Рецепти batal.com.ua
Червоні крашанки
Напередодні Великодня багато людей традиційно всюди шукають рецепти фарбування яєць. Хочу розповісти, як зробити червоні крашанки в домашніх умовах. Легко і просто! опис приготування: Ділюся своїм способом, як зробити червоні крашанки в домашніх умовах. Кожне яйце слід фарбувати в окремій ємно...
Купати в мікрохвильовці
Швидкий і ситний обід - це купати в мікрохвильовці. Виходять вони на подив соковитими і не менш смачними, ніж при класичному їх приготуванні. опис приготування: 1. Насамперед промиваємо купати під проточною водою. 2. Протикаємо купати в декількох місцях, щоб жир не накопичувався всередині, а в...
Класичний шоколадно-банановий торт
Шоколадно-банановий торт - один з найпопулярніших за кількістю замовлень десертів в кафе і ресторанах. Цей рецепт допоможе вам створити власне диво. опис приготування: борошно, какао, соду і ванілін перемішуємо. Беремо блендер і розминаємо банани в масу. додаємо йогурт. перемішуємо. Збиваємо м...
Курка під гірчичним соусом
Поспішаю поділитися з усіма любителями нескладних і апетитних страв класним варіантом, як приготувати курку під гірчичним соусом. Дуже смачно, пікантно і вельми просто. опис приготування: 1. грудки вимийте, обсушити як слід паперовою серветкою. 2. Натріть їх сумішшю солі і перцю з усіх боків. ...
Гарбузове Сконе
Енергетична цінність гарбузової м'якоті низька - сирий гарбуз в 100 г містить всього 22 кКал. За харчовою цінністю в ній в основному вода - 92 г. Я розповім вам, як приготувати кашу для схуднення. опис приготування: Корисні властивості гарбуза важливі не тільки для схуднення. Її вводять в раці...
Курка у власному соку в мультиварці
Курка у власному соку в мультиварці — ідеальне блюдо, якщо ви хочете нагодувати велику сім'ю і не морочитися! Курка у власному соку готується швидко, а виходить дуже смачною! опис приготування: Курочка в мультиварці з часником і спеціями — це просто шедевр! І тут немає ні краплі рослинного мас...
Китайські булочки з м'ясом
Китайські булочки з м'ясом — це китайська версія прекрасно відомих нам пиріжків з м'ясом. Втім, за смаком китайські булочки з м'ясом істотно відрізняються від наших з-за використання спецій. опис приготування: Не лякайтеся такої великої кількості необхідних інгредієнтів — більшу їх частину скл...
Курка в кефірному соусі
Сьогодні ми приготуємо курку в кефірному соусі з черемшею — джерелом вітаміну C. опис приготування: Цю страву можна готувати в мультиварці або духовці. У духовці запікаємо 45 хвилин при температурі 180 градусів. курячі стегенця— 700 грам кефір— 0,5 L цибуля— За смаком Гірчиця зернова— 1 Ст. ...
Котлети з Окари
Пропоную спробувати рецепт котлет з Окари — SFM, який залишається після приготування соєвого молока. Окара майже не має власного смаку, але багата клітковиною і добре засвоюваним білком. На її основі можна приготувати багато цікавих страв, але котлети — це вже класика. Вони виходять ніжними, пожи...
Курка з кольоровою капустою і петрушкою
Рецепт приготування запеченої курки з кольоровою капустою і каперсами. опис приготування: Попередньо розігріти духовку до 230 градусів. Нагріти велику сковороду на середньому вогні. Приправити курку сіллю і меленим перцем. Обсмажувати курку до коричневого кольору, від 5 до 7 хвилин. Переверну...
«кіски» з родзинками з дріжджового тіста
ваблять, ароматні косички з родзинками з дріжджового тіста порадують будь-яку сім'ю в вихідний день. Часу йде багато, але основні моменти досить прості і швидкі. Ви отримаєте справжнє задоволення! опис приготування: Спочатку необхідно приготувати опару, потім на її основі - дріжджове тісто. Да...
Крем для еклерів
Еклери - це повітряні і найніжніші тістечка, всередині яких знаходиться дуже смачний крем. І ось саме він надає десерту неповторний смак. пропонуємо рецепт, як приготувати крем для еклерів. опис приготування: В якості начинки для еклерів можна використовувати дуже багато різних кремів, наприкл...
Картопля з бринзою
Картопля з бринзою дуже смачний, з легким свіжим смаком, який дає бринза і кріп. Це хороша закуска навіть на святковий стіл. Картопля з бринзою хороший і на пікніку і в розвантажувальні дні. опис приготування: Картопля з бринзою чергову страву, якщо у вас залишається відварну картоплю і сир і...
Креветки під шубою
У цьому рецепті я розповім, як приготувати креветки під шубою. Такий салат відмінно впишеться в будь-яку обстановку Підійде для всіляких урочистостей. смак незвичайний, обов'язково сподобається! опис приготування: Таким салатом можна вбити наповал навіть дуже вимогливого гурмана. Однак цей роз...
Курка з лимонною сальсою і гороховим пюре
Рецепт приготування смаженої на грилі курки в цитрусовом маринаді з сальсою з лимона, лука, оливкового масла і зеленого горошку і пюре з гороху зі шпинатом і м'ятою. опис приготування: Ситне блюдо зі смажених на грилі курячих грудок з сальсою і гороховим пюре нагодує всю сім'ю. курка:води— ...
Курка з хрусткою скоринкою
Була недавно в ресторані і мені принесли найвкусейшую курочку з феноменально хрусткою скоринкою, що я не могла викинути її з голови. І я вирішила зробити її ще смачніше прямо вдома! Ну що, похрустіте? опис приготування: Курячі крильця за цим рецептом готуються швидко. І завдяки корейському соу...
Полуничне морозиво з шоколадним печивом
Якщо ви любите полуницю, чізкейк і морозиво, то неодмінно повинні спробувати їх комбінацію в цьому приголомшливому десерті. опис приготування: зараз, коли дні стають все тепліше і тепліше, все частіше хочеться солодкого освіжаючого десерту. Чому не спробувати приготувати домашнє морозиво? по...
Компот з абрикосів на зиму
Літо - дивовижний час! Скільки різних фруктів, ягід, якими хочеться не тільки насолоджуватися зараз, але і заготовити їх на зиму. Сьогодні я покажу, як приготувати компот з абрикосів на зиму. опис приготування: Рецептів приготування компотів дуже багато. Деякі просто складають фрукти в банки, ...
Кимчи з помідорів
Кимчи - блюдо з корейської кухні. Квашені овочі з гострим перцем, зеленою цибулею і часником. Зазвичай для кимчи використовують пекінську капусту, але я пропоную приготувати кимчи з помідорів. опис приготування: Нижче я розповім докладніше, як приготувати кимчи з помідорів. Замість свіжого пер...
Кокосанка
Сьогодні я розповім вам, як приготувати кокосанку. У народі це кокосове печиво. Хочете порадувати своїх діток? Для цього Вам знадобиться всього 45 хвилин. Покроковий рецепт - вам на допомогу. опис приготування: хочу додати, що, як і будь-яку випічку, кокосанку можна прикрасити і доповнити на в...