіть і п...

Класичний Хумус

Класичний Хумус

Класичний рецепт приготування близькосхідного соусу "; Хумус" з нуту (турецький горох). опис приготування: Хумус дуже популярний на всьому Близькому Сході, рецепт хумус передають поколінням в Туреччині, Марокко і Північній Африці. Готувати його дуже легко і просто, головне мати при собі всі не...

Полунично-шоколадний торт з сирною прошарком

Полунично-шоколадний торт з сирною прошарком

Полунично-шоколадний торт з сирною прошарком — ідеальний десерт для святкового столу. Торт виходить дуже насиченим і солодким, а полуниця дає необхідну "; ягідну кислинку ";. рекомендую! опис приготування: Перед вами — класичний рецепт приготування полунично-шоколадного торта з сирною прошарко...

Курка по-французьки

Курка по-французьки

Рецепт приготування французького блюда з курки з горохом і беконом. опис приготування: 1. Обсмажити бекон у великій сухій сковороді на середньому вогні протягом 3 хвилин. Перекласти бекон в миску, залишивши жир в сковороді. Викласти курячі стегна в сковороду і обсмажувати в залишках жиру близь...

Компот з агрусу «Мохіто» на зиму

Компот з агрусу «Мохіто» на зиму

& Quot; Mojito" — популярний напій, пропоную приготувати його на зиму з доступних інгредієнтів. Беріть на замітку мій рецепт! опис приготування: Компот з агрусу "; Мохіто" на зиму — прекрасна заготівля. У сезон агрусу використовуйте таку ягоду не тільки для варення. Чудовий "; Мохіто" вгамує в...

Короп копчений

Короп копчений

Пропонується простий рецепт, як приготувати коропа копченого на грилі. Трохи вміння потрібно, щоб з звичайного коропа отримати кулінарний шедевр, гідний захоплення. Дуже смачна риба! опис приготування: Для того щоб приготувати копченого коропа, вам знадобиться кілька рибин і підготовлений для ...

Кава по-швейцарськи з льодом

Кава по-швейцарськи з льодом

Любителям холодної кави посвещается.. Оригінальний спосіб приготування всім полюбився напою опис приготування: Гаряча кава остудити. Довести до кипіння підлогу каструлі води. Розламати шоколад в миску і покласти її в каструлю, розтопити шоколад. Прибрати з плити. Кава, шоколад і корицю переміш...

Курка з лимонним маслом і беконом

Курка з лимонним маслом і беконом

Рецепт приготування ситного страви з курячих грудок з грибами, беконом, спагетті і соусом із шампанського, лимонного соку і вершків. опис приготування: Це дуже смачне і просте в приготуванні італійська страва. шампанського— 1/4 склянки лимонного соку— 5 Ст. ложок часнику— 2 зубчики вершків— ...

Вухо

Вухо

слухати рецепт — просте приготування гречаного десерту з ягодами, цукром і медом. Особливо кулага припаде до смаку Вашим діткам на солодке, так само десерт буде не зайвим на святковому столі. опис приготування: Покладіть ягоди в глиняний горщик, після чого залийте водою з розрахунку 1 н к 1му....

Китайська капуста, фарширована коричневим рисом

Китайська капуста, фарширована коричневим рисом

Китайська капуста, фарширована коричневим рисом — це щось на зразок звичних нам голубців, тільки на східний манер. Гідний варіант для внесення різноманітності в раціон. опис приготування: голубці люблять, напевно, практично все. Однак особисто мені голубці швидко набридають. Якщо у вас та ж пр...

Котлети зі шпинатом

Котлети зі шпинатом

Як багато існує різноманітних варіантів приготування котлет. Вже давно це блюдо стало не тільки м'ясним. У них додають овочі, фрукти, зелень, крупи. Фантазії безумовно є де розгулятися! опис приготування: Напевно, ви теж пробували різні варіанти, тепер спробуйте і мій. Вивчіть рецепт того, як ...

Котлета варгашінская

Котлета варгашінская

Котлета варгашінская виходить дуже ніжною, смачною і соковитою. А секрет простий! У м'ясний фарш додається квашена капуста. незвично, але дуже смачно! зацікавила? Тоді читайте і угощайтесь! опис приготування: Пропоную вашій увазі ще одне чудове блюдо з уральської кухні. І знову секретами за ре...

Каррі з айвою

Каррі з айвою

Каррі по праву вважається індійським стравою, дуже смачне, його люблять і готують в усіх куточках світу. Каррі з айвою з баранячих реберець - красиве і ошатне блюдо, яке прикрасить святковий стіл. опис приготування: Каррі з айвою з баранячих реберець - відмінне пряне блюдо. Сьогодні я розповім...